推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

引用:
原帖由 raymond98 於 2009-9-18 15:21 發表
望見自己老婆比人插,好hi.........我記得有次,我同妻的(舊同學)老公搞妻時,老婆隻西比他插完內射,他提出來,看到妻隻西流緊白色精液出來,她後小菊還比另一個插緊,她不斷呻吟冇停過,忽然說,不要不斷插後小菊花,插× ...
祈願大癡漢帝國陸海軍 集團
武運長久 萬世千秋 八紘一宇、萬世一系

皇國ノ興廃此ノ一戦ニ在リ、各員一層奮勵努力セヨ

呢d野要大家都你情我願先好玩 灌醉就唔好玩啦
引用:
原帖由 issacsac 於 2009-9-20 13:39 發表
係....佢肯鬼咩,上次老婆肯被人地摷,都係去飲被灌到半醉,老友車我地至工業邨,一時興起,先比老婆佢揸吓波及摷西,隔住3ga.

我d冇膽鬼都只係敢睇吓老婆對波比人撞吓,經已好興奮

自己唔鍾意就唔好亂罵人....

我都好想睇住自己條女比好多男人屌~~

jUST DO WHAT OY WANT. RIGHT?

引用:
原帖由 大小小 於 2009-9-20 17:36 發表
岩呀,,,唔自願會出事架

哈,咁樣環境,正常人點都會抽下水啦 你朋友已經萛係客氣
比著第二個,我怕你老婆絲襪同底褲都已經俾人扯爛晒
引用:
原帖由 issacsac 於 2009-9-21 12:05 發表
[quote]原帖由 大小小 於 2009-9-20 17:36 發表

[/quote大家米誤會阿!...我冇咁衰灌醉佢阿,因當晚佢飲宴時不勝酒 ...

會.............................

jhvjnbnmnm  nbbnmbnmbv

美色當前,又點忍?
引用:
原帖由 issacsac 於 2009-9-21 20:50 發表
wah....咁倡狂? 老公係道ga 播. 不過當晚條仔一路lam絲足摷老婆,另一集手自己打左出泥.

3p 都好難安排,同d netf 吹完水約好都唔敢出le玩,有時女友冇mood取消,甘耐都係玩過一次。

引用:
原帖由 issacsac 於 2009-9-19 22:28 發表
50% agreed!  尤其老婆巳中女, 我已可接受佢被人绩,有時去到九公開波,預咗有馬nut佬绩住泥打飛机. 但梗係自己屌番.
九公邊樹位置有觀眾又安全?去過幾次,女友唔想太公開...好難搵

老婆開頭會覺得痴線,其實又心思思,第一次嘗試會HIGH得好緊要,之後放開懷抱去享受,因應唔同對象唔同玩法,會有唔同既剌激架。

引用:
原帖由 issacsac 於 2009-9-21 12:05 發表
[quote]原帖由 大小小 於 2009-9-20 17:36 發表

[/quote大家米誤會阿!...我冇咁衰灌醉佢阿,因當晚佢飲宴時不勝酒 ...
我都頂唔順啦,,,,,有無佢穿絲襪相睇呀

女人係咁,開頭會覺得變態同好醜

但係玩緊時又會覺得高潮到想死

但係玩完之後又會覺得有d後悔
引用:
原帖由 zero20021188 於 2009-9-22 02:21 發表
老婆開頭會覺得痴線,其實又心思思,第一次嘗試會HIGH得好緊要,之後放開懷抱去享受,因應唔同對象唔同玩法,會有唔同既剌激架。

引用:
原帖由 大小小 於 2009-9-22 13:18 發表
女人係咁,開頭會覺得變態同好醜

但係玩緊時又會覺得高潮到想死

但係玩完之後又會覺得有d後悔
後悔就無,仲好享受添

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。