推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

好人有好報....你地信唔信....

回復 50# 的帖子

我死心了!

七少大哥我剛剛看到這裡, 兩位大哥千萬別傷和氣...  

兩位大哥都是在下敬重的前輩, 說話都是出於對兄弟的關心和好意, 你們寫的我們晚輩都能看明白, 不要緊的!  
此版有二五, 所以以後唔再放相, 唔出真名, 唔答問題

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-9-24 00:27 發表

我死心了!
Bro 7-siu, keep FIT to avoid his criticism la !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-9-24 11:38 發表

Bro 7-siu, keep FIT to avoid his criticism la !!
超。。鬼唔知咩。。。不過。。。現在除左一兩項室內運動之外。。。都對其他運動提唔起勁。。

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-9-24 12:16 發表

超。。鬼唔知咩。。。不過。。。現在除左一兩項室內運動之外。。。都對其他運動提唔起勁。。
以後都要學茶只和春天,唔飲酒?

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-9-24 12:35 發表

以後都要學茶只和春天,唔飲酒?h:" />h:" />
七少。。。人生不過數十年。。。。要我自己戒酒。。暫時未做得到。。。
唔你點睇。。。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-9-24 12:16 發表

边两项室內運動呀。。吹爆同插爆。。??

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-9-24 12:35 發表

以後都要學茶只和春天,唔飲酒?h:" />h:" />
甘同你几位去玩就咪得翻我一个人饮。。。。。

相關搜索目錄:

回復 56# 的帖子

我想我要自己"Jum"跌打酒飲吧!

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-9-24 13:15 發表
我同你同埋大海。。。三個一齊捽----->“D囡囡個胸”

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-9-24 06:07 發表

我同你同埋大海。。。三個一齊捽----->“D囡囡個胸”
Such a difficultt task..better let me do la

回復 60# 的帖子

等我支棍打完你們才捽吧! 不用你支大根了!我怕你一出棍,當者披靡!醫番都癈!

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-9-24 14:11 發表
等我支棍打完你們才捽吧! 不用你支大根了!我怕你一出棍,當者披靡!醫番都癈!
大棍一出, 誰与爭峰

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-9-24 13:15 發表
跌打酒即系威士忌啦。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-9-24 14:11 發表
好心你唔好甘誇張啦。。。我哩普通料黎。。。。
你唔好嚇鬼走晒D囡囡。。。

引用:

Play Chess or Play Cards ?!

男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-9-23 23:28 發表

臚@..一對對...我梗係去第一晚喇...化悲奮為力量呀
Bro glucerna, bring Sailboat's mami to SungShan Lake lor !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-9-24 14:07 發表

我同你同埋大海。。。三個一齊----->“D囡囡個胸
For this action, you're the 98th Runners Up lor !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

回復 68# 的帖子

我條囡你們睇好喇!唔好捽扁佢啊!不然,我真的唔起頭的!

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-9-24 07:23 AM 發表

Bro glucerna, bring Sailboat's mami to SungShan Lake lor !!
佢宜家係五月瓜做mami...我仲未揾佢..佢都唔係我杯茶.....

相關搜索目錄:

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-9-24 22:45 發表
甘大捽吾扁既。。吾使担心。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-9-24 22:45 發表
甘大捽吾扁既。。吾使担心。。

引用:
我地細細捽.....當按摩

回復 72# 的帖子

大海,你從"釣啞"那個媽咪收多點料吧!我們國慶後去那裡,好嗎?

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-9-25 12:29 發表
大海,你從"釣啞"那個媽咪收多點料吧!我們國慶後去那裡,好嗎?
好呀。。我问下拒。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。