推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

不要錢的MM是最難搞的...

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-10-8 10:11 發表
百貨百賣...幾西既塲都有人去 ...有人鍾意肥..有人鍾意瘦..有人鍾意朱朳...

我就去到d西塲...好好醜醜都揾条囡坐吓,玩吓...最多就唔帶出街..好過一个 ...
我同你一样想法。。无ARM既咪求其揾个两旧水坐低萝。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-10-8 10:11 發表
百貨百賣...幾西既塲都有人去 ...有人鍾意肥..有人鍾意瘦..有人鍾意朱朳...

我就去到d西塲...好好醜醜都揾条囡坐吓,玩吓...最多就唔帶出街..好過一个 ...
你係無掩雞籠既雞,梗係無所謂,有D brother 千辛萬苦至 apply 到 permit,撞著個PK,就好慶 lor ...
e.g. Dr. More, 半年至得一晚 permit

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-10-7 08:12 PM 發表

你係無掩雞籠既雞,梗係無所謂,有D brother 千辛萬苦至 apply 到 permit,撞著個PK,就好慶 lor ...
e.g. Dr. More, 半年至得一晚 permit   
甘就要揀D有口碑既K塲去....好似半記...+2...D西塲就唔好試囉!!!!

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-10-8 11:27 發表

甘就要揀D有口碑既K塲去....好似半記...+2...D西塲就唔好試囉!!!!h:" />
有時D場都係人夾人緣既,有人讚有人彈,好多版友 對半記好反感;KMY却覺得呢個場女多費用合理

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-10-7 08:38 PM 發表

有時D場都係人夾人緣既,有人讚有人彈,好多版友 對半記好反感;KMY却覺得呢個場女多費用合理
我係講多靚女....半記D..2,5,8.好過勾呀果D..5,15,20....

講費用宜家全CP最平係半記...開房就有酒送...飲都飲唔晒.......

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-10-8 11:56 發表

我係講多靚女....半記D..2,5,8.好過勾呀果D..5,15,20....

講費用宜家全CP最平係半記...開房就有酒送...飲都飲唔晒.......
所以 KMY 請客通常係半記

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-10-7 09:03 PM 發表

講多無謂....下午半記水療見..不見不散

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-10-8 12:03 發表
几时又请客呢。。请埋我。。吾该。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-10-8 12:10 發表

講多無謂....下午半記水療見..不見不散
我呢排忙到抽筋,個 partner 入咗廠要做埋佢果份 ,鞋,X佢老味... 尋晚做到十一點幾至返屋企

不過听晚老西都去 Welldone 見野就扑

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-10-8 12:30 發表

几时又请客呢。。请埋我。。吾该。。。
遲D搞個老豬宴

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-10-8 12:54 發表

遲D搞個老豬宴   
乳猪好食D喔。。。

師兄, 咁幸福......

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-10-8 12:53 發表

我呢排忙到抽筋,個 partner 入鷐t要做埋佢果份 ,鞋,X佢老味... 尋晚做到十一點幾至返屋企  
不過听晚老西都去 Welldone 見野就扑   
Bro KMY, you didn't bring your Physiatrist ?
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-10-8 23:34 發表

Bro KMY, you didn't bring your Physiatrist ?
He is bringing !!!!!

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-10-8 02:35 發表
我同你一样想法。。无ARM既咪求其揾个两旧水坐低萝。。。
KMY話齋,permits 難求。

所以,咸D去玩,有理無理,掃低幾個。

玩落自然會發覺有d原來幾好,有d 會有feel。

唔使埋尾都搵唔到,或者被放飛機。食唔晒,仲可以益兄弟,抽水又好,多個選擇又好。

另外,阿七,咸D雖然叫「咸」D,其實係最唔咸果個!

引用:
原帖由 drm 於 2009-10-9 11:31 發表

KMY話齋,permits 難求。所以,咸D去玩,有理無理,掃低幾個。玩落自然會發覺有d原來幾好,有d 會有feel。

唔使埋尾都搵唔到,或者被放飛機。食唔晒,仲可以益兄弟,抽水又好,多個選擇又好。另外 ...
Bro drm, NO one trust You lor !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 drm 於 2009-10-9 11:31 發表

KMY話齋,permits 難求。

所以,咸D去玩,有理無理,掃低幾個。

玩落自然會發覺有d原來幾好,有d 會有feel。

唔使埋尾都搵唔到,或者被放飛機。食唔晒,仲可以益兄弟,抽水又好,多個選擇又好。

另外 ...
我連手都唔摸 tim ...

果個輸骰盅後被迫坐的,我都係無摸喎!

不過最後飲多左少少就…

引用:
原帖由 TenderTrap 於 2009-10-11 19:18 發表

不過最後飲多左少少就…
其實果個係A版鄭融,我覺得可能會有驚喜wor ...

引用:
原帖由 TenderTrap 於 2009-10-11 19:18 發表

不過最後飲多左少少就…
No la, I saw you kissed her, and it was a wet one !!!Otherwise, how come she offerred you FOC ? Even,hotel charges would be saved.

我對佢真係無乜feel,因酒精影響下,所以貪得意!

佢offered FOC, 心靈上已得到滿足,加上其他原因,最後選擇走人都走得好開心!

做乜橋頭依家咁多FOC ?

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-10-11 22:31 發表
做乜橋頭依家咁多FOC ?
Bridgehead is a place where a lot of raw girls.

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-11 22:35 發表

Bridgehead is a place where a lot of raw girls.
Welldone 貴少少不過舒服過華記好多

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-10-11 22:39 發表

Welldone 貴少少不過舒服過華記好多   
You are right. However, as this is a long time struggle battle, we have to be cost contentious.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。