推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[上樓骨] 北角龍濤推拿館大革命

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-5-27 04:05 發表
我們的忠旨係要"化腐朽為神奇"!
往後走人妻路線, 一於實行人人有工開! 將失業率一再降低 ...
Then we have to find more part time in order for us to support your new idea spa

相關搜索目錄: SPA

回復 51# 的帖子

以ching既骨齡, 搵part time又有何難呢?  改善硬件配套, 那麼有麝自然香啦!

去過一次,環境唔太理想,冇興趣再去

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-5-27 12:05 發表
我們的忠旨係要"化腐朽為神奇"!
往後走人妻路線, 一於實行人人有工開! 將失業率一再降低 ...
裝修後, 唔好收得咁貴就得la.   
小市民收入唔多丫.   

相關搜索目錄: 裝修

回復 54# 的帖子

起碼都要有老尖咁上下啦 ... 如果唔係咁, 真係頂唔住.

龍濤水療

有興趣將龍濤改革為水療, 請PM小弟

相關搜索目錄: 水療

有冇咁好呀?!

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-5-25 08:55 發表
但係上次個C9真係又唔錯喎, 可能佢part time出嚟偷跳啦!
如果真是 C9 出來偷跳便最好玩。

Ok la !!!!

回復 58# 的帖子

當然好啦!  依D先有刺激感!

人妻

果然真係有附近足浴囡囡上去偷跳, 但時間唔定 !!

我而家平時下午三點左右上去,
我mark開一個都ok,不過佢
係Partime嚟,個仔仔幼兒園
放学前就要走,不過佢都有35,6歲,
愛後生囡囡既師兄去前要三思!

回復 62# 的帖子

Ching, 你個PT BG係點既款架, 我睇吓同唔同我上次嗰個!

人妻起鐘洒淚時 ...

囡囡瞞住個老公
出嚟賺錢補家用

含淚吞聲不言中
乞求師兄手再鬆

夢會師奶續前緣
手執雙峰份外圓
聲線迷人意態淫
禮炮連發喜吟吟

伯虎C Hing, 唔好玩我哋啦 .你在今天14:32話昨會師奶續前緣。.但在昨天17:07出的內容卻完全沒有提及。你話她是part time BG,即喺放7、8點啦。點可以在短短時間,做咗敢多嘢. 如果喺有,就真喺Superman 。 Anyway,你的文采的確一流,小弟非常欣賞 ,please continue .

引用:
原帖由 元朗型男 於 2010-6-3 15:47 發表
伯虎C Hing, 唔好玩我哋啦 .你在今天14:32話昨會師奶續前緣。.但在昨天17:07出的內容卻完全沒有提及。你話她是part time BG,即喺放7、8點啦。點可以在短短時間,做咗敢多嘢. 如果 ...
師兄果真眼利心清,這詩只是小弟一時詩興大發而提下,
並不代表昨天曾訪此處,並望師兄們見諒見諒! 現巳更正此詩!

this is the atomsphere i like, ching just giving opinions and not fighting for stupid issues

北角好大風的
呢間推拿館有乜牌照?

引用:
原帖由 dup99 於 2010-6-3 18:30 發表 北角好大風的呢間推拿館有乜牌照?
有吧,做這樣多年冇至奇

伯苦兄, 我聽人講尼間有個 ((   唔錯
兄可知詳情?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-6-4 07:20 發表
伯苦兄, 我聽人講尼間有個 ((   唔錯
兄可知詳情?
小弟一年前曾經試過((, 不錯但我稍嫌成熟了一點.
而我還是較喜歡35-38歲既人妻.

引用:
原帖由 extensive123 於 2010-6-4 07:46 發表
去得北角,點解唔上大場?
但大場冇1K都落唔到樓喎 ...

引用:
原帖由 chowsingchichi 於 2010-6-1 12:51 發表
我而家平時下午三點左右上去,
我mark開一個都ok,不過佢
係Partime,個仔仔幼兒園
放a前就要走,不過佢都有35,6歲,
愛後生囡囡既師兄去前要三思!
去呢類場, 下午去會較多驚喜, 晚上好多時得果三幾個 BG.   

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。