推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

緣盡~~

回復 51# 的帖子

個個都話出來工作的技師非常現實,但有時她明知道你有老婆仔女,亦沒有能力供養她,但仍然肯跟妳出來吃飯行街睇戲,到底又是什麼心態呢?真不明白?

引用:
原帖由 extensive123 於 2010-11-13 07:32 發表
我之前就因為冇俾錢,所以攪到上曬身,後來同另外d技師出完街,就會俾錢話俾佢買靚衫著,不過有d囡囡都係會唔收....尤其係果d熟的技師,始終女人都係怕寂寞...
唔收你 cash, 可以買禮物俾佢.   Hehe!     

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-11-12 15:53 發表 一定得兄很久沒見!
大家繼續享受人生;

引用:
原帖由 extensive123 於 2010-11-13 13:22 發表

人人都怕寂寞,大家夾的,做下紅顏知己又何妨!
有一次我係內地要stay兩日出trip,跟手請多三日徦,向太太報話要留在內地五日,
之後約左囡囡係澳門匯合,室外室內玩足三日,大家都盡興而歸!
大家互相幫忙和扶持, 何樂而不為呢?  

有d野唔駛一定要用錢去衡量的.   

都係果句啦...

出黎玩人人有不同底線...

你的底線越低... 就越近火...
越近火就越刺激...
當然, 越容易玩出火!!
你可以承擔及損失幾多...
係你自己先知道啦!!

但有家有妻有兒女的... 唔好玩咁盡啦...
始終會傷害到身邊愛你的人!!
家散人亡就唔好啦!!

出黎玩咁耐... 小弟都偶有奇遇...
不過始終堅守底線...
唔好玩上身... 見好就收!! 勿沉船!!

係未必咁盡興架啦...
不過小心D唔好衰... 免得日後大吉出事時花大量精神時間去收執殘局...
淨計成本... 考慮埋長玩長有... 都有SO啦!!

回復 60# 的帖子

師兄的理論真的需要很高的技巧和很深的經驗去實踐,真的要跟你學習學習!

引用:
原帖由 littlehorse 於 2010-11-13 16:25 發表
都係果句啦...

出黎玩人人有不同底線...

你的底線越低... 就越近火...
越近火就越刺激...
當然, 越容易玩出火!!
你可以承擔及損失幾多...
係你自己先知道啦!!

但有家有妻有兒女的... 唔好玩咁盡啦...
...
至理名言.  玩, 係要玩得長命.      

貓兄, 好似d女沉你多 過你沉, 厲害, 厲害, 欽敬, 欽敬

引用:
原帖由 Redtshirt 於 2010-11-15 10:35 發表
貓兄, 好似d女沉你多 過你沉, 厲害, 厲害, 欽敬, 欽敬
有時係逢場作興, 有時真係大家有feel.

我不時提醒自己有feel係感覺, 同感情不可混為一談

引用:
原帖由 pansir 於 2010-11-13 22:07 發表
師兄的理論真的需要很高的技巧和很深的經驗去實踐,真的要跟你學習學習!
不難... 其實係睇你怕死既程度!!
我怕死... 所以唔會玩火上身!! HAA!!

不怕死勇氣可嘉者... 必然會去挑戰火神啦!!

很深的經驗就不用去實踐了,一切都在掌控之中……

我都驚死……所以唔會飛鵝撲火,自滅啦!

係我自己骾up骨生涯中, 都試過遇到有feel駼g, 或有發生過關係的。但不知為何, 自有監護人後, 就沒有再遇過, 或許係自己感情上吾想, 轉化成行為!!

如果有家室, 最好吾好玩咁盡la, 有d野, 錯左就番吾到轉頭。

細佬出黎玩嘅四樣必須品:
1)藝名,比錢用現金;
2)71 或者 OK 的太空電話咭;
3)飲食玩出錢無問題,捨借免問,再講就拜拜,開心過便算;
4)就算有幸食免費餐都千萬吾好以為自己係華仔偉仔,歡場係現實既,一定要懂得回家既路。
Touch wood,細佬so far都無撞板;
上述全屬個人意見。

相關搜索目錄: 飲食

呢四句簡真係"夜遊"錦囊!
最後一樣, 係廢話少少, 就係記住用"dom dom"
引用:
原帖由 kkleung 於 2010-11-16 18:21 發表
1)藝名,比錢用現金;
4)就算有幸食免費餐都千萬吾好以為自己係華仔偉仔,歡場係現實 ...

引用:
原帖由 kkleung 於 2010-11-16 18:21 發表
1)藝名,比錢用現金;
4)就算有幸食免費餐都千萬吾好以為自己係華仔偉仔,歡場係現實 ...
又藝名又OK太空電話,玩得咁鬼祟玩得咁宿骨都好辛苦啫 .

引用:
原帖由 一笑而過 於 2010-11-17 00:02 發表

又藝名又OK太空電話,玩得咁鬼祟玩得咁宿骨都好辛苦啫 .
甘你大哥又點玩法呢?前輩兄可否教下細佬一招一半式,以提升下自己LEVEL,細佬相信肯定會有其他大哥亦非常有興趣跟前輩兄學下野,小弟在此先行謝過。

引用:
細佬出黎玩鴷|樣必須品:
1)藝名,比錢用現金;
好一個老手的實戰經驗!      

等新仔抄低, 以作驚惕之用.       

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-11-17 11:21 發表

好一個老手的實戰經驗!      

等新仔抄低, 以作驚惕之用.       
BOOT兄太謙虛同太抬舉細佬了,不如等等一笑而過 兄呢類前輩醒番我地一兩下散手未重得益良多,係米?
KK

..

每當我看到暮色中匆匆忙忙的人流,那些性別模糊的身影,一種念頭都會油然而生:
人們在追尋什麼……
         是否是後代的延續……
         是否是財富的聚積……
         又是否是感情的依附……
         亦或是名利的追逐……
當我們在追逐這些人世浮物時,是否意識到生命也同時在追尋中耗盡。
是,我們承認,在追逐中,人類的科技與文明飛躍前行,但誰又能預感前方不會是人類的終極?
當一個所謂成功的女人站在你的面前時,我相信你的第一感覺是:她是一個強者,然後才是一個女人,一個不會哭的女人。因為在她成功的一路上,太多的因素已剝奪了她作為女人的天性。
女人應該有一個恢復本性的境地,尋找最初的自己
讓我忠心祝願天下女人都有一個輕鬆自如的人生!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。