推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

沉船...可以令你連命都冇...

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2011-1-18 21:08 發表 第一次約出街就俾你送回家靚女對你有啲意思噃
話唔定個個客都係咁, 第一次約出街就俾你送回家,給你有一個新女友的感覺,若你對她有意思的時候,恭喜你,因你已把雙腳踏上一隻正在入水的船,準備下沉﹗這就是醒目骨女冧客技倆的其中一種﹗
頭髮長長  心地善良  性格內向  永不賴賬

無錯,停不了的愛只是係銀幕可看到。
當佢地晌你身上攞不到好處就拜拜啦!!!

引用:
原帖由 xiantsang 於 2011-1-26 12:30 發表
話唔定個個客都係咁, 第一次約出街就俾你送回家,給你有一個新女友的感覺,若你對她有意思的時候,恭喜你,因你已把雙腳踏上一隻正在入水的船,準備下沉﹗這就是醒目骨女冧客技倆的其中一種﹗
都有可能
當年我識左老相好好耐
捧左N次場出左好多次街
佢至俾我送佢返屋企
事後證明佢只當我老友記
完全無視我為水魚或拍拖對象
所以到佢依家退出了
我地仍然係朋友

引用:
原帖由 kkleung 於 2011-1-26 16:18 發表
無錯,停不了的愛只是係銀幕可看到。
當佢地晌你身上咫ㄗ鴞n處就拜拜啦!!!
KK Hing,
對!  呢個世界係好現實的.   
有空請多指教d後輩.     

歡場女子都只可當過眼雲煙, 行街, 食飯, 睇戲, 甚至上床都得, 嚟真就可免則免喇!

引用:
原帖由 boot_boot 於 2011-1-28 09:57 發表

KK Hing,
對!  呢個世界係好現實的.   
有空請多指教d後輩.     
BOOT兄吾好又抬舉細佬啦,只是講下個人意見姐。其實CY兄講得好對,歡場女子同一般人係兩個世界既人,就算有感覺到最後都係無結果,玩下留番的美麗回憶是MAX了,因始終人係有感情的動物,再沈落去到不能自拔就太遲了,破壞自己家庭又是否值得尼?KK

引用:
原帖由 kkleung 於 2011-1-28 12:56 發表

BOOT兄吾好又抬舉細佬啦,只是講下個人意見姐。其實CY兄講得好對,歡場女子同一般人係兩個世界既人,就算有感覺到最後都係無結果,玩下留番的美麗回憶是MAX了,因始終人係有感情的動物,再沈落去到不能自拔就太遲 ...
話明係"歡場"女子, 要蟒u, 咪攪我!   
不竟大家都係唔同背景的人, 目標、要求都有所不同吧!  

現今的歡場女子不能和十多年前的相提並論, 而家大部份都是從大陸來的, 就算佢地嚟左香港好耐, 本質是沒有改變的, 她們窮過知道窮的痛苦, 知道$係大於一切, 鄉下重有成堆懶人等開飯, 拋個身出來做, 唔輕易同你講真感情, 所以唔好咁天真.

回復 58# 的帖子

CY兄所言甚是,吾好話歡場大陸女,就算一般大陸女都係,認識有個朋友既朋友,幾年前娶了個內地分公司同事四川女,仔又生埋,點知最近同佢離婚兼分身加,重講到明根本無愛過佢,甘厲害既計劃真係......我都吾識講。

引用:
原帖由 kkleung 於 2011-1-28 15:17 發表
CY兄所言甚是,吾好話歡場大陸女,就算一般大陸女都係,認識有個朋友既朋友,幾年前娶了個內地分公司同事四川女,仔又生埋,點知最近同佢離婚兼分身加,重講到明根本無愛過佢,甘厲害既計劃真係......我都吾識講。 ...
KK兄, 如果你要試到囡囡係咪呢類人, 你一定要扮窮光蛋.  
Hehe!     

回復 60# 的帖子

Boot兄請放心,細佬真係窮個隻,根本吾駛扮。
KK

引用:
原帖由 kkleung 於 2011-1-28 16:04 發表
Boot兄請放心,細佬真係窮個隻,根本吾駛扮。
KK
KK Hing, 我梗放心!       
我仲窮過你, 實唔怕被囡囡扼.   

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2011-1-8 01:23 發表

初出茅廬玩沉船係入世未深

玩左三幾年唔會沉船係自以為看透世情百毒不侵

玩左十幾年又沉船,係更好嘅服務都試過,再多嘅服務只會感覺更空虛,想要多點其他的

再過幾年我唔知,我玩左十幾年唧.. ...
不同年代, 不同心境 ...
現在的我, 的確如此 ... 再多的服務, 只會感覺更空虛, 想要多點其他的 ...
歡場的老人如我, 靠的就是那些經濟實力, 去買那虛幻的感覺 ...
婚姻的價值, 妻子的守候 ... 浪子該回頭了

引用:
原帖由 Newnam 於 2011-1-11 14:07 發表

師兄您的金句仲好野過陳次云!
完全同意,人生每個階段都有失落,不完美。
但一句至理明言,歡場就是歡場,要守場規,三兩次犯規(捉唔到),未必次次走得甩。

鏡花水月忌天真,薄情無義路邊花,千金買笑 ...
人非草木, 兄弟們都會有沈船的机會
小女生有何能對你著迷嗎 ?
每周都有人中六合彩, 卻永遠不是你和我
兄弟們, 當部潛水艇好了... 沈下去, 時間到要浮上來

P.S. 本人上周在晉江回航了

師兄, 這些真是經驗之談, 得益不少

引用:
原帖由 BPL 於 2011-1-28 16:34 發表
人非草木, 兄弟們都會有沈船的机會
小女生有何能對你著迷嗎 ?
每周都有人中六合彩, 卻永遠不是你和我
兄弟們, 當部潛水艇好了... 沈下去, 時間到要浮上來

P.S. 本人上周在晉江回航了
師兄經歷無數.    
恭喜回航的壯舉!     一d都唔容易.   

引用:
原帖由 BPL 於 2011-1-28 16:17 發表 不同年代, 不同心境 ...現在的我, 的確如此 ... 再多的服務, 只會感覺更空虛, 想要多點其他的 ...歡場的老人如我, 靠的就是那些經濟實力, 去買那虛幻的感覺 ...婚姻的價值, 妻子的守候 ... 浪子該回頭了
師兄一言獲益良多!

引用:
原帖由 boot_boot 於 2011-1-30 11:49 發表

師兄經歷無數.    
恭喜回航的壯舉!     一d都唔容易.   
傷錢傷心的航程 ...

老媽的話 : 老婆是娶來壟愛的
老婆的話 : 喝牛奶也不用牽一條牛回家

新的一年, 核子潛艇還是有回航的一天 ...  共勉之

引用:
原帖由 carmanlamlam 於 2011-1-31 13:24 發表
still not yet over?
sink a few more times
you will get used to it
我在海軍服役太久了
太常有潛水夫症, 要出入高壓艙
所以該退役了

現在是 : 事情就地結束, 絕不約會

相關搜索目錄: 軍服

回復 1# 的帖子

thanks for sharing

沉船代價很大

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。