推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

一樓一有冇腳交玩..?

引用:
原帖由 360 於 2007-3-9 12:11 發表
how to do ????
Use your imagination la!

回復 #5 DHKG001 的帖子

天文台 - 素素 look good any extra cost for foot job?

引用:
原帖由 tat_tat 於 2007-3-9 17:21 發表
天文台 - 素素 look good any extra cost for foot job?
No update?

good.>>>>>>>>>..la

thank you very much ar~~!

真的好难得。。。。试一试!!!

thank you very much

引用:
原帖由 aoxiang123 於 2007-3-18 08:09 發表
真的好难得。。。。试一试!!!
Report la!

Need more FJ Report !!

引用:
原帖由 DHKG001 於 2007-1-24 15:41 發表
VV 腳好正.

保養非常好
呢條女佢 d 腳趾我乃過, 0個 次佢油深紅色甲油,我一路乃佢一路幫我打飛機,都冇搞過我就出左啦
靚女見得多 腳靚冇幾個

thanks a lot, i love this very much,in 141 have many like this

我都真係好想試吓吮腳趾!!

vivian 绝对系上品, 勾魂美甲

相關搜索目錄: 美甲

玩腳交唔洗幾舊呀嘛,又唔係屌??

李仔

腳交唔系照計咩?

顶!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i would like to try

引用:
原帖由 DHKG001 於 2007-1-8 20:20 發表

大哥下列3個都玩過 fj, 但以我個人的觀感,

技術好是 :
天文台 - 素素
http://www.sex141.com/big5/viewi ... &bsize=-1&h ...
VIVIAN又真系腳幾靚喔,又夠白淨

引用:
原帖由 DHKG001 於 2007-1-24 15:34 發表
素素

FJ 都幾好技術架
How much does 素素 charge for FJ??

引用:
原帖由 fungyip1 於 2007-5-6 02:34 發表
玩腳交唔洗幾舊呀嘛,又唔係屌??
$150 dealt!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。