推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

74 123
發新話題

公公正式出宮

引用:
原帖由 AINY 於 2011-10-25 12:57 發表

点解吾带你D旧菜过去呢。。周五六饭堂一般都无好野啦。。
七少鐘意新鮮嘛...
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-10-25 12:32 發表
我一有空就開始寫一篇叫做"連續兩個星期飯堂踏屎記"!
我系君記都試過連續兩次踩屎... 搞到我促住個經理黎話.. 其實唔關佢事... 佢未返, 叫個細既黎招乎我... 唔知我系熟客.. 又要我等房, 有帶d恐龍黎...
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

唔得喇... 上個禮拜比阿二話唔舒服要陪到佢舒服, 結果去完買杉就話無事... 但系我細佬同荷包就唔系好舒服... 今個星期真系要搵返兩餐好既... 因為阿二雖然好返, 但系那個又黎左.. 重系無得搞... 頂...
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-10-24 09:05 PM 發表
係咪星期五六呀, 咁好多女一個星期都係搏兩三晚
如果唔係去街, 諗下計走另一台都係正常既.
係星期四晚..如果飯堂X屎. .去呢間"東莞佬揸直升機場"就仲卜街啦!!!

相關搜索目錄: 直升機

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-10-25 21:27 發表

係星期四晚..如果飯堂X屎. .去呢間"東莞佬揸直升機場"就仲卜街啦!!!
哦。。原來你去左哩間!

相關搜索目錄: 直升機

吊九你, 尋晚去左睇阿二.. 同佢食完飯...
我就準備返香港...
佢就話同幾葛朋友去阿馬遜玩下...
我本來都無所謂...
點知送左佢過去, 都未入去, 只系門,
有條友仔(應該系香港人, 重隊左野既款), 走埋黎, 一野就攬落阿二既兩個朋友度, 我問阿二, 你地好熟架...
佢話唔系...
跟手條友唔理我既存在, 一手又想拉阿二...
我一野企系阿二前面... 一邊問佢... "你干嘛喇.."
阿二d朋友即場拉開條友... 條友重想有其他野想講...
都比阿二既朋友制止左...

我同阿二講, 你入去我就以後都唔過黎...
我亦都比多個選擇佢, 我話都唔想你難做, 一系你入去打聲招呼就走, 我系道等你...
阿二見我黎真火, 就入左去打聲招呼就出來, 我送左佢返家我就走...

你老尾... 其實我自己都試過, 去k無女, call d 相好出來, 又問佢有無其他姐妹可以叫埋黎玩, 等我d朋友都有野食...
阿二系唔知昨晚佢d朋友會叫d甘既人黎...系回程既途中重用湖南話罵佢朋友,
仲以為系自己朋友去玩...
阿二知我識聽湖南話... 但佢朋友唔知... 佢朋友夠膽同阿二講, 唔知道我會送阿二過黎, 亦都唔知條友甘心急...

佢朋友重話, 就系阿二識左我, 無返工後就無出黎玩, 見甘耐喇, 就叫埋佢黎頂下充數...
我即場吊條八婆... 你有你賺錢, 我唔理.. 你下次再搵阿二黎, 就算系充數, 唔洗佢去做乜, 我都唔會放過你...

條八婆估唔到我識聽佢地既對話... 當堂啞左...

阿二重想打完場, 話, 你知我就算入左去我都唔會比人對我點啦, 不用那麼大脾氣...
我就對阿二講, 裡面系乜野地方, 你同我都好清楚, 你好鐘意有事無事比人攬嗎...

條八婆見過幾次, 都無見過我來火系甘樣...
佢兩個都唔敢出聲.. 直到我返左香港, 阿二就死狗甘話唔會有下次了...

引用:
原帖由 Retav 於 2011-10-26 07:00 PM 發表
我就準備返香港...
我本來都無所謂...
有條友仔(應該系香港人, 重隊左野既款), 走埋黎, 一野就 ...
如果有个神州阿二...這種事就常有發生...但我通常唔會参加....

三唔識七佢地大六一家親...我唔去睇唔到..當无事....

有几次朋友二奶話有朋友尼探佢..話叫埋一齊玩...我地話..女可以來..男不歡迎!!!

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-10-27 10:45 發表

如果有个神州阿二...這種事就常有發生...但我通常唔會参加....h:" />

有几次朋友二奶話有朋友尼探佢..話叫埋一齊玩...我地話..女可 ...
我其實亦無所謂佢去玩下... 唔好 cross the line 就ok... 但系條友見我系度都甘能樣... 真系彿都有火...

引用:
原帖由 Retav 於 2011-10-26 07:53 PM 發表

我其實亦無所謂佢去玩下... 唔好 cross the line 就ok... 但系條友見我系度都甘能樣... 真系彿都有火...
師兄...我地唔係度...cross the line就實有啦...睇唔到...咪當無囉...

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-10-27 11:16 發表

師兄...我地唔係度...cross the line就實有啦...睇唔到...咪當無囉...
呢d野.. 講個信字囉..

引用:
原帖由 Retav 於 2011-10-27 10:00 發表
我就準備返香港...
我本來都無所謂...
有條友仔(應該系香港人, 重隊左野既款), 走埋黎, 一野就 ...

二嫂實掩住半邊嘴笑:哦 ... 原來佢咁肉緊我 .... 隻底牌係K ...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-10-27 14:18 發表

二嫂實掩住半邊嘴笑:哦 ... 原來佢咁肉緊我 .... 隻底牌係K ...   
師傅咪笑我啦.. 甘有人當住你面拉野蠻嫂, 難道你都可以無野...

引用:
原帖由 Retav 於 2011-10-27 14:21 發表

師傅咪笑我啦.. 甘有人當住你面拉野蠻嫂, 難道你都可以無野...

我會由得佢,再打110.

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-10-27 10:45 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=15632762&ptid=519126][/url]
如果有个神州阿二...這種事就常有發生...但我通常唔會参加....h:
有几次朋友二奶話有朋友尼探佢..話叫埋一齊玩...我地話..女可 ...
引用:
原帖由 glucerna 於 2011-10-27 11:16 發表
CHing好睇得開, 其實你人不在那里乜野都可以發生的
佢地真係好容易一家親

引用:
原帖由 jjchan218 於 2011-10-27 22:46 發表

CHing好睇得開, 其實你人不在那里乜野都可以發生的
佢地真係好容易一家親
講真, 細佬系入宮之前都識有過唔少霧水姻緣 (吊, 甘能文雅..沉過幾次就沉過幾次啦..)
睇下d女女既老家系邊, 真系有時其他老一輩既說話都幾真...
比如福建既女女... (唔系福建城個d, 系真系福建黎個d)... 佢地真系非常顧家的... 會用盡佢地既錢供細佬, 供老豆老母...

有或者湖南既... 湘女多情, 唔系話佢地好花心... 系話佢地如果真系認定一個男人, 個男人就算對佢再差, 佢都好似死狗甘跟到實...不過, 佢地既死穴系其他女人.. 如果佢既男人有第二個女人, 如果只系玩玩下既無所謂, 但如果佢既男人同第二個女人來真既... 佢地會變得好恐怖, 系心狠手辣個種...

4川 既雖然系好溫柔又白, 但系就爆起黎火辣好多...可能真系食麻辣火鍋食得多吧..

貴州既就好鬼直... 罵人可以完全唔留情面既...

其實廣東既反而比較現實... 我識過一個惠州既... 就真系樣樣都清清楚楚... 好想無拖無欠甘...

細佬愚見..

回復 65# 的帖子

非常认同可惜发现这个真理太迟了
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

引用:
原帖由 血魔 於 2011-10-28 11:10 發表
非常认同可惜发现这个真理太迟了
你中過很多次招嗎..

回復 67# 的帖子

一次,就致命,害我現在求生不得,像個活死人一樣
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

引用:
原帖由 Retav 於 2011-10-28 09:52 發表

講真, 細佬系入宮之前都識有過唔少霧水姻緣 (吊, 甘能文雅..沉過幾次就沉過幾次啦..)
睇下d女女既老家系邊, 真系有時其他老一輩既說話都幾真...
比如福建既女女... (唔系福建城個d, 系真系福建黎個d)... 佢地真 ...
仲有安徽囡囡。。。好鬼痴身。。。。

識得一個陝西漢中...千依百順...獵男高手!!!

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-10-30 23:56 發表 識得一個陝西漢中...千依百順...獵男高手!!!
你係唔係佢集郵名單之中??!!。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-10-30 06:31 PM 發表
你係唔係佢集郵名單之中??!!。。。
千金易得..一票難求!!!

引用:
原帖由 Retav 於 2011-10-28 09:52 發表

比如福建既女女... (唔系福建城個d, 系真系福建黎個d)... 佢地真 ...
广西的老三比较纯些。。。, 湖北的老二真心爱我。。。

小弟被湖南、四川的女女伤害的最深。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-10-31 10:23 發表

千金易得..一票難求!!!
得到你就自然最難得的"鈔票"都有喇!

74 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。