推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

過檔無線新聞女主播/記者-黃德藍

過檔無線新聞女記者-黃德藍

如題 去圖

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 p805061010 於 2013-4-3 23:50 發表
如題 去圖
有相關嘅帖你都仲要開新帖?

引用:
原帖由 jacksonhon 於 3-4-2013 23:55 發表
有相關鴭咩A都仲要開新帖?
我search唔到 sorry

回復 16# 的帖子

林曦如走左

引用:
原帖由 p805061010 於 2013-4-3 23:58 發表
我search唔到 sorry
呢度嘅搜尋功能搵唔到咩?
引用:
原帖由 juddtrump 於 2013-3-14 17:20 發表
嘩好野   係咪請佢頂林曦如個位
引用:
原帖由 p805061010 於 2013-4-4 00:02 發表
林曦如走左
2013年4月3號都有林小姐出鏡呀。

都仔回歸

引用:
原帖由 jacksonhon 於 4-4-2013 00:03 發表
呢度儱j尋功能搵唔到咩?

2013年4月3號都有林小姐出鏡呀。
林小姐冇放假啊?

引用:
原帖由 p805061010 於 2013-4-4 00:08 發表
林小姐冇放假啊?
就係冇放假。

Thanks for sharing ah, who is she?

引用:
原帖由 A205A240 於 2013-4-4 00:04 發表
都仔回歸
頭髮仍然咁硬

引用:
原帖由 SPL1 於 4-4-2013 04:37 發表

頭髮仍然咁硬
點解? 我唔係好知佢

叫「黃德藍」小姐著裙、著絲襪去龍虎山走一轉 "週末闖蕩" 先講!!!

引用:
原帖由 過氣水手 於 4-4-2013 16:08 發表
叫「黃德藍」小姐著裙、著絲襪去龍虎山走一轉 "週末闖蕩" 先講!!!
學ruby啊btw

原來83有新主播?? (我4月3日凌晨完全無睇83添...)

她打扮下都有一定potential呀

都仔可以放下大假先 我想睇多D藍藍

5/4/2013 深宵新聞報道
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

TBB新主播通常都要接受一個月以上地獄通宵更的訓練

藍藍要加油了

今晚撐藍藍就到忘為止啦,,覺得佢左邊頭髮翹耳仔就好睇D,,希望佢聽晚會執一執

回復 67# 的帖子

d個look有d似有線PY

個樣唔得..

係唔係因為化妝化得唔好...

相關搜索目錄: 化妝

引用:
原帖由 0000000 於 2013-4-5 00:12 發表
5/4/2013 深宵新聞報道
其實佢個額都幾高,同李盼儂差唔多。

在鳳凰衛視的黃德藍

好靚女啊

好大出入.......................

引用:
原帖由 iris121_tulip 於 5-4-2013 23:13 發表
好大出入.......................
really?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。