推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] 上環玉清泉

King Kong,

我都試過佢地兩個,絕對OK。仲有Siu Yuk and Na Na,一定無簡錯。

上去前最好Book 定時間,友善老板娘會安排好哂。

至於樂樂,襯友善老板娘唔喺度就作反,一於 blacklist 呢條女。

引用:
原帖由 大力金剛 於 2014-5-13 11:57 發表 新手一名,從來只看各位報告,不曾想過會寫,但今次實在太過份客人去K骨,冇非想休息一下,鬆弛下,前幾天,見下午公司補假,就近上去呢間店試下,反正朋友最近試過都ok,佢仲介紹左文文同思思俾我,單飛飛都 ...
多謝大力兄通知。
我上次搵左CC呀,手勢得架,手感又掂,1,2part都ok,又冇black face, 90
分鐘都好happy, 收費公價,係上環區對我就唔方便

回復 49# 的帖子

呢d個别女女忙記佢啦,相信好快消失係呢行,呢間場細細]ok謘I
下次試下cc啦,我髽irst choice!!

C Hing,乜野係黑絲?

引用:
原帖由 tigerwuwu 於 2014-5-15 09:12 發表
C Hing,乜野係黑絲?
如果冇估錯, 答案係黑色絲襪

Thank you Kingcoolman !
果然係超高級用户

回復 54# 的帖子

你窈N買对上去叫佢茪韺A睇囉?有几難?

仲可以自已揀深淺色同至愛花款。

I went to this place several times and almost every time the BG asked me to do 60 minutes even though I made it clear at the beginning I wanted 90 minutes session. At first I thought the BG was busy and had subsequent appointment but later I found out it was not. Last time I went was the same then I got a bit angry until the BG agreed to do 90 min. Do other brothers have the same experience ? Or it is because they want to earn more money at shorter  intervals since we are paying $200 anyway either we are doing 60 or 90 min.

Brother Gater,

有這個可能, 因為呢度囡囡質素較好, 有D客路, D囡囡緊係想做多幾轉,

我通常去到都同經理講咗先, 等佢安排就無問題, 經理好 nice 又 lovely,

我其實最想揾佢做, 不過佢次次都介紹第個比我, 都幾好 !

引用:
原帖由 tigerwuwu 於 2014-5-15 12:20 發表
Thank you Kingcoolman !
果然係超高級用户
WELCOME LA~~~ TIGERWUWU 兄~~

小弟係新仔,第一次寫報告,寫得唔好,有怪莫怪。
琴曰中午偷跳,上到去見到個新女叫亞May,21-24 歲到,相頭唔錯,有身材,於是揀佢,可愛的經理仲叫我斯文D,我梗識做。
原來亞May係學中式按摩出身,特到注重指力,與港式不同。其餘RPP、蛇蛇都有D唔同,不過亞May勝在年青有活力,全程都滿意。
埋單230+200 trips OK啦,下次再揾佢。

經過上次慘痛事件,星期一上去之前先約定朋友推介韔C
      囡囡入薄A相頭不錯,身材平均,最怕太瘦又怕肥,一落手,夠力,果然同報告一樣,大{手法,佢仲跪背,我條脊背骨全部響晒,未推油已經鬆左一半,跟住推油舒服到唹炕A推完背,佢仲用爽身粉同我抹番D油,好細心 ,然後按腳,細細力, 唔會令我抽筋,大]筋都冇偷﹛APart1,我俾滿分
      到最期待餲art2,佢慢慢RPP,元老級手勢,連小洞穴都唔放過,差點走火,輪到埋門一刻,佢輕輕埃係我身上,好有女友feel。如果上次係咁麊A務,又點會投訴
      走果陣,見到甜美老板娘,佢好細心問番囡囡招呼得唔得,仲送我出門口,提醒我奏f把遮,親切到唔想走,絕對要再薄C值得一提:上次個極品,改左名叫蘋果APPLE,各位小心

Siu Yuk 終於回來了,她之前因為表演加場,遲咗返香港。我book咗佢今日2:00pm。

引用:
原帖由 tigerwuwu 於 2014-5-24 10:43 發表
Siu Yuk 終於回來了,她之前因為表演加場,遲咗返香港。我book咗佢今日2:00pm。
師兄,請問佢表演乜?

引用:
原帖由 tigerwuwu 於 2014-5-24 10:43 發表
師兄, 請問佢表演乜?

上次經上環時上去,想約CC,奈何她放假,
同場的師傅唔多對辦,唯有下次再試,
好彩得師兄夠義氣提點鵅A無中伏...

Siu Yuk is a dancer.

引用:
原帖由 tigerwuwu 於 2014-5-26 09:15 發表
Siu Yuk is a dancer.
Thank you!C hing!咁佢筋骨一定相當好

回復 64# 的帖子

Thank you for report! Can you share who is this BG

引用:
原帖由 e-zone 於 2014-5-26 09:34 發表 Thank you!C hing!咁佢筋骨一定相當好
Want to try , is available at shop ?。

學我咁揾可愛的經理book定先就無衰啦。

引用:
原帖由 tigerwuwu 於 2014-5-28 15:40 發表 學我咁M可愛的經理book定先就無衰啦。
老虎兄…我上次急急鄖哄A冇抄牌。
可以比佢電話我嗎?

One person 兄:
Tel:23626568
記住啦。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。