推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

估唔到香港都有人妖玩!

宜條妖女早幾日食咗,都唔錯。
同以往一樣,純粹個人分享,唔係廣告,板主唔好ban咗。

相關搜索目錄: 廣告
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 laukinming8 於 2016-1-27 21:17 發表
宜條妖女早幾日食咗,都唔錯。
Information,please pm me!

好多ching想搵宜個日本中"女",好消息,佢就快又嚟香港。各ching俾心機再choto choto

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

師兄有無試過呢位?

引用:
原帖由 小吉 於 2016-2-2 19:50 發表
師兄有無試過呢位?
Information,please pm me !

thx

引用:
原帖由 laukinming8 於 2016-1-28 08:43 發表
好多ching想搵宜個日本中"女",好消息,佢就快又嚟香港。各ching俾心機再choto choto
這位時常來香港,香港人混血來.........不過在日本找食

引用:
原帖由 laukinming8 於 2016-1-28 16:43 發表
求information, can pls pm to me ? Thx !

引用:
師兄有無試過呢位?
呢個我有喎

引用:
原帖由 wai_lun 於 2016-2-24 02:49 發表 呢個我有喎
服務如何呢?

曾經約會過呢位⋯⋯

引用:
師兄有無試過呢位?
依個叫 Angel Lim,佢開我價好貴。
有無人玩過依件??

引用:
原帖由 Edward1906 於 2016-3-6 08:16 發表 依個叫 Angel Lim,佢開我價好貴。有無人玩過依件??http://i38.photobucket.com/album ... XX/snapseed-01.jpeg
呢位好似經常都見佢出現,一般來說,如果不是洋人,服務上應該稍微有分別∼∼ 有時真係服左佢地,可以比女人更女人⋯

引用:
原帖由 小吉 於 2016-3-7 22:27 發表
呢位好似經常都見佢出現,一般來說,如果不是洋人,服務上應該稍微有分別∼∼ 有時真係服左佢地,可以比女人更女人⋯
有時幾想搵佢地上酒店影下寫真

相關搜索目錄: 酒店

好似幾正   咩價到? 師兄可唔可以 pm 我 ?

引用:
原帖由 Pregabalin 於 2016-3-23 08:20 發表 好似幾正   咩價到? 師兄可唔可以 pm 我 ?
查實通常都是好睇唔係咁好食∼∼

引用:
原帖由 小吉 於 2016-3-6 13:14 發表
服務如何呢?
都唔錯呀
仲好大look

引用:
原帖由 小吉 於 2016-3-23 18:52 發表
查實通常都是好睇唔係咁好食∼∼
樣都唔錯喎

引用:
原帖由 小吉 於 2016-3-6 13:34 發表
曾經約會過呢位⋯⋯
Ching 咁呢個又有咩comment?

引用:
原帖由 hkblackbird 於 2016-3-30 09:22 發表 Ching 咁呢個又有咩comment?
唔⋯⋯整體上過程非常例牌,但真人樣子與相片無異。

引用:
原帖由 wai_lun 於 2016-3-24 03:32 發表 樣都唔錯喎
師兄既然喜歡,添食吧∼

引用:
原帖由 小吉 於 2016-3-30 22:51 發表
師兄既然喜歡,添食吧∼
呢個咁掂,一定獅子開大口。

引用:
原帖由 hkblackbird 於 2016-3-31 08:23 發表 呢個咁掂,一定獅子開大口。
反而又唔算係,只是態度麻麻地∼∼∼

引用:
原帖由 小吉 於 2016-3-31 22:44 發表
反而又唔算係,只是態度麻麻地∼∼∼
點樣麻麻地法? 好似好索咁, 心思思想同佢玩

一直都想試人妖但唔知從何入手

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。