推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 34D SP Pinky #1,13,39,70 update on 22/9

兩個都正啊,如只可選一,我會選Pinky,因為我喜歡大粒lin 頭的。

引用:
原帖由 442a 於 2019-9-19 18:04 發表
兩個都正啊,如只可選一,我會選Pinky,因為我喜歡大粒lin 頭的。
師兄,識玩;大粒lin頭真係好有口感

Reply again...so so sexy ar

靚野,差少少睇到腳
引用:
原帖由 t56219 於 2019-9-18 23:17 發表
'Pinky, 其實你都算係肥底窩'
'咩意思呢, 唔鐘意?'
'唔係, 女仔有D肉先好, 你睇你條腿幾粗, 就知你幾淫'
咁等我減減佢, 變純純pinky先'

唔知Ching們又喜歡幼腿定肥腿呢?

398232 ...

引用:
原帖由 sa203010 於 2019-9-19 00:27 發表
唔吮唔食對唔住自己
咁多對, Ching想吮邊對先?唔好話吮曬啊

引用:
原帖由 亞波羅 於 2019-9-19 08:29 發表
好大對乳暈
大乳暈比較sexy

引用:
原帖由 jubilant262 於 2019-9-19 10:45 發表
Suki對大奶奶一定好好啜,俾我玩一晚都玩唔厭!
Suki暫放一邊, 而家有Pinky

引用:
原帖由 siubenbenchan 於 2019-9-19 15:54 發表
咁麻煩Ching 講埋俾Suki知
我都好想啜佢對大奶奶
岩岩同Suki借d意講左, 佢塊面紅曬

引用:
原帖由 peterpeterpet 於 2019-9-19 18:07 發表

師兄,識玩;大粒lin頭真係好有口感
大lin有一種吸引力

引用:
原帖由 t56219 於 2019-9-20 00:45 發表

咁多對, Ching想吮邊對先?唔好話吮曬啊
如果咁多對之中
我最想啜就係最後個對
大得薑S夠圓
仲要有對大乳暈
啜落去
一定好有口感

引用:
原帖由 siubenbenchan 於 2019-9-20 13:52 發表
如果咁多對之中
我最想啜就係最後個對
大得嚟又夠圓
仲要有對大乳暈
啜落去
一定好有口感
呢個囡囡係御姐type, 年紀唔細啦

Thank for sharing Ching

另外我想問Suki係咪第一對奶?

引用:
原帖由 t56219 於 2019-9-20 21:31 發表

呢個囡囡係御姐type, 年紀唔細啦
年紀唔細
咪即係等如熟女
呢度好多人鐘意熟女

引用:
原帖由 siubenbenchan 於 2019-9-20 22:58 發表
另外我想問Suki係咪第一對奶?
no ar, 另一個囡囡對奶

引用:
原帖由 siubenbenchan 於 2019-9-20 23:01 發表
年紀唔細
咪即係等如熟女
呢度好多人鐘意熟女㗎
27歲, 稱不上少女

大乳雲真係好正

'Pinky, 做咩衫都唔換就上床啊?'
'好攰啊'
'今日就係著呢套衫返工? 一定俾老細上下打量啦'
'唔知你講乜, 不如你幫我按摩?'
'不如你倒下奶嚟睇下先?'
'賤!'

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 熟男1 於 2019-9-22 14:26 發表
大乳雲真係好正
可以由細, 捽到變大

引用:
原帖由 t56219 於 2019-9-22 21:19 發表
'好ヶ'
'不如你倒下奶邁誘U先?'
'賤!'

睇磷hing 好鐘意囡囡擺呢個倒奶麉熄
不過咁樣睇落又真係大好多

引用:
原帖由 siubenbenchan 於 2019-9-22 21:31 發表
睇磷hing 好鐘意囡囡擺呢個倒奶麉熄
不過咁樣睇落又真係大好多
由下影上,對波會自然墜下,眼望落去係最大

引用:
原帖由 t56219 於 2019-9-22 21:58 發表

由下影上,對波會自然墜下,眼望落去係最大
尤其望住兩粒lin lin舒吊落
真係想一口一啖啜住佢

引用:
原帖由 t56219 於 2019-9-22 21:19 發表
'好攰啊'
'不如你倒下奶嚟睇下先?'
'賤!'

正呀
淨係睇相都已經好想同佢玩
Ching爽死啦∼

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。