推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

尖沙咀 凝樂澗

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-4-17 17:15 發表

彤彤逢星期三來客串
怪不得沒遇過了
此BG如何?

引用:
原帖由 裴公子 於 2011-4-17 20:04 發表 怪不得沒遇過了此BG如何?
人正骨正........骨......

引用:
原帖由 itplay 於 2011-4-17 20:21 發表 人正骨正........骨......
年青靚女陀地一名,做spa手勢,正骨

相關搜索目錄: SPA

其實我一直都冇機會試tung tung手骨∼

引用:
原帖由 ashspider 於 2011-4-17 22:59 發表
其實我一直都冇機會試tung tung手骨∼
我試過一次,她揼骨態度認真,感覺很好,值得試試

尖沙咀 凝樂澗

Ching,

Please update me on the latest list of girls and their performance in part 2.

引用:
原帖由 ashspider 於 2011-4-17 22:59 發表 其實我一直都冇機會試tung tung手骨∼
今天下午去了凝樂間,再次試到嘉嘉的手勢
估不到她那麼快就回歸YLK
期待詩詩的歸來

混亂

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-4-19 19:04 發表 今天下午去了凝樂間,再次試到嘉嘉的手勢 估不到她那麼快就回歸YLK 期待詩詩的歸來
嘿嘿,我琴日係九樓探詩詩見到你,但今日係八樓我見唔到你既,師兄神龍見首不見尾

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-4-19 19:04 發表 今天下午去了凝樂間,再次試到嘉嘉的手勢 估不到她那麼快就回歸YLK 期待詩詩的歸來
下! 咁快返YLK ?仲諗住上9樓探佢tim.

引用:
今天下午我都去了凝樂間, 你係唔係约左嘉嘉 2:45

引用:
原帖由 itplay 於 2011-4-19 22:24 發表 今天下午我都去了凝樂間, 你係唔係约左嘉嘉 2:45
我約咗嘉嘉5:30pm

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-4-19 23:08 發表

我約鷞饕5:30pm
但今晚她做完你也上9/F做,
所以看來暫時是,看到有客需要,自己有空檔就上去.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-20 00:23 發表 但今晚她做完你也上9/F做,所以看來暫時是,看到有客需要,自己有空檔就上去.
因為早幾日前有個熟客約咗昨晚做詩嘉雙飛,所以婷婷俾嘉嘉上9/F做

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-4-20 10:19 發表

因為早幾日前有個熟客約鰿Q晚做詩嘉雙飛,所以婷婷俾嘉嘉上9/F做
所以,一詩, 一嘉二地, 如兩老闆娘繼續靈活處理並達情理亦好事.  而詩較長久取向,
在客人期望外,我想只有她自己最清楚.

請問打去此公司是FAX .的,
是否改了NO.?請告知。

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-4-18 08:50 發表 我試過一次,她揼骨態度認真,感覺很好,值得試試
今日中午再搵彤彤,她的按摩推油真的很relax,再找Annie做多一part
YLK見到以下技師返工:
KK,Angel,Annie,燕子,心蕾,Yoyo,Joey,彤彤

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-4-20 15:47 發表 今日中午再搵彤彤,她的按摩推油真的很relax,再找Annie做多一part YLK見到以下技師返工:KK,Angel,Annie,燕子,心蕾,Yoyo,Joey,彤彤
冇見到kaka?

引用:
原帖由 ashspider 於 2011-4-20 17:51 發表 冇見到kaka?
我2:45pm走時佢都未返

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-4-20 08:35 PM 發表

我2:45pm走時佢都未返
aero169169 兄緣慳一面,彤彤真係靚左,高左,瘦左,正左。

我聽婷婷講,好快就會有新女,好似叫cindy定sandy,正骨水∼

Chings,

Are robes, lockers and short pants provided here.

引用:
原帖由 philokjason 於 2011-4-21 11:46 發表
Chings,

Are robes, lockers and short pants provided here.
no, as there are individual bathroom inside each room.
かわいいは正義成長は罪幼○趣味は王道

尖沙咀 凝樂澗

Ching,

So are we naked after taking the bath and in front of the massage lady?

引用:
原帖由 philokjason 於 2011-4-21 16:22 發表
Ching,

So are we naked after taking the bath and in front of the massage lady?
you have a towel covering yourself
actually you can request for a robe in case you are too shy to face the massage lady~
かわいいは正義成長は罪幼○趣味は王道

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。