推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-5-7 17:35 發表

听讲系一种可以激起性欲同兴奋的性爱油, 仲分成好多种。。。可以系成人情趣店买到。之前很想买比老婆试, 不过老婆话吾安全,一直吾肯试。。。。 ...
c hing,你個停賽令完鬙慼H

一口氣看了廿多頁,呢個topic 真是好正.....

引用:
原帖由 remyred1 於 2010-5-6 23:52 發表

當時情況唔係你個圖咁...而係咁AR..........

引用:
原帖由 masha-nii 於 2010-5-8 00:11 發表

當時情況唔係你個圖咁...而係咁AR..........

mmmf?

............

老婆淫既一面表露無遺....

開頭識佢時斯斯文文GA.

引用:
原帖由 masha-nii 於 2010-5-8 00:27 發表

有冇玩淫語凌辱?

引用:
原帖由 remyred1 於 2010-5-7 20:21 發表

吾明。。。????????

4 , 5 , 6 P ............................

認真 Happy !!!
祈願大癡漢帝國陸海軍 集團
武運長久 萬世千秋 八紘一宇、萬世一系

皇國ノ興廃此ノ一戦ニ在リ、各員一層奮勵努力セヨ

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-5-5 20:47 發表

点一步步慢慢上 ??? 我好似超跳级左。。。。。至从上次老婆被条仔吊过到现在, 老婆都没同我做爱过。。。
停賽令完鬙慼H

引用:
原帖由 remyred1 於 2010-5-8 16:44 發表

停賽令完鬙慼H
仲ON紧。。。。哎。。。。吾知点算

very good topic, I like it............

點解呢幾日咁靜,推吓先!

引用:
原帖由 remyred1 於 2010-5-7 20:21 發表

4P间事隔成个月有多。。老婆终于琴晚俾我砌番佢一嚄劲嘅。 :clap: :clap:

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-5-16 10:45 發表

4P间事隔成个月有多。。老婆终于琴晚俾我砌番佢一嚄劲嘅。 :clap: :clap:  
c hing守完行為喇。:clap: :clap:
你戈次有無問過個老友正唔正?

引用:
原帖由 remyred1 於 2010-5-16 11:31 發表

c hing守完行為喇。
你戈次有無問過個老友正唔正?
条友仔话佢玩3P/4P甘耐,大大话话都上过成百条女/人妻,我老婆系最有贤妻feel,什至有D似处女开苞嘅感觉,可以调教我老婆由硬到配合。很有成就感。

紧系啦,我老婆第一次比其他男人砌,而且尼条友仲系床上炮友,我老婆尼种OL贤妻遇上拥有千年道行炮友,吾落马都几难

琴晚砌完老婆之后都有同佢倾下点解紧嬲我嘅原因。听听下原来当时仲有发生作D很激嘅细节(尼地我并吾知道,因为系老婆比条仔揽抱住左入房过阵, 我系厅同条C9狂屌左成半粒钟左右之后先至入房“探班“。一来可以保正条仔有足够时间搞点我老婆,二来。。我都要砌够条C9到出野至可以收兵 )。

听老婆讲,条仔揽左佢入房后其实并没放佢落床到,而柬左系床边嘅一个墙边死角企住逼左老婆面靠墙跟住由后两手揽住佢(我捻尼一超系要比我老婆没得走同容易控制场面 )。跟住就企主死攻我老婆敏感地带:死楂/撮Lin头同对36B波, 根住mark 开老婆箩友同用手指由后轻撩/插西洞同屎忽洞,狂锡(我觉得有D似咬,因为事后发觉老婆条颈边同对波有几只“加哩鸡“印 )佢颈,面珠,朴头。。搞到我老婆瓜瓜叫同想反抗(我有少少心痛 )。

吾奈,佢被条仔由后熊抱住根本没得点脱身。跟住条仔就用禄野猛擦我老婆只屎忽洞同西洞。又手指又真枪边撩边擦佢下体,我老婆跟本分吾出而蒙城城认为佢最后的防线已经被攻破(尼间事过后老婆话条仔同佢讲系放佢落床至后之真正用禄野屌佢,之前全部系前戏同指插)。 再听老婆讲条仔系企住搞佢过程有同佢讲左很多咸湿情话来调逗佢,不过佢话有听D吾听D .

再讲老婆没捻到4P系甘搞真系要搞到甘尽,佢有少少误会左捻住临时吾要同人做就最多系人地面前自己两公婆做下爱比人睇下甘简单就可以埋单收场。(佢吾知我就系想睇佢比人砌)。短短一下搞到比个陌生男人除晒衫仲孤男寡女系间房里面比人全身摸上摸落,连平时只有佢 老公我先之可以品尝同进入嘅神秘地带,都已经被人轻易进入。

老婆话佢当时已经芳心大乱。在加上佢未俾条仔揽入房之前,我竟然系佢面前就由得条C9摸/含我条能跟住仲俾条C9骑马仔,佢很惊奇同一下接受吾到真实情况会系甘快甘真(虽然我已经同佢讲过, 到时我会砌对方条女,而佢就会。。。。。不过相信很多女人就系甘尤其好似我老婆尼种比较天真同没经验,第一次就遇到要玩到甘尽嘅4P性游戏,口系话可以,查实心态并冇准备好。老婆事后仲话如果吾系当初我苦苦相劝,佢打死都吾会黎玩尼味野 )。

佢当时真系很嬲但系又吾可以做D咩,开始有D进入很茅屯壮态。条仔仲乘机将老婆下体流紧出黎D西汁沾上手到

比我老婆睇,跟住又放入佢自己口品尝,话好有体香味(甘系果种我老婆惯左平时用奥大利亚羊奶精洗身之后

道)。跟住条仔仲用佢D西汁楂到地系老婆对波同lin头,搞到老婆紧张到猛流汗最尾连尿都濑埋出来。可能条

仔系玩人妻高手,老婆濑尿并冇吓退条仔,听老婆讲条仔一发觉老婆濑尿,即刻一手撩起床边间毛巾就塞落同俺

婆只西以便D尿可以俾条毛巾索主 尼两年我砌佢都味试过搞到佢濑尿。。

条仔见我老婆西汁,汗汁同尿汁都出晒黎,可能系时机成熟。抱我老婆放系床上,快快用Tissue 抹干净老婆大比同对脚。甘搞之后,我老婆始终系个单驯贤妻同普通女人一个。佢话由佢俾条仔开始放落床个一刹那开始,佢已经有D攰兼冇晒反抗力同觉得自己冇晒尊严,成个人光脱脱比人睇紧任由条仔摆布。很丑,很吾奈尤其叫我几次入黎帮佢我解围我都冇出现,反而仲比条仔叫佢静下黎听下当时我同条C9砌紧野D呻吟声(佢话有听到)。

跟住条仔话会比我老婆有意想不到D新性爱体验,老婆佢话条仔拿出一包仔很香油精就楂系只手指跟住再mark开佢大比就将D油擦系佢只西到仲慢慢指插将D油送入佢西洞,然后再楂系佢对波,屎忽洞至全身。根住仲用两粒枕头放入老婆条腰同箩友之间,mark 开佢对大比。尼个角度当时我都睇到,老婆佢只西就突晒出黎,尤其系由男方角度睇落佢,视觉效果认真一流,很high.

字太多版位有限制,请睇下一贴

接落黎正如我之前所讲,条仔有将D性爱油楂埋系条能到,跟住就两手捉住佢对大比,对准直插到佢西洞至入过度,受过之前指插润滑,禄野就攻入左。

佢话头头捻住会非常之痛,但系佢没捻到对方禄野甘轻易就插左入去。佢仲话当时过仲感觉好似触电甘一下有种莫名奇妙痛一下跟住系一种令嘅觉得成个一很攰同很轻的感觉。(我老婆讲系成个过程中佢虽然很攰但系佢潜意识系有少少清醒,所以可以讲番出黎,我都很佩服佢,如果吾系我都没办法同大家分享 )。

接落黎,佢就俾条仔狂插成百几次,老婆话当时佢身体已经吾听驶,反抗的一意志力没晒,反而很吾明白佢自己身体会同对方配合,对方每要插入去,佢个箩友就会有少少向前推同对方禄野接合。禄野一插入佢,就觉得好似有坦气要由心口推出来;搞到佢要透大气。。同呻吟(我捻查实尼D系条友托住佢大比的小动作同我老婆已经俾条仔搞到high 左嘅 反应黎)。

系佢地行活赛动作过阵,也都系我搞点出边条C9之后开门入房睇我老婆。老婆话当时佢查实有蒙蒙陇笼知道我随时会入房睇佢(过阵我应该已经入左房 ),佢都很惊同很难过同很吾想俾我睇到佢俾另一个男人一齐而且仲系摆出很丑D肢态俾人砌紧嘅(我叫尼D系我老婆D姣样)同佢嘅呻吟叫床声。(同佢一齐两年几,同佢做爱到可以令佢发出尼种叫床声可谓十只手指计得到,家因佢系性爱尼方面有D守旧,成日怕比隔离听到, 尼次竟然好似放监甘,呻吟同不停透大气叫床,虽然系细细声,但系尼种声系男人听到都会马上起机。吾系AV过种,系很顺果种。

狂插之后就俾条仔内射。佢很嬲同很惊,不过吾射都射入左。。。。没变。为由帮佢洗身同安慰佢住先同带佢 睇医生。不过老婆话只想番归休息。

简单黎讲,老婆爆大嚄话佢很嬲我嘅原因:

- 话我吾帮佢,明明佢临时吾想玩都推佢俾人抬入房砌,仲话点解要比佢甘令老婆比人砌 (尼D查实系我本来目的

- 俾对方对我地打真军同内射,佢很吾仲意同很惊佢地会有性病同会搞出事。(尼地系我错,没事前查清楚同沟通好要带套或点玩(虽然佢有吃避孕药),同比高手搞一搞前戏就连老婆姓么都吾知道晒。。 我地事后都很惊; 好彩老婆佢大姨妈系月头黎左

- 没同对方讲好要斯文D玩: 搞到佢第二日忍吾出条腰同对大比内侧很酸痛,行路同上楼梯都吾可以行大步D,逼住睇医生,之后仲比个医生搞埋全身Body Check,除左要Mark 大对脚比医生验下体过种同,之后要除晒衫果阵仲俾医生同D护士睇到佢条颈同个胸D“加理鸡“。。佢话当时D护士睇到仲会眯眯咀偷笑,搞到佢瘀到死。最后发现系阴道口有爆裂痕而发炎。医生俾支润滑膏同抗生素佢查同吃顺便劝佢短期吾好要激烈性行为。果几日佢行路都要少少8字形来行。搞到有D同事仲玩佢话佢系床上吾好日日要。。佢很吾likeky...

-佢惊条仔会番来揾 佢或碰到佢 :对方吾系同我地好熟,君子之交。。应该OK 哦

不过吾错都错左,至紧要我老婆肯原谅我同我系番一齐。琴晚佢又俾我砌多佢一轮仲系骑马仔同要少少叫床声过种。跟住仲有问必答话番晒当时D细节同佢D感受俾我听,佢话讲晒比我听之后终于很耐没甘舒服, 我捻佢都接受佢有玩过4P尼间事而吾再放系心到闷闷不乐。

而加睇番老婆早上要上班打扮到成个贤妻同很专业OL look, 同平时出黎同D朋友同事行街一般女仔打扮个样(我老婆味过三张嘎)。。。。再捻番起当日佢玩4P俾条仔狂插到呻吟叫床同很淫荡个佢。。。。真系两个人两会事。。。捻番都很令我很兴奋很Enjoy ...

相關搜索目錄: Body check

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-5-5 20:47 發表
点一步步慢慢上 ??? 我好似超跳级左。。。。。至从上次老婆被条仔吊过到现在, 老婆都没同我做爱过。。。
3p/4p記住用套

引用:
原帖由 masha-nii 於 2010-5-8 00:27 發表

影D相上黎大家分享下 俾大家睇下你老婆俾人砌緊既姣樣

影D相上黎大家分享下
俾大家睇下你老婆俾人砌緊既姣樣!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

c兄報告好詳盡丫...睇到我都興烚烚...
丫嫂比人屌爆西又發炎就真係慘d...但又好夠凌辱feel
又真軍又內射又成身咖喱雞...係就夠剌激...但安全第一丫!
恭喜禁賽完畢又能盡訢心中惰,甘極有可能又下次咼!
早上賢淑人妻OL,晚上又夠姣勁一流也!
其實聽你老婆心聲都好正...有相重正丫...

asga
ha
hj
sfaj

jsd

望著老婆俾第個男人砌, 將佢轉化sm式的侮辱遊戲. 先同老婆一切剝光豬, 跟住俾老婆息A話想玩sm遊戲, 要你受
綁. 老婆將你大字型綁響度之後, 你不知情的情況下佢突然叫鰷臚G條仔. 跟住就同你講話我今日要響你面前同
第二條仔做. 問你知唔知點解. 老婆就好寸咁話你條賓周唔夠人大條, 滿足唔到佢. 佢食唔飽. 要你知道自己係幾無
忍用. 跟住將你碌賓周同個條仔慢慢比較, 一鬥長, 二鬥粗, 三鬥硬. 如果老婆三個回合比較之下, 你都輸晒俾個條
仔, 老婆就當住你面將你恥笑同奚落一番之後, 企正響你面前不斷稱讚個條仔勁過你; 一邊讚個條仔仲不時望向你,
欣賞你忍受言語羞辱個狼狽樣. 最後老婆企正響你面前對個條仔講話:" 你咁勁, 我好想試. 我出晒水啦, 快灟琝."
跟住老婆以得勝眼神及淫笑的面情望你一眼之後, 當住你面前同個條仔接吻親熱同愛撫. 等你忍受俾老婆夾埋第
二條仔侮辱到盡鼢味. 最後, 老婆先俾個條仔抱上床砌鑊勁.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。