推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[上樓骨] 水之戀

陌生人兄,你就一定明白我儱P受!:)

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-11-3 21:32 發表
陌生人兄,你就一定明白我儱P受!:)
絕對明白,不過都想通下小芬同糖糖,如果下星期有期的話會約小芬

似乎陌生人兄結果都有機會試哂咁多個靚女喎! 恭喜恭喜!:)

報告報告  我返來啦~~ 終於比coffee揼完

一開門我以為認錯人  coffee頭髮點解一個月後可以長咁多既? 駁髮架?

搞笑呀~ 佢留長頭髮,我就剪短左頭髮,果一刻好似大家都有d唔認得對方,哈哈~~

講返揼功 coffee 手仔細細依然按得好夠力,不過對著我副硬骨頭,佢就可能按得辛苦少少啦,辛苦哂啦coffee  

揼完真係鬆左,坐巴士返屋企果時到我真係累到訓到死豬咁一樣

佢仲話叫我唔好等一個月先搵佢.....應該下星期就要再來咁話.....  同埋叫我下次星期六去,可以見下其他靚女喎~~

不過我真係未見過其他美人靚女,連老闆ADA都仲未拜會過,下次我就改星期日以外啦~~

另外好似有位師兄book左跟住我之後既時間~~

係咪你地其中一位師兄呀? coffee話今日除左我之外,仲有個客跟我後面

相關搜索目錄: 駁髮
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-11-4 18:32
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-11-4 18:32
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-11-4 18:32

引用:
原帖由 Chris_W 於 2012-11-4 18:28 發表 報告報告  我返來啦~~ 終於比coffeeK完 一開門我以為認錯人  coffee頭髮點解一個月後可以長咁多既? 駁髮架?搞笑呀~ 佢留長頭髮,我就剪短左頭髮,果一刻好似大家都有d唔認得對方,哈 ...
多謝Chris兄鼣孎i
以我所知老闆娘星期日係會放假,週日只係做booking客,所以冇booking在身鵅A星期日多數都會休息一天俾自己回一回氣。如果你星期六上去,我地可能會有一面之緣

相關搜索目錄: 駁髮

引用:
原帖由 普通的陌生人 於 2012-11-4 20:56 發表
多謝Chris兄鼣孎i
以我所知老闆娘星期日係會放假,週日只係做booking客,所以冇booking在身鵅A星期日多數都會休息一天俾自己回一回氣。如果你星期六上去,我地可能會有一面之緣
見到都唔知咁多位師兄邊個打邊個啦

唔通好似以前玩online game 網聚咁,一見面 : 你係咪"陌生人師兄? 定係James師兄?

引用:
原帖由 Chris_W 於 2012-11-4 23:52 發表

見到都唔知咁多位師兄邊個打邊個啦

唔通好似以前玩online game 網聚咁,一見面 : 你係咪"陌生人師兄? 定係James師兄?
似以前玩online game 網聚 師兄講嘢好搞笑

引用:
原帖由 Chris_W 於 2012-11-4 23:52 發表 見到都唔知咁多位師兄邊個打邊個啦 唔通好似以前玩online game 網聚咁,一見面 : 你係咪"陌生人師兄? 定係James師兄?
唔需要特別自我介紹,自然有人介紹你係邊位

出了差加功公事煩忙,完全抽唔到時間dup...

引用:
原帖由 Leo9 於 2012-11-5 22:13 發表 出了差加功公事煩忙,完全抽唔到時間dup...
攪掂晒咪上去K一K囉

這兩天我亦是非常忙碌,過兩夭亦會出trip數天。。。都要下星期才可上去享受按骨了!: (

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-11-5 22:53 發表
這兩天我亦是非常忙碌,過兩夭亦會出trip數天。。。都要下星期才可上去享受按骨了!: (
辛苦哂~ 師兄又出trip~ very busy man~

需要下星期連續按返幾日來補數嗎

小弟追魕O個 post 幾日 , 見到師兄們個個都讚不絕口 , 終於今日放假可以去拜會下 Ada , 因第一次去冇指明要搵邊位靚女K就由 Ada 發板一切隨緣 ^^
估唔到入o黎o既就係最近師兄們熱捧的 Coffee
雖然外形細細粒又手仔細細咁 , 但K得舒服溫柔亦到位尤其腰同膊頭
另外小弟唔係太多o野講果種人 , 起初都怕會悶親伊人 , 不過小 Coffee 都好識搞氣氛好溫柔好有女朋友 feel 而且仲有糖食o添 . 哈  
老闆娘 Ada 真係好抵讚 , 因入房時親自視察房間是否整潔 , 仲怕有異味幫忙點香薰 , 真係細心難怪生意咁好 , 走時亦見有師兄在門口同其他靚女傾偈
可能下星期又要上去飲一飲 Coffee 了

相關搜索目錄: 香薰
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-11-7 05:47
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-11-7 05:47
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-11-7 05:47

Chris師弟,多謝你的建議! 可以的話就真係perfect! : )

jam師兄,睇磷offee同水之戀又多一個fans啦!:)

回復 763# 的帖子

Happy兄,你最近一定好忙啦!咁遲先出呢個報告!:)

回復 766# 的帖子

上星期約好左小芬,今個星期一試佢手勢探個虛實。
小芬落位快而準,力度屬中力,手勢溫柔,如以試入骨海o既人黎講,係一個非常好o既選擇。  
小芬K法好似有別於其他技師,會以手掌打圈按背(或者係我未遇過),感覺舒適。 可惜令我難忘都唔係K,而係推油 ,相當令人回味,K過小芬o既師兄可能會有同感,從落手推油第一刻,已經深深感受到一雙溫熱且綿o既手係背部游走,油因為小芬雙手而變成熱油,舒服到想唌A推油最舒服莫過於此"熱油加一雙溫熱o既手",超讚!
下星期會約埋糖糖及咖啡,一於體驗不同手勢

相關搜索目錄: 咖啡
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-11-7 22:52
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-11-7 22:52
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-11-7 22:52

Happy兄,咁又可以去按骨啦!:)

陌生人兄,果然小芬都冇令你失望喎!: )

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-11-7 22:50 發表
Happy兄,咁又可以去按骨啦!:)

陌生人兄,果然小芬都冇令你失望喎!: )
James兄,小芬又真係冇令我失望,反而係推油方面令我有意外驚喜,或者我較受力,小芬Not My COT

陌生人兄,Ruby手骨琝AD呢!:)

陌生人師兄 比哂 咁多位靚女 揼未?

估唔到陌生人師兄遲過我去試已經咁快升級 拋離我九條街~~~~

等級相差太遠~~ but support 你繼續出 report, 等我有機會睇下搵邊個靚女試下

不過早幾日搵完coffee, 中啡毒又好似深左好多,大獲~~

所以睇下有冇必要搵其他靚女 中和 一下 啡毒先, 因怕中毒太深就......

Chris 兄,
冇事謘A我去M躗offee 咁多次都冇中毒。
不过上瘾

請問咩收費?

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-11-7 23:19 發表
陌生人兄,Ruby手骨琝AD呢!:)
現時為止,Ruby手骨的確係最啱我,水晶手骨亦令我回味

相關搜索目錄: 水晶

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。