推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-3 00:15 發表
係呀 上到都睇PM即hang
駛唔駛問一下蝙蝠俠?

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-3 00:17 發表

寬頻問題定添達問題?
我信是添達問題
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-3 00:18 發表

駛唔駛問一下蝙蝠俠?
唔敢 容乜易佢一句茶煲製造者 ban-Q埋

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-3 00:17 發表

圖文並茂 好方便可
方便都仲要打?

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-3 00:23 發表

方便都仲要打?
整個新野就唔同

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-3 00:21 發表

唔敢 容乜易佢一句茶煲製造者 ban-Q埋
茶煲製造者好吖, 拎啲茶煲去賣好過攞公援~

相關搜索目錄:

回復 #7831 Air Supply 的帖子

茶煲易跌爛  咫蓬怔降}

相關搜索目錄:

威爾斯真係和波

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-3 00:24 發表

整個新野就唔同

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-3 00:27 發表
茶煲易跌爛  咫蓬怔降}
哦......咁等天氣無咁熱我就去排隊啦!  

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-3 00:28 發表
威爾斯真係和波

咁你今晚有無買真銀?

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-3 00:32 發表

哦......咁等天氣無咁熱我就去排隊啦!  
有身份証就得

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-3 00:36 發表
咁你今晚有無買真銀?
梗係........................................................無啦
留番d子彈打四隻腳一條尾(講明唔係烏龜)

上次走寶偶像靳能  
聽日佢千里迢迢而來獨騎一隻 人馬我都無問題 但個主人就.............:bird:

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-3 00:38 發表

梗係........................................................無啦
留番d子彈打囓|隻腳一條尾(講明唔係烏龜)
我都係用咗咗四十發子彈咁大把~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #7841 Air Supply 的帖子

馬會網睇唔到呢兩場賽果  

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-3 00:47 發表
上次走寶偶像靳能  
聽日佢千里迢迢而來獨騎一隻 人馬我都無問題 但個主人就.............:bird:
照計佢二千四應該贏梗爪皇凌雨, 最怕入到直路四姨太唔係嗌住二號~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-3 00:52 發表
馬會網睇唔到呢兩場賽果  
都未踢~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-3 00:53 發表

照計佢二千四應該贏梗爪皇凌雨, 最怕入到直路四姨太唔係嗌住二號~
嗌契家佬果隻
邊個契家佬
常在德

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-3 00:54 發表

都未踢~
我有思覺失調

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-3 00:57 發表

嗌契家佬果隻
邊個契家佬
小心佢搵大腳八告你誹謗~

回復 #7847 Air Supply 的帖子

得佢有四姨太

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-3 00:58 發表

我有曮鞂悼Ⅴ
都叫咗你得閒都唔好同保保傾咁多計o架啦!

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-3 01:00 發表
得佢有四姨太
早啲抖啦~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。