推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

回復 775# 的帖子

玩到咁大, 博離婚咩? 又或會上演桃色血案!

引用:
原帖由 savio6xx 於 2010-5-19 03:55 發表
c兄報告好詳盡丫...睇到我都興烚烚...
丫嫂比人屌爆西又發炎就真係慘d...但又好夠凌辱feel
又真軍又內射又成身咖喱雞...係就夠剌激...但安全第一丫!
恭喜禁賽完畢又能盡訢心中惰,甘極有可能又下次咼 ...
特此分享老婆个人相一张,为左吾想扬晒到甘尽,点都要将老婆面部打格仔,敬请各位 C Hing体谅。

不过绝没意思惩求3P/4P,剩系以分享为主要目的。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-5-19 23:08 發表

特此分享老婆个人相一张,为左吾想扬晒到甘尽,点都要将老婆面部打格仔,敬请各位 C Hing体谅。

不过绝没意思惩求3P/4P,剩 ...
波大又甜美樣子丫...c兄有福啊...
睇住張相再睇返你既大戰報告...益哂果條友啦...
用個c奶換你個正嫂...比我都一定用盡力吊爆佢啦
多謝c兄靚相.....你明言話吾搵3p...都一樣有人要求...此乃丫嫂既魅力...

唔錯,對奶大,睇埋亞嫂對腳得唔得呢?
引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-5-19 23:08 發表

引用:

有个肚腩仔,典型上班一族。。。不过波大样甜就够晒。。

大小小!!!!!!!!!睇埋你亞嫂又得唔得呢?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! h: h: h: h: h: h:

你老婆好似邱X貞..身材好正

有無玩下露出先

引用:
原帖由 Sing 於 2010-5-21 08:57 發表
你老婆好似邱X貞..身材好正
因该系张相嘅角度同轧头发。少少地似。尼张系旧年年头天映嘅。

4P件事之后,佢已剪左短发同消瘦左DD...都好,至少成个人睇落去有番D妹妹仔嘅味道。

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-5-22 00:01 發表

因该系张相嘅角度同轧头发。少少地似。尼张系旧年年头天映嘅。

4P件事之后,佢已剪左短发同消瘦左DD...都好,至少成个人睇落去有番 ...
不過有小小c9仔肚腩

引用:
原帖由 remyred1 於 2010-5-21 23:27 發表
有無玩下露出先
水低相机映到很清。。。一流 !

捻番起,很耐之前我都有同老婆玩露出过一次。不过老婆细胆吾俾我系沙滩玩,要我Tum佢到系(晚上黑玛玛)企系海中(退潮过阵)真空俾我除左佢件T-Shirt同短裤,跟住揽实佢打K轮同狂楂佢对波/箩友。仲记得当时Kiss Kiss 下,没几远,有班小朋友拿住手电筒捉紧蟹仔行紧埋来,吓倒我老婆马上著番衫裤。

番到岸边至发觉头先将件衫前后调转来

引用:
原帖由 remyred1 於 2010-5-22 00:22 發表

不過有小小c9仔肚腩
尼张系旧年夏天刚刚到悉尼公干时映嘅。个边空气好,食/住都很好,平时工作,吃饱就坐低做野,比较少运动。。免不了。  不过现在瘦左很多啦。

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-5-22 00:40 發表

尼张系旧年夏天刚刚到悉尼公干时映嘅。个边空气好,食/住都很好,平时工作,吃饱就坐低做野,比较少运动。。免不了。:loveline ...
c兄依幾晚有無再砌先?

引用:
原帖由 remyred1 於 2010-5-22 00:44 發表

c兄依幾晚有無再砌先?
尼几日老婆吾系到(4P之后睇佢吾系好开心,买左张机票俾飞番外家探佢爸爸妈妈),临飞前一晚同佢砌左嚄劲嘅,(仲头一次俾我入佢后门)。

结左婚成两年几,当个晚我要求同佢玩D新花款时,老婆终于第一次很宽容同很配合自动转身同抬高个箩友然后俾我帮佢屎忽洞“破处“。

笃入后门过阵,知道佢有D痛(什至很痛),但系佢都很细心摇摆好箩友嘅位置来俾我插到尽头仲来完成“破处仪式“。

屌完之后。。。很有满足感。。。尼个女人太好 :clap:

恭喜 終於將亞嫂所有洞都破處  下次俾D朋友幫下手同亞嫂破下
引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-5-22 17:10 發表

尼几日老婆吾系到(4P之后睇佢吾系好开心,买左张机票俾佢飞番外家探佢爸爸妈妈),临飞前一晚同佢砌左嚄劲嘅,(仲头一次俾我入佢后໽ ...

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-5-22 17:10 發表

尼几日老婆吾系到(4P之后睇佢吾系好开心,买左张机票俾佢飞番外家探佢爸爸妈妈),临飞前一晚同佢砌左嚄劲嘅,(仲头一次俾我入佢后໽ ...
之前你無試過屌前面時用手指或假狗插佢後面。
好正,有無其他c兄鍾意咁玩?

引用:
原帖由 remyred1 於 2010-5-22 17:52 發表

之前你無試過屌前面時用手指或假狗插佢後面。
好正,有無其他c兄鍾意咁玩?
之前佢系性方面比较守旧,有试过用手指撩佢,不过通常都俾佢一手推开。

岩初结婚没几耐过阵有卖左一支钢制假狗俾佢,不过笃过一次就俾佢BANNED左,劈系柜筒到。。。

可能亞嫂唔鐘意假狗,鐘意真野多D,要唔要兄弟幫手搵真野插下亞嫂?
引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-5-23 00:18 發表

之前佢系性方面比较守旧,有试过用手指撩佢,不过通常都俾佢一手推开。

岩岩初结婚没几耐过阵有卖左一支钢制假狗俾佢,不Ű ...

引用:
原帖由 大小小 於 2010-5-23 01:17 發表
可能亞嫂唔鐘意假狗,鐘意真野多D,要唔要兄弟幫手搵真野插下亞嫂?
记得预埋我先 !!!!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-5-23 01:17 發表
老婆吾仲意我送俾佢个枝假狗系事实(佢话要我禄真野,吾要假嘅)

不过我嫌我禄野插佢插得吾够瘾,偷偷地系今年情人节前去情趣店再买左几只“假狗套“黎插(可以套系条能到兼无形中俾对方感觉到条能加大码同增强内部兴奋摩擦过种)。

第一次(新年前)前戏一轮搞到佢high左,乘佢吾注意,著住插入,佢仲蒙成成被我插。插插下至问我今晚吃
咩黎 ?点解觉我禄野今晚好似粗左很多同觉得个西有D“饱满“。

(尼一点足以证明女人系可以凭佢只西黎分辨/记住男人条能嘅size士

不过D假狗套都吾系想像中甘好用,尤于比较厚,我禄野冇甘容易得到快感尤其系能头果部分,会插到老婆“投降“我都味有野出。有试过一次老婆D水出得吾够多,戴住尼种甘多“敕“同“粒粒“嘅套插佢,插到佢痛到眼水都几乎飘出黎。

之后剩系得佢同意(多水果阵)只会用图中间两只米黄同粉红色短型其中一只(戴系条能中间)。

青色尖头很有型个只有试过戴住黎插佢,不过太短(又可能佢个西比较窄又或者套得吾够实),插插下竟然成只假狗套比佢只西“吞“左。之后用左成粒钟至用手指挖/撩番出黎,好搞笑。

第一次公开分享今年我唯一买俾老婆嘅性用具。

乘宜家老婆吾系到同闷闷地,希望可以有多D C Hing入黎交留下。。。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 796# 的帖子

好用具。我度要比GF试下 .

回復 1# 的帖子

我很興奮的

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。