推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

尖沙咀 凝樂澗

引用:
原帖由 IDD007 於 2011-4-24 21:15 發表 Yes, it should be $100 ... $200 is already R la!!
所以我好同意版主講法,要睇係咩condition,
100蚊我去按正骨都要俾啦

我都見識過此場最低小費$200....sorry唔會再去

我覺得r字係重點. R者係不滿足而要求添D為之R.如果你一開始畀200,就冇r la. 係閣下自願. 但你畀者100/200,佢都唔夠,開口問就R 啦我岩岩去願,BG都有同我講清楚,如果想睇D都就200,齋排洪就$100. 講清楚,我覺得合理,但可能有人會視為r tip,因為10個有8個都自願輕解羅衣,點解佢要加多100呢 ?

齋排洪1-2 min. 就$100, really a paradise for BG working in this SPA...

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 yrrah1 於 2011-4-25 12:21 發表 齋排洪1-2 min. 就$100, really a paradise for BG working in this SPA...
咁ching 點解唔去正骨呢 ? 一係返大陸,200-300連代支,上中下都通

引用:
原帖由 f.s1228 於 2011-4-24 21:03 發表
裴兄可否同小弟分享下被R T 嘅經過呀。先謝過啦
四個字:明碼實價
雖然該BG都非常有禮貌,但本公子依然唔係咁鐘意

至於其他BG,就未試過任何明示暗示了

引用:
原帖由 裴公子 於 2011-4-25 13:08 發表 四個字:明碼實價雖然該BG都非常有禮貌,但本公子依然唔係咁鐘意至於其他BG,就未試過任何明示暗示了
師兄願意pm告之此女是誰嗎?

回復 781# 的帖子

我都試過.佢笑住同我講,我都係reject左佢.

引用:
原帖由 zerr 於 2011-4-25 12:28 發表
咁ching 點解唔去正骨呢 ? 一係返大陸,200-300連代支,上中下都通
有D Ching要做豪客, 或者溝女, 又或者好滿意, 畀多多Tips無問題, 呢D低成本小場收HKD300按再加HK100 Tips 已經差不多公價, 當然Part 1 & 2 都好, 我仍偶有畀多.

最Q憎D BG Part 2 慶合合前甚麼"明碼實價", 見你新仔或者受溝就HKD300, 嫌貴就減到HKD200, 熟客或老練個D就可能直接HKD200...

唔應該合理化呢D所謂"明碼實價"行為, Tips 係應該 after service 客人自願畀, 呢D害群之馬主持人早炒早著...越來越多投訴遲早個場風光不再...

引用:
原帖由 yrrah1 於 2011-4-25 16:33 發表

有D Ching要做豪客, 或者溝女, 又或者好滿意, 畀多多Tips無問題, 呢D低成本小場收HKD300按再加HK100 Tips 已經差不多公價, 當然Part 1 & 2 都好, 我仍偶有畀多.

最Q憎D BG Part 2 慶合合前甚麼"明碼實價", 見 ...
其實這種情況並不稀有,至少我去其他場都遇過不少類似情況,即使是比較熱門的那幾間,而YLK算是我去過的地方中對這類行為的管理最優秀的地方了

引用:
原帖由 yrrah1 於 2011-4-25 16:33 發表

Tips 係應該 after service 客人自願畀,  
這當然是你個人看法, 但技師要保障自己也合理,
如完全憑客事後走前自願畀技師被動, 咁理論上畀十草都得喇.
所以事前提一提價本無不妥, 尤其是對生的客, 場主事前又無對技師講:
OK, 這客尼開一般無問題.
重要的是, 若需要提定價, 是提的適當時候,
和相談中有無r 的感覺.

引用:
原帖由 f.s1228 於 2011-4-25 21:39 發表 冇錯,絕對同意zerr兄講法,呢個世界有樣野叫〝价值〞,我覺得值嘅話比500、1000系我嘅事。
其實呢位師兄唔駛勞氣,呢個商業社會本來就好公平,等價交易,
每個女女在你心中都有個「價」,其實掉返轉,女女心中對自己既身體同服務都有個價,你情我願先”deal"得成;
勉強唔黎,有時俾得多,客人認為唔抵,但有時俾得少,技師又話唔扺。
就好似賣魚旦,十蚊一串,你可以話貴,走去買五蚊一串既,好簡單姐!
其實各位女女都係做自己生意,並唔係幫個埸打份工,佢地叫價幾多係佢地權利,客人同時亦擁有成交與否的權利(其實本來入去按摩就沒有提供按摩以外服務架啦,如客人有需要,又出到女女滿意的價錢,就成交,出唔到既話,根本就迫唔到)
去叫雞都有分200蚊1Q同幾萬蚊1Q啦,又何必勉強,搞到自己唔高興呢?

其實我覺得俾貼士呢樣野, 只要大家開心, 你情我願, 無話值唔值的...
好似有聽過o的人去搵HC, 上去齋坐傾偈都有, 我自己就接受唔到囉...

我覺得R貼士, 個著眼點係個 "R" 字... 如果個客俾完之後, 再問要添o的, 咁先算係 R 囉, 好老實, 開波前 明碼實價, 先小人後君子, 咁都算係 R 貼士? 唔係化?
かわいいは正義成長は罪幼○趣味は王道

價格是由市場來定的。
如大部份ching堅持不overpay,就不會出現Tips通脹問題
你任由技師開價,佢開個天價你又照俾,搞亂哂個市價。

不要同大場比,跟本不同成本,細場開支少好多架

唔係講緊貼士咩? 無端端做咩又燒到去個場成本?
かわいいは正義成長は罪幼○趣味は王道

引用:
原帖由 confeee 於 2011-4-26 11:21 發表

場還場, 技師還技師.
雖然我經驗, spa bgs 平價骨技稍弱於sauna bgs,
但當然個別也有dup得好好的. 另外而家部份spa
的bgs年紀樣貌又勝過一般中型saunas喎.
要俾代支的saunas一般女從鐘錢拆80-90,
spa 女鐘拆120-130.
咁若在spa玩, 覺得技師師值, 貼夠200,
佢實收三百幾, 但你仍共付支出500, 仍比絕大部份sauna少,
間中做spa餐, 都不超過700,
但大場除左薀莎外一般無浸spa及磨砂做.

咁比足tip 200, 共支出500-700
女女若值何不打賞令她更落力.

所以100好200好,
無謂用兩種硬件比.
硬件本身和女女關係不大.
有sauna女轉去spa,反之亦有.

引用:
原帖由 confeee 於 2011-4-26 11:21 發表
價格是由市場來定的。
如大部份ching堅持不overpay,就不會出現Tips通脹問題

縱容技師開海鮮價是對? 先小人是對? 無言...

留番個場畀D支持海鮮價豪客玩啦!

引用:
原帖由 ashspider 於 2011-4-25 22:48 發表

其實呢位師兄唔駛勞氣,呢個商業社會本來就好公平,等價交易,
每個女女在你心中都有個「價」,其實掉返轉,女女心中對自己既身體同服務都有個價,你情我願先”deal"得成;
勉強唔黎,有時俾得多,客人認為唔抵 ...
如果唔係劃一價, 應該揀人前聲明, 客人有choice, 好似大陸, 澳門,泰國model 價貴D....

唔係Part2前先講價, 唔畀, BG會用心按嗎?

其實依家都冇海鮮價出現,我去做過咁多女,大部份都係開價兩舊水,絕對合理呀

啲女想加人工應該叫老闆考慮正式加價,唔係加tips

... ...... .........

引用:
原帖由 yellow40 於 2011-4-26 15:07 發表
... ...... .........
無計喇, 條thread己好爛,
甚至成個版都快成歷史任務,
淪為隔籬前141版一樣.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-26 12:00 發表

場還場, 技師還技師.
雖然我經驗, spa bgs 平價骨技稍弱於sauna bgs,
但當然個別也有dup得好好的. 另外而家部份spa
的bgs年紀樣貌又勝過一般中型saunas喎.
要俾代支的saunas一般女從鐘錢拆80-90,
spa 女鐘 ...
間接讚成BG tips 加價?

記得以前初期都是開$100的。直至有較後生BG加入USS,慢慢有些BG試開$200...又得wor...
不久後$200變成standard。俾開$100嗰啲就比人R tips lo

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。