推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

手癢癢又想玩多一轉囉! 月頭個市跌成千點, 我就已經估計月尾會再創新高~

安斯和夫甘蠢都有!!!!!!!
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

回復 #802 happycamel 的帖子

咩事,係咪韋根! 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-1-21 10:53 PM 發表
咩事,係咪韋根! 
係愛華頓入咗波~

回復 #804 Air Supply 的帖子

即場都係唔岩我玩,訓覺好過。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-1-21 11:00 PM 發表
即場都係唔岩我玩,訓覺好過。 
晚安~

韋根降班   

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-1-21 11:05 PM 發表
韋根降班鑽膽   
同意, 照計就降梗班嘞~

0:2              

0:2 又係安斯和夫  

亞仙奴vs曼聯 除牙較外 無乜好爭 應會放開黎踢 鬥入波娛賓 !!!

咁就即管跟你買番多少啦~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

多謝支持
話時話 你知唔知我副業係馬會促銷

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

唔係化?

中蕉~

回復 #814 Air Supply 的帖子

小 0.1 姐

嘩, 做咩未入波已經起晒火?

係甘架啦! 埋牙前唔起水就起火

無波入, 聽朝又要返工兼且睇住個市, 瞓先咯~

回復 #818 Air Supply 的帖子

訓醒收錢

噢 列文 阻住晒

GOAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rooney!

Two minutes to go    1 : 1

Henry GOAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[fly] 2:1 BIG [/fly]

WITH BONUS

回復 happycamel, Air Supply 的帖子

happycamel, Air Supply 早晨!

恭喜兩位大哥勁中入球大。 

happycamel :抵你唔訓住,阿仙奴 90 分鐘先分到勝負。 

你上面張相係邊個黎? 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-1-22 08:54 AM 發表
happycamel, Air Supply 早晨!

恭喜兩位大哥勁中入球大。 

happycamel :抵你唔訓住,阿仙奴 90 分鐘先分到勝負。 

你上面張相係邊個黎? 
上面個張係小龍女
再上面個張係昨晚球賽
再再上面個張''入球大''我都想知

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。