推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

過檔信報財經新聞的吳晨茜

引用:
原帖由 亞差仔 於 2013-4-8 17:00 發表 有無朋友有晨茜素顏照 ?
係咯,juddtrump兄post下啦

這張算唔算?

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-4-8 17:03 發表
這張算唔算?
拋磚引玉

引用:
原帖由 亞差仔 於 2013-4-8 17:07 發表 拋磚引玉
你想講咩?關拋磚引玉咩事?

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-4-8 17:09 發表
你想講咩?關拋磚引玉咩事?
我話引其他朋友如有晨晨素顏照, 請貼出黎

引用:
原帖由 亞差仔 於 2013-4-8 17:15 發表 我話引其他朋友如有晨晨素顏照, 請貼出黎
這張唔靚咩?

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-4-8 17:19 發表
這張唔靚咩?

引用:
原帖由 亞差仔 於 2013-4-8 17:21 發表
多謝師兄,我會post多d

回復亞差仔:我希望晨茜素顏都靚

回復 816# 的帖子

唔好意思,我對佢三個唔太有研究
Btw你有冇排名?

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-4-8 17:50 發表
回復亞差仔:我希望晨茜素顏都靚
晨晨五官生得唔錯, 素顏應該都幾靚

引用:
原帖由 亞差仔 於 2013-4-8 19:32 發表 晨晨五官生得唔錯, 素顏應該都幾靚
眼大,鼻高,嘴小

引用:
原帖由 亞差仔 於 2013-4-8 19:32 發表 晨晨五官生得唔錯, 素顏應該都幾靚
加埋model身材,應該可以做到新聞女神

各位網友.鑑於有部份網友剛才的留言與吳晨茜無關(指排名的話題),現分割到吹水區;請大家留意。如再有離題留言出現,本人會作出呼籲。

建議版主鎖左呢個POST,,因為一D已經離開左新聞界GE人應該暫時CLOSE FILE,,等佢重返新聞界先開番都未遲

引用:
原帖由 juddtrump 於 2013-4-9 13:49 發表 建議版主鎖左呢個POST,,因為一D已經離開左新聞界GE人應該暫時CLOSE FILE,,等佢重返新聞界先開番都未遲
你唔好倒亂

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-4-9 13:52 發表
你唔好倒亂
呢個只係按照呢個版GE慣例,,晨西重返新聞界版主自然會開番個POST啦

引用:
原帖由 juddtrump 於 2013-4-9 13:54 發表
呢個只係按照呢個版GE慣例,,晨西重返新聞界版主自然會開番個POST啦
其實我之前都有個帖話俾大家聽,如果你(地)有帖要開鎖,可以同我講一聲架。

引用:
原帖由 juddtrump 於 2013-4-9 13:54 發表 呢個只係按照呢個版GE慣例,,晨西重返新聞界版主自然會開番個POST啦
但佢唔出鏡我都好多狫,希望版主唔好鎖

兩曰前係晨晨離開now tv一週年,但我仍然忘記唔到佢!!!
親愛ge晨晨,快d番now tv啦!!
http://news.now.com/home/local?date=20120413

前晚發夢見到晨晨返now做午間新聞,唔知幾時可以成真呢?

吳晨茜

咁師兄知唔知吳晨茜個bf係邊個?

關於吳晨茜的留言,請在此發表;多謝合作。

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2013-5-4 17:56 發表 關於吳晨茜的留言,請在此發表;多謝合作。
知道

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-5-5 00:13 發表
知道

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。