推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

尖沙咀 凝樂澗

頭先係ylk同咁技師傾r tips問題,發現原來有好多客人都要「上山落水」,
有咁既要求,先會有200蚊之要求

(上山落水)比兩舊tips好合理, 但有些樣樣唔掂, 還勁格手, tips可能係零, 反正該位技師都無下次.

回復 789# 的帖子

我認為主持人唔阻止個別技師扮上菜自動提價, 起碼要訓示技師入房後即係明碼實價, 五百都無問題, 客人可以

A. 畀
B. 換人
C. 走人

公公道道!

其實有一點,我唔係好明. part2 唔係拎正牌,點樣寫係門口到?
都係1句,入到房同BG拆掂咪開波law. 你同BG玩得/熟,$100幫你擔都可能得tim. 但有D人又post 話個BG$100包吹,咁咪玩死BG同客law.

以下只至在吹下水。

$100…. 係香港真係好細數, 試想, 最低工資$28, 連反鐘錢+休息日要$3+, bg做個半鐘, 可能再加貼心服務 , 重推得咁辛苦tim, $100大元真係幾底。不過己經係以前翵, 而家通貨膨脹, 乜都加, 個人相信$200以後才會是主流。

或者有ching覺得$200吾值, 呢樣野呢小弟想起市區d樓價, d有錢人同大陸客買起哂, 一般香港中, 低收入人仕買吾起, 最後唯有轉戰偏遠地區。其實值吾值都好, 市{自會決定。

至於偏遠地區, 隔籬板經常講Shaukiwan, SWH, 不過個人覺得質素同service都會同TST有一段距離。

最後申報利益, 小弟其實冇去過YLK, chingenjoy la

回復 806# 的帖子

都係果句, 總數要俾成$500按個"正骨"就真係貴左d... 除非技師真係有經驗同有心按啦...

初頭貪新鮮做下磨沙+spa貴少少都值的... 樓上骨最大優點對我來講都係方便就時間.. 唔係去大場好過, 可惜$500 budget的話, 而家可能真係冇乜選擇喇

所以都係睇C Hing們滿唔滿意啦... 唔滿意咪轉場~~~

相關搜索目錄: SPA

所以都係睇C Hing們滿唔滿意啦... 唔滿意咪轉場~~~  agree

回復 808# 的帖子

都係吹下水啦~~~  申報埋"利益"先, 其實我都未去過呢間

不過都有d想試試呢間... 見條thread咁長... 雖然呢期都係講tip多

引用:
原帖由 yellowhite 於 2011-4-27 15:46 發表
不過都有d想試試呢間
ching, 其實我都好想試, 不過地點吾就, hope to have chance later.

r tips discussion is too long, can we get back to r pp instead?

is 祺祺 back and work on friday? is YY back as well?

引用:
原帖由 SCWT 於 2011-4-27 16:17 發表
r tips discussion is too long, can we get back to r pp instead?
goooooood

引用:
原帖由 SCWT 於 2011-4-27 16:17 發表
r pp is more exciting

回復 814# 的帖子

rpp is powerful, no rpp, no forum

引用:
原帖由 SCWT 於 2011-4-28 14:52 發表 is 祺祺 back and work on friday? is YY back as well?
YY resumed duty yesterday

引用:
原帖由 itplay 於 2011-4-28 17:31 發表

YY resumed duty yesterday
Thanks for your update. I will find her tonight.

回復 816# 的帖子

thank you ching..u should work in admin dept. as u are very efficent

thank you ching..u should work in admin dept. as u are very efficent

引用:
原帖由 SCWT 於 2011-4-29 15:35 發表 thank you ching..u should work in admin dept. as u are very efficent
I just get it from here :  

itplay君:

xocat 版規訂明不可寫其它討論區網址出來.
違反可被禁言. 請注意.

放完五一勞動節假,婷婷就立刻call我,叫我試吓新人Sandy
昨晚到訪,婷婷留咗間電腦房俾我。
婷婷介紹Sandy給我,即刻眼前一亮,果然係靚女一名,而且樣子甜美。
她說在美容院出身,主要做女賓,第一次做上樓骨。
Sandy揼得不錯,按穴位同力度都幾好,有水準!
全身揼完,然後推油,唔係落重油... 抵讚!
一路揼會問你d力夠唔夠... 邊個位會痛d倦d...夠細心!
90分鍾很快便過,如果唔係約咗人去食米線,可能會加鐘。
總括來說很滿意,一定會翻mark

相關搜索目錄: 美容 電腦

回復 822# 的帖子

我琴日都見到SANDY, 真係唔錯, AERO169師兄真幸福, 咁快就試到

引用:
原帖由 ashspider 於 2011-5-5 15:18 發表
我琴日都見到SANDY, 真係唔錯, AERO169師兄真幸福, 咁快就試到
昨晚都見到ashspider師兄你,還互相握手相認。

其實你都很幸福,時常有美女相伴。

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-5-5 15:49 發表

昨晚都見到ashspider師兄你,還互相握手相認。
咁你又唔同我握手?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。