推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

有冇兄台在陰囊生過疣?

在陰囊底在兩粒白點硬硬地,很擔心!

DR.Ho 又放假!不能求證!

引用:
原帖由 好運 於 2009-7-9 14:48 發表
就13 號la..到依加都5知有咩病

其實想問下中招的巴打...係咪都係冇wear 套吹或插先中招?..

有冇吹插都有dom..都中招???
我每次都帶dom dom的, 但都中左...

多謝raptor, stanley, & candy 的解答.

standley兄, 想請問你大約要幾耐覆一次疹? 我會問問dr. ho 佢有冇d好既醫生朋友在新加坡介紹比我.

引用:
原帖由 mk0089 於 2009-7-9 10:31 發表
有冇兄台在陰囊生過疣?

在陰囊底在兩粒白點硬硬地,很擔心!

DR.Ho 又放假!不能求證!
有之前好多c hing都有

引用:
原帖由 ScaryBoy 於 2009-7-9 13:57 發表
多謝raptor, stanley, & candy 的解答.

standley兄, 想請問你大約要幾耐覆一次疹? 我會問問dr. ho 佢有冇d好既醫生朋友在新加坡介紹比我.
唔洗話幾時先去覆眕, 通常開頭好快翻發, 一有就去睇, 當越來越好後, 無發就一個月去檢查一次, 之後醫生會叫你放心幾個月後或一年先check一下

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-7-10 00:06 發表

唔洗話幾時先去覆眕, 通常開頭好快翻發, 一有就去睇, 當越來越好後, 無發就一個月去檢查一次, 之後醫生會叫你放心幾個月後或一年先check一下
咁我廿幾號都返黎一次, 順便覆疹.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-7-10 00:05 發表

有之前好多c hing都有
去玩完年多先懷疑有事,終日提心吊膽
左check 右check
睡又睡不到,真是玩一次害一世
有幾多兄台過了一年先發現有花,是怎發現呢?
我每日都有check, 起初以為那白點之暗瘡但又沒有走米又有d硬就開始擔心
看了很多花的圖片又不似,以為不是
但後來又多了一點....唉
昨日手多多又攪下粒野,抓損了但皮還有點硬
是不是花呢?

相關搜索目錄: 暗瘡

引用:
原帖由 marco0402 於 2009-7-10 23:08 發表
想問問各位師兄

其實花如果未發出黎係咪都有得驗?
雖然我聽過唔係太準同比較難 (因為AREA大)
我仲有個零月就結婚我真係唔想有咩事
我見前面位師兄過左半年都有事
其實要過幾耐先可以Confirm係無事

各位師兄 ...
我覺得其實過左4,5個月都冇事呢,好大機會都係冇事loo,,其實好大部份人,,1-3個月有既都會發左出黎loo,,除非係帶左菌但唔發出黎啦,,, 我自己問我睇個性病醫生就話冇得check 太多hpv既類別啦wor冇可能每隻都CHECK,只有發出黎先可以証實到WOR,,,同疱疹係一樣。不過我都聽到有CHING話CHECK得,但我唸意思係只~CHECK高危會生CANCER個幾隻

就黎結婚既你,,, 我覺得IF你CHECK過係AIDS冇事既,其他野你都唔好太擔心啦,,唔會屎人先啊嗎係咪,,,, 太緊張反而會成日亂唸,,, 老實講我去玩都係結婚前既事LOO同你一樣,,, 我仲衰到有淋病要同老公講,,,,一齊E,,
唔好太擔心啦你,,, 做好自己好好對你太太,唔好再去玩啦,,,, 我地一齊努力啦,,,, 做好自己,,對身邊既人好D,,,,

祝你結婚順順利利,,新婚愉快,百年好合,永結同心啊!!!

相關搜索目錄: 結婚

有無師兄可以話俾我知 dr ho既資料
唉, 好攪笑地唔知有無中招。

好耐無拍拖, 又無嫖...
3個月前同個女仔開始左, 有性行為,每次都用套。
今日佢話俾我知, 佢前度男友有椰菜花, 傳左俾佢, 佢而家病發,係陰道入面有花。

而家未見到有肉粒,咁駛唔駛睇定醫生?
上網search, 有隻防子宮頸癌既疫苗都可以防椰菜花 (防 6 同 11型), 澳門批左男既都打得, 有無師兄有資料?

謝...

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-7-10 23:55 發表

我覺得其實過左4,5個月都冇事呢,好大機會都係冇事loo,,其實好大部份人,,1-3個月有既都會發左出黎loo,,除非係帶左菌但唔發出黎啦,,, 我自己問我睇個性病醫生就話冇得check 太多hpv既類別啦wor冇可能每隻都CHECK,只 ...
以我既case為例, 我肯定我係中左招超過半年先至發出黎...
同埋我前度女友都中左, 經過計算, 佢應該係超過一年先至病發...

引用:
原帖由 bad-man 於 2009-7-11 02:27 發表

以我既case為例, 我肯定我係中左招超過半年先至發出黎...
同埋我前度女友都中左, 經過計算, 佢應該係超過一年先至病發...
花會自動退嗎?
我嗰兩粒白點現在冇咗但兄台話前女友超過一年先病發
搞到我個心好唔舒服

引用:
原帖由 bad-man 於 2009-7-11 02:27 發表

咁耐???
會唔會其實係你前度女友之前已經有,,野左俾你???
我都仲未去check多次陰道,唸住下星期會去loo

但我唸,,好似你地咁成半年-1年多先發出黎係屬於少數瓜~

我都懷疑自己中招,用手向前推有時會有d透明液體出黎,大便又有白色or黃黃地色既液體,尿道口成日都痴住條底褲到,睇過秘尿科驗精有金黃葡萄球菌or前列腺炎,食左6星期藥再驗精就無左d菌..e生就話我以經好返,但到而家都仲有病徵,我係咪睇下皮膚科會好d呢......

回復 8349# 的帖子

c hing
可否講多少。。少。
你病發係jj部位。。定係袋袋??
因為網上講平均8個病。發如果係花仔。。

引用:
原帖由 leo...!! 於 2009-7-11 14:47 發表
我都懷疑自己中招,用手向前推有時會有d透明液體出黎,大便又有白色or黃黃地色既液體,尿道口成日都痴住條底褲到,睇過秘尿科驗精有金黃葡萄球菌or前列腺炎,食左6星期藥再驗精就無左d菌..e生就話我以經好返,但到而家都仲 ...
仲有啲咩病徵呢?

引用:

回復 8349# 的帖子c hing
可否講多少。。少。
同埋症狀如何。。
等大家可以參照!!
我個袋袋有三達毛囊。。都成11個月。。
好似結焦甘。。又好似少少皮肤增生/厚。。。
時不時有點痕。。但係又無擴散。。又無變好。
睇咗兩次dr。ho。佢比啲藥膏一直搽到宜家。。
dr。ho又無斷診為花仔。只係講毛囊炎可能係。。
聽c hing 甘講。。我都有啲驚!

請問各位去邊道可以做全面的性病測試呢? 平d就最好啦.

引用:
原帖由 signsign 於 2009-7-12 00:06 發表

仲有啲咩病徵呢?
之前有試過坐底覺得好急尿,但係無尿痾,扯完旗之後隔一陣會有好多透明黏流出黎,痴左係深色底褲到光左會變白色(秘尿e生話可能係前列腺液過多),仲有訓覺有時會有d野流出黎

請舊版的兄弟繼續討論吧 請舊版的兄弟繼續討論吧

引用:
原帖由 mk0089 於 2009-7-11 06:07 發表

花會自動退嗎?
我嗰兩粒白點現在冇咗但兄台話前女友超過一年先病發
搞到我個心好唔舒服
會唔會自動退我真係唔知...

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-7-11 09:37 發表

咁耐???
會唔會其實係你前度女友之前已經有,,野左俾你???
我都仲未去check多次陰道,唸住下星期會去loo

但我唸,,好似你地咁成半年-1年多先發出黎係屬於少數瓜~
我估計都係我同佢一齊之前佢已經有...
至於係唔係少數, 我真係唔知啦

引用:
原帖由 bigdog33 於 2009-7-12 00:15 發表

回復 8349# 的帖子c hing
可否講多少。。少。
同埋症狀如何。。
等大家可以參照!!
我個袋袋有三達毛囊。。都成11個月。。
好 ...
我病發位全部都係袋位...

我想請問 花 會發在陰莖的皮上嗎?還是真的在莖上?
因為現在我有數點白色的小粒, 在陰莖下方的皮上...不知是否 花來的, 很擔心...

引用:
原帖由 bad-man 於 2009-7-12 20:41 發表

我病發位全部都係袋位...
========
C HING.
甘請問..你袋袋側邊.病發..定係不規甘病發係全個袋位..
同埋..想知道...
會否係一達啡色..既東西..就眼睇唔覺..但係用手.撥開啲毛..
就見到明顯係有一小圈啡色既..比較厚既東西..

另外..會否袋袋花仔.好快擴散..成一群/堆物狀.
大陸網介紹..椰菜花好快集結在一起.
請問 C HING 你生係袋上面既花仔。。係咩形狀。。
請講多少少

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-7-9 09:42 發表

我睇左好多post ,, c hing都係講好返後,,,冇再出花 約 1年半啦,, 叫係好返晒wor,, d病毒都會消除左,,, 再反發既機會會好低。
唔係嚇你哋~~~我無事兩年後都翻發...好彩只有一粒...電咗後無事......

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。