推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

尖沙咀 凝樂澗

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-5-5 15:53 發表

咁你又唔同我握手?
你又唔遞隻手出嚟?

呢個屈錢場, 講乜都無用, 留番畀D自己友玩晒佢!

引用:
原帖由 mas999 於 2011-5-5 20:16 發表 呢個屈錢場, 講乜都無用, 留番畀D自己友玩晒佢!
點樣屈錢法,講嚟聽吓

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-5-5 21:02 發表 點樣屈錢法,講嚟聽吓
我估想講r tips卦

引用:
原帖由 mas999 於 2011-5-5 20:16 發表 呢個屈錢場, 講乜都無用, 留番畀D自己友玩晒佢!
講出來讓大家注意下都好 wo

唔講就不是個場屈人

係有人要屈個場 la

我都有此經歷,話說我兩三日前上去做Spa,Annie入房(原來係以前Bali的Annie),第一part ok啦,第二part做左一半(即rpp後,剛轉身)就同我deal tips,佢話要$300,我十分唔順氣,肉隨針板上,唯有照樣$300,我本想啞忍,但見chings講,我才report俾大家知。

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 patrickyk 於 2011-5-5 23:44 發表 我都有此經歷,話說我兩三日前上去做Spa,Annie入房(原來係以前Bali的Annie),第一part ok啦,第二part做左一半(即rpp後,剛轉身)就同我deal tips,佢話要$300,我十分唔順氣,肉隨針板上,唯有照樣$300,我本想 ...
r tips 真是不應該 等我明天了解吓先

引用:
就算係自己友,希望chings客觀地描述(尤其有關tips),反之只會令大家對個場ge觀感愈來愈差。

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-5-6 00:10 發表 r tips 真是不應該 等我明天了解吓先
坦白咁講,有邊一個bg會承認自己咁樣做吖?chings,我咁講出嚟只係想分享一下,唔係想要代為了解或出頭,就算了解完都係無意思的!

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-5-5 16:02 發表

你又唔遞隻手出薄H
我有.....揮手.

如泉patrick兄是完全如實地報導,
我支持你.

引用:
原帖由 patrickyk 於 2011-5-5 23:44 發表
我都有此經歷,話說我兩三日前上去做Spa,Annie入房(原來係以前Bali的Annie),第一part ok啦,第二part做左一半(即rpp後,剛轉身)就同我deal tips,佢話要$300,我十分唔順氣,肉隨針板上,唯有照樣$300,我本想 ...
thank you for your report.
又真係幾吾順鵅C

200都加左100%,r到300,除非有再特別服務

引用:
原帖由 patrickyk 於 2011-5-5 23:44 發表 我都有此經歷,話說我兩三日前上去做Spa,Annie入房(原來係以前Bali的Annie),第一part ok啦,第二part做左一半(即rpp後,剛轉身)就同我deal tips,佢話要$300,我十分唔順氣,肉隨針板上,唯有照樣$300,我本想 ...
$300 ... no way !!!

C-Hing 不能唖忍, thanks shear

技師有時見某日無Й水療單只有90分鐘dup就呻,
有水療做(如是120分鐘), 比90分鐘拆多約$50,
以現時$200水平仲要計較代支.

若在別場, 曾有客豪俾更多, 那是個別論.

相關搜索目錄: 水療

師兄  原想今午到訪,睇怕去大場好。。。

可悲 ,大數比 298, 貼士要比 300 。。。。

r tip issue rise up again and again

there was a time a bg suddenly asked me how much tip would i paid during 2nd part, i felt no mood immediately and she said she always get paid at least $200 even the previous place she worked at. after that incident, i swear i won't pick her again especially she was not attractive at all.

引用:
原帖由 4eyelo 於 2011-5-6 09:44 發表 200都加左100%,r到300,除非有再特別服務
都係一般普通的服務

CHING真係唔好彩, 我都算上過去幾次, 試過幾個唔同BG, 真係重來未試過俾人R貼士喎~
かわいいは正義成長は罪幼○趣味は王道

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-5-6 10:22 發表
師兄  原想今午到訪,睇怕去大場好。。。

可悲 ,大數比 298, 貼士要比 300 。。。。
如果唔係 d tips 越嗌越高,邊得來咁多後生女轉做樓上spa!!
好難話對、錯

我自已就一般俾開$100 (由最初有樓上spa開始),最近就微調至$150,$200 就被r tips 或開口問到時會不願意下地俾

像YLK 這種後生女樓上spa場一般 (1)女無按得咁好 (2)tips expectation 較高,囡想揾快錢 (3)Booking 較亂 (4) 熟客多
好處是靚女多dd

但覺得ching 真的不要過份寵壞她們,有錢捐咗佢好過啦,不要搞亂個市

引用:
原帖由 confeee 於 2011-5-6 12:08 發表

如果唔係 d tips 越嗌越高,邊得來咁多後生女轉做樓上spa!!
好難話對、錯

我自已就一般俾開$100 (由最初有樓上spa開始),最近就微調至$150,$200 就被r tips 或開口問到時會不願意下地俾

像YLK 這種後生 ...
我絕對同意,如果真的r$300過份。

但我都好彩從來未有遇到技師r$300tips

回復 845# 的帖子

ching comment very logical...the bg are younger and better, but we still cannot let them r tips...$200 is my max for now, but $150 is more comfortable to pay

回復 840# 的帖子

Dup is 90 min, total 300,
Spa is 120 mins, total 500
I think many BG perfer spa, and accept 100 tip.
If I dup and pay 200 tips, total $500. Why I dont try spa? At least get 30 mins interactive with BG

引用:
原帖由 zerr 於 2011-5-6 14:32 發表
Dup is 90 min, total 300,
Spa is 120 mins, total 500
I think many BG perfer spa, and accept 100 tip.
If I dup and pay 200 tips, total $500. Why I dont try spa? At least get 30 mins interactive wit ...
You have your point, but time is also a concern to me, 90mins fit my schedule more.

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-5-6 12:13 發表 我絕對同意,如果真的r$300就好過份。但我都好彩從來未有遇到技師r我$300tips
So do I, never be r $300

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。