推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[上樓骨] 水之戀

莫非康師兄係朱朱俠!?: )

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-11-13 22:54 發表 莫非康師兄係朱朱俠!?: )
你個心儀都可以交比我架

康師兄來緊試埋其他靚女同出多d report啦

比你講一講又話coffee問我幾時探佢..... 原來下次想搵其他靚女都......

來緊可能下星期末都係搵coffee.....

唔通我會變成同james師兄一樣咁專一 ?

引用:
原帖由 Chris_W 於 2012-11-14 00:59 發表 康師兄來緊試埋其他靚女同出多d report啦 比你講一講又話coffee問我幾時探佢..... 原來下次想搵其他靚女都......來緊可能下星期末都係搵coffee..... 唔通我會變成同james師兄一樣咁專一  ...
支持你的專一

今日有幸一試 水晶 妹妹o既骨技  
唔好睇佢細細粒咁, K起o黎非常落力同專業, 而且小弟都頗為受力, 搞到水晶妹妹下下都用盡全力咁按, 真係辛苦晒
傾開得知原來佢仲讀緊美容, 識得增值自己真係抵讚. 加上小妹佢好得意搞鬼, 好開心咁就渡過 90 分鐘

相關搜索目錄: 美容 水晶
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +15 多謝分享 2012-11-14 04:23
  • 白貓兒 威望 +15 多謝分享 2012-11-14 04:23
  • 白貓兒 金錢 +15 多謝分享 2012-11-14 04:23

康師兄,多謝你鵀n意,但我點會張我鵀傮R輕易交託別人呢!? 哈哈哈!

Chris師弟,你係先好講呀! 果度咁多靚女,學我唔容易架!

jam師兄,水晶真係幾鬼馬架!:)

相關搜索目錄: 水晶

引用:
原帖由 Chris_W 於 2012-11-14 00:59 發表 康師兄來緊試埋其他靚女同出多d report啦 比你講一講又話coffee問我幾時探佢..... 原來下次想搵其他靚女都......來緊可能下星期末都係搵coffee..... 唔通我會變成同james師兄一樣咁專一  ...
專一D好,唔洗諗搵邊個按

引用:
原帖由 jam062174 於 2012-11-14 02:51 發表 今日有幸一試 水晶 妹妹o既骨技   唔好睇佢細細粒咁, K起o黎非常落力同專業, 而且小弟都頗為受力, 搞到水晶妹妹下下都用盡全力咁按, 真係辛苦晒 傾開得知原來佢仲讀緊美容, 識得增值自己真係抵 ...
Jam兄睇黎好滿意水晶妹麊穛{,下次諗住返mark定向下一個目標出發?

相關搜索目錄: 美容 水晶

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-11-14 08:42 發表 康師兄,多謝你鵀n意,但我點會張我鵀傮R輕易交託別人呢!? 哈哈哈!Chris師弟,你係先好講呀! 果度咁多靚女,學我唔容易架!jam師兄,水晶真係幾鬼馬架!:)
沉日左去成個下午都見唔到你至愛,james兄你係咪收埋左佢??

相關搜索目錄: 水晶

陌生人兄,可以的話我都想呀! 哈哈哈! 佢琴日好似返晏羇姐! :)

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-11-14 12:58 發表 陌生人兄,可以的話我都想呀! 哈哈哈! 佢琴日好似返晏羇姐! :)
好在唔係你收埋佢,咁我都仲有機會見到佢

陌生人兄,你大可以放心,我既無呢個本事,亦唔覺得佢有興趣囉!哈哈哈!

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-11-14 13:23 發表 陌生人兄,你大可以放心,我既無呢個本事,亦唔覺得佢有興趣囉!哈哈哈!
我都覺得佢對呢樣冇興趣

差D以為陌生人師兄 失左蹤~~

原來仲係度,冇左你係度會覺得靜左少少咁~~

起碼每晚工作完上來睇下你同阿james師兄, in師兄吹下水都幾過穩

每晚睇下睇下時間過下過下又會好快可以相約coffee相聚一刻

而家我晚晚都keep住上來呢板架,忠實粉絲來架

四葉草题  帖141 142

Dont take things for granted.
God's mill grinds slow but sure.

回復 822# 的帖子

這個糖糖是否以前那個像混血兒的那個?

引用:
原帖由 HappyRunner 於 2012-11-16 20:27 發表 這個糖糖是否以前那個像混血兒的那個?
不是,是另一位糖糖

有無c兄更新下BG

BmG28兄您好!好耐冇見,而家d女仔個個您都冇做過。。

引用:
原帖由 Ada2011 於 2012-11-21 13:09 發表
BmG28兄您好!好耐冇見,而家d女仔個個您都冇做過。。
好啊!妳找個好的留住我啦!

一定,Thanks!

引用:
原帖由 Ada2011 於 2012-11-21 14:57 發表
一定,Thanks!
Ada姐真係好招呼,唔怪得生意興隆啦

多謝e-zone兄讚賞!Thank you!

引用:
原帖由 e-zone 於 2012-11-22 01:07 發表 Ada姐真係好招呼,唔怪得生意興隆啦
老闆娘招呼的確係幾好,教出黎歞陘k都有返咁上下水準。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。