推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-15 15:46 發表

我老公都唔洗做野的
妳老公唔係唔洗做,妳咁大食,夜晚要餵飽妳,係重辛苦過返工嫁!

回復 844# 的帖子

IRISC9 ~~ 想問妳妳同老公含嗰時又冇試過他在妳口內爆 .....
同妳對同男性口爆吞精有何睇法 .......... 因我女朋友聽她的姊妹
講話唔好同男性吞咁多精 ........ 會唔係咁好 ..... 唔知妳有冇聽
過這些事呢 ~~ 這是否真的 ~~~~

妳明日得閒先回覆 ....... 我想知已妳女性角度去點睇同男性口爆
吞精呢 .........      

你好呀   RISC9

不如SEND埋比我

你會唔會想同後生仔做架??

pm me if you are available

hi.....妳收到我的信息嗎??出食午餐得嗎

早晨....各位

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-15 16:14 發表

即刻暖晒啦
出面都唔係太凍
今天真的好凍....大家記得著多件衫

引用:
原帖由 james3504 於 2010-12-15 16:52 發表

妳老公唔係唔洗做,妳咁大食,夜晚要餵飽妳,係重辛苦過返工嫁!
但不是晚晚都有得食嫁

引用:
原帖由 牧童 於 2010-12-15 19:04 發表
IRISC9 ~~ 想問妳妳同老公含嗰時又冇試過他在妳口內爆 .....
同妳對同男性口爆吞精有何睇法 .......... 因我女朋友聽她的姊妹
講話唔好同男性吞咁多精 ........ 會唔係咁好 ..... 唔知妳有冇聽
過這些事呢  ...
當然有試過啦.其實吞男人的精液是沒有問題的,當然最重要是男人沒有病,我會知道我老公是乾淨和無問題,他亦好鐘意我這樣做,我亦好接受到這種味道,這樣就o.k.但你們不要強迫女人要這樣做才是愛你.好講每個女人的接受能力........應該專重她自己的決定

引用:
原帖由 中年人 於 2010-12-15 19:19 發表
你好呀   RISC9
你好....中年人

引用:
原帖由 AC888 於 2010-12-16 00:07 發表
hi.....妳收到我的信息嗎??出食午餐得嗎
我午餐只食生果....日日都是自己帶....要減肥....

相關搜索目錄: 減肥

引用:
原帖由 vtmc 於 2010-12-15 21:04 發表
你會唔會想同後生仔做架??
如果我真的要找男人出來做愛....我就會在徵友區出稿....對嗎?

早晨RISC9 ,見到你的留言,我都硬硬。

引用:
原帖由 peterpeterpet 於 2010-12-16 08:58 發表
早晨RISC9 ,見到你的留言,我都硬硬。
早晨呀....今天好凍.記得著多件衫

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-16 08:52 發表

如果我真的要找男人出來做愛....我就會在徵友區出稿....對嗎?
早呀。我諗你依家一講,大把人〔包括我〕出黎同你做啦。

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-16 09:15 發表

早呀。我諗你依家一講,大把人〔包括我〕出黎同你做啦。
我都明....女人要找男人真的好容易.....但可能做完一兩次就各行各路....但我們在這裡可以有更長遠的友誼是嗎????

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-16 09:19 發表

我都明....女人要找男人真的好容易.....但可能做完一兩次就各行各路....但我們在這裡可以有更長遠的友誼是嗎????
講得岩..同埋..iris你都要著多件3呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-16 09:19 發表

我相信都可以既。
問題係大家要建基於信任。
即係如果係做sp,只限性之外就純友誼。
冇其他感情。

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-16 09:32 發表

講得岩..同埋..iris你都要著多件3呀
多謝.........

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-16 09:33 發表

我相信都可以既。
問題係大家要建基於信任。
即係如果係做sp,只限性之外就純友誼。
冇其他感情。
又要不影響家庭......我們不是單身....有家有小朋友.....所以真的要一個信得過的SP好重要

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-16 09:39 發表

又要不影響家庭......我們不是單身....有家有小朋友.....所以真的要一個信得過的SP好重要
係呀。其實,就算你一日做一次。但係對手係一樣既。都會有D悶。
差唔多知到佢下一個動作係咩。

為什麼不貼預覽圖呢
搞不好都看過了

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-16 09:41 發表

係呀。其實,就算你一日做一次。但係對手係一樣既。都會有D悶。
差唔多知到佢下一個動作係咩。
拿.....這就是高手啦

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。