推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

我就鐘意睇住老婆俾人用狗仔式插入
引用:
原帖由 tokyo-man 於 2010-7-9 10:11 發表
老婆鍾意俾人狗仔式插入........

引用:
原帖由 大小小 於 2010-7-9 15:51 發表
我就鐘意睇住老婆俾人用狗仔式插入
C Hing, 你有睇住老婆俾人用狗仔式插入 ???

回復 876# 的帖子

Me too like to 睇住老婆俾人用狗仔式插入

個種視覺刺激真係好興奮
引用:
原帖由 TKZ4848 於 2010-7-11 20:41 發表

C Hing, 你有睇住老婆俾人用狗仔式插入 ???

我有試過2次但老婆不肯再玩 睇住插真係好刺激!!!!

你都覺得睇住插好刺激呢 睇住老婆光脫脫咁爬係床上面兀高個PATPAT俾朋友插,再加上朋友大力抽插時個D啪啪聲真係好刺激
引用:
原帖由 麥田 於 2010-7-12 15:01 發表
我有試過2次但老婆不肯再玩 睇住插真係好刺激!!!!

如果老婆對波大就重好睇  因為地心吸力,每一下抽插時對大波都會俾人屌到搖黎搖去 所以我特別鐘意睇我老婆俾人用狗仔式屌
引用:
原帖由 tech28 於 2010-7-12 00:43 發表
Me too like to 睇住老婆俾人用狗仔式插入

引用:
原帖由 大小小 於 2010-7-14 12:18 發表
如果老婆對波大就重好睇  因為地心吸力,每一下抽插時對大波都會俾人屌到搖黎搖去 所以我特別鐘意睇我老婆俾人用狗仔式屌
C兄老婆比幾多個老友屌過(你睇住的情況下)

幾個啦,無特別數住
引用:
原帖由 remyred1 於 2010-7-14 19:53 發表

C兄老婆比幾多個老友屌過(你睇住的情況下)

引用:
原帖由 大小小 於 2010-7-14 22:42 發表
幾個啦,無特別數住
你睇住會唔會特別興奮特別硬呀?有冇加入一齊屌你老婆呀?

緊係會特別興奮啦,多數都有加入一齊屌,本來對得耐已經唔係太有興趣,但係睇住佢俾屌時個姣樣又突然有番D興趣同興奮
引用:
原帖由 james3504 於 2010-7-14 22:52 發表

你睇住會唔會特別興奮特別硬呀?有冇加入一齊屌你老婆呀?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-7-14 23:23 發表
緊係會特別興奮啦,多數都有加入一齊屌,本來對得耐已經唔係太有興趣,但係睇住佢俾屌時個姣樣又突然有番D興趣同興奮
咁,會唔會愈多男人一齊屌你老婆愈興奮呢?最多試過幾多p呀?

咁又唔會,你估輪大米咩? 最多連埋我3個男人一齊玩,老婆已經好忙,除左隻西之外,真係手口并用
引用:
原帖由 james3504 於 2010-7-14 23:29 發表

咁,會唔會愈多男人一齊屌你老婆愈興奮呢?最多試過幾多p呀?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-7-14 23:33 發表
咁又唔會,你估輪大米咩? 最多連埋我3個男人一齊玩,老婆已經好忙,除左隻西之外,真係手口并用
即係4p,你老婆都好撚大食諢A咁,如果得番你地單打獨鬥,你老婆會唔會唔夠飽,有冇買定d性玩見看門口呀?

4P都係玩過一至二次,其餘都係玩3P或者交換砌多D, 都有D玩具俾老婆玩下  不過老婆都係鐘意真野多D
引用:
原帖由 james3504 於 2010-7-14 23:43 發表

即係4p,你老婆都好撚大食諢A咁,如果得番你地單打獨鬥,你老婆會唔會唔夠飽,有冇買定d性玩見看門口呀?

相關搜索目錄: 玩具

老婆話假野凍冰冰,唔及真野咁好玩,而且佢話鐘意俾人砌時俾人抱實佢,有一重俾人佔有既感覺  但係玩具就俾唔到呢種感覺佢

狗仔式好玩,龍周掛鼓好玩齱A幾邊佬抱起佢輪流屌

引用:
原帖由 大小小 於 2010-7-15 00:00 發表
老婆話假野凍冰冰,唔及真野咁好玩,而且佢話鐘意俾人砌時俾人抱實佢,有一重俾人佔有既感覺  但係玩具就俾唔到呢種感覺佢
如果d性玩具可以代替、好過我地男人,呢個世界就絕種啦!

引用:
原帖由 remyred1 於 2010-7-15 00:20 發表
4P龍舟掛鼓好玩d,2個男人每人一邊抱住女人既大脾、一人一隻手隍i,第3個男人企係度抽插,又唔使咁晒力,輪流上,包條女飽到襪都茩屭魽I

龍舟掛鼓又點輪流屌?   而且我老婆比較高,玩呢招萬一唔夠加好易扭親自己
引用:
原帖由 remyred1 於 2010-7-15 00:20 發表

哈,咁就唔係叫龍舟掛鼓啦  咁就係叫2個男人一齊拉開條女對腳排隊黎輪啦
引用:
原帖由 james3504 於 2010-7-15 08:58 發表

4P龍舟掛鼓好玩d,2個男人每人一邊抱住女人既大脾、一人一隻手隍i,第3個男人企係度抽插,又唔使咁晒力,輪流上,包條女飽到襪都茩屭魽I

引用:
原帖由 大小小 於 2010-7-15 23:10 發表
哈,咁就唔係叫龍舟掛鼓啦  咁就係叫2個男人一齊拉開條女對腳排隊黎輪啦
條女唔係訓係床,雙腳又離地,舉高左條女黎屌都叫龍舟掛鼓啦,不過個鼓唔係自己隉A可以慳番d力氣,打鼓都響d、勁d呀,又可以輪流抬鼓、輪流打鼓,而家諗起都硬晒呀!

不過條女就慘啦 俾人輪流抬完鼓同打完鼓之後,肯定散晒
引用:
原帖由 james3504 於 2010-7-16 10:15 發表

條女唔係訓係床,雙腳又離地,舉高左條女黎屌都叫龍舟掛鼓啦,不過個鼓唔係自己隉A可以慳番d力氣,打鼓都響d、勁d呀,又可以輪流抬鼓、輪流打鼓,而家諗起都硬晒呀!

我自己就對龍舟掛鼓呢招無興趣  因為我老婆比較高,所以呢招唔好玩,我都未見過朋友砌我老婆時用呢招  呢招比較啱細細粒既女人

引用:
原帖由 大小小 於 2010-7-16 14:18 發表
不過條女就慘啦 俾人輪流抬完鼓同打完鼓之後,肯定散晒
條女邊會慘呀,肯定爽死啦!就算用乜招式,女人唔多唔少都會花d氣力,如果用呢招2男抬鼓,乜力都唔使出,淨係享受,高潮都特別高、特別多呀!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。