推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 大佬ar~ 於 2010-12-16 09:42 發表
為什麼不貼預覽圖呢
搞不好都看過了
什麼叫做預覽圖

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-16 09:47 發表

拿.....這就是高手啦
講笑咩........。
係呢,琴晚有冇剃呀?

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-16 09:48 發表

講笑咩........。
係呢,琴晚有冇剃呀?
未呀...禁鬼凍....

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-16 09:49 發表

未呀...禁鬼凍....
咁又係。

有野做,行開下先。
真係開心可以同iris傾下計。

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-16 09:51 發表
有野做,行開下先。
真係開心可以同iris傾下計。
多謝你先...等你回來

good morning IRIS

引用:
原帖由 !!!! 於 2010-12-16 10:01 發表
good morning IRIS
早晨......羊咪哥哥

凍到冇乜心情做野....

Morning Iris.  Last night it was so cold.  I think you did not make it with your husband or play with sex toy yourself.

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-16 08:39 發表

但不是晚晚都有得食嫁
如果妳晚晚都要食飽飽,妳可能好快就要做寡婦喇!
不過冇得食個晚,妳可以搵我,我有能力餵飽妳嫁。

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-16 10:12 發表
凍到冇乜心情做野....
都不一定嫁...其實可以早些上床大家攬攬大家錫錫.性慾就會好快到

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-16 10:15 發表

都不一定嫁...其實可以早些上床大家攬攬大家錫錫.性慾就會好快到
哈..我講緊番係番工既野..唔係床上既野呀..

引用:
原帖由 soccerfans 於 2010-12-16 10:13 發表
Morning Iris.  Last night it was so cold.  I think you did not make it with your husband or play with sex toy yourself.
昨晚都有自慰.因為老公好夜返........

引用:
原帖由 james3504 於 2010-12-16 10:15 發表

如果妳晚晚都要食飽飽,妳可能好快就要做寡婦喇!
不過冇得食個晚,妳可以搵我,我有能力餵飽妳嫁。
多謝你先..........送外賣??????

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-16 10:17 發表

哈..我講緊番係番工既野..唔係床上既野呀..
Sorry 今次輪到我太咸濕

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-16 10:21 發表

Sorry 今次輪到我太咸濕
唔洗..係咪到你想要呢

咁凍嘅天氣.最好就係一齊祲溫泉....一路做.....嘩.....feel so good

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-16 09:39 發表

又要不影響家庭......我們不是單身....有家有小朋友.....所以真的要一個信得過的SP好重要
我睇咗你地討論咁耐,你呢句說話最重要

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-16 10:24 發表

唔洗..係咪到你想要呢
咸濕佬....不過昨天有位網友send了兩套4仔片給我睇....昨晚真的睇到我濕晒

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-16 10:17 發表

昨晚都有自慰.因為老公好夜返........
What is your sex toy?

Nowadays it is quite common for women to have sex toys with them.  I recalled that I met a Shanghai woman in HK some time ago.  After our second date, she brought me to her room in Causeway Bay and showed me the vibrator she used.

引用:
原帖由 dealerboy 於 2010-12-16 10:34 發表

我睇咗你地討論咁耐,你呢句說話最重要
多謝...大家都是成年人

引用:
原帖由 soccerfans 於 2010-12-16 10:36 發表

What is your sex toy?

Nowadays it is quite common for women to have sex toys with them.  I recalled that I met a Shanghai woman in HK some time ago.  After our second date, she brought me to her  ...
其實我試過用手指,花灑,電震棒,忱頭,枱角和用完後的止汗濟活動膠轆自慰.....亦好離譜的用過青瓜.

引用:
原帖由 !!!! 於 2010-12-16 10:27 發表
咁凍嘅天氣.最好就係一齊祲溫泉....一路做.....嘩.....feel so good
我和老公都有試過...果次在大陸.....我忘記是哪地方...他的溫泉是在房間裡的....

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-16 10:40 發表

其實我試過用手指,花灑,電震棒,忱頭,枱角和用完後的止汗濟活動膠轆自慰.....亦好離譜的用過青瓜.
Wow, amazing!  Nearly anything can be your sex toys!

Shower is the most commonly used item.  A bun bun SP told me that whenever she felt the desire she used shower water to play her nut to orgasm.

So DH Emplioyers, beware if you water bill is on the high side.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。