推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

Hi 我第一次

忘記了問問............你是否有收到我的e-mail? 我不知是否send得出

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-16 10:35 發表

咸濕佬....不過昨天有位網友send了兩套4仔片給我睇....昨晚真的睇到我濕晒
早晨呀 IRISC9
凍左好多小心身體仲有唔好凍親小妹妹就唔好啦
兩套片啱口味嗎

引用:
原帖由 soccerfans 於 2010-12-16 10:44 發表

Wow, amazing!  Nearly anything can be your sex toys!

Shower is the most commonly used item.  A bun bun SP told me that whenever she felt the desire she used shower water to play her nut to orga ...
其實好多野女人都可以有高潮.....單是幻想和雙腳緊合,收縮陰戶.都可以有高潮的

引用:
原帖由 wetman 於 2010-12-16 10:49 發表

早晨呀 IRISC9
凍左好多小心身體仲有唔好凍親小妹妹就唔好啦
兩套片啱口味嗎
Yes 剛剛就說起你.....好正....多謝

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-16 10:42 發表

我和老公都有試過...果次在大陸.....我忘記是哪地方...他的溫泉是在房間裡的....
我試過有次係日本個d免費戶外溫泉做.....好刺激......有怕有人見到....

引用:
原帖由 !!!! 於 2010-12-16 10:51 發表

我試過有次係日本個d免費戶外溫泉做.....好刺激......有怕有人見到....
偷情和戶外做愛是真的有別一番感覺.....間中這樣真的很正

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-16 10:50 發表

Yes 剛剛就說起你.....好正....多謝
不用客氣
幾時再想睇就話我知 如有相SEND埋比我睇好喎HEHE

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-16 10:46 發表
忘記了問問............你是否有收到我的e-mail? 我不知是否send得出
Yes, I have.  I shall keep it to myself.

We are right.  You have brilliant white skin.

Unlike other young kids here, I will not use yuor photo for doing handjob myself.  To us "C Suks", we shall keep every shooting to the woman I like, such as you.

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-16 10:53 發表

偷情和戶外做愛是真的有別一番感覺.....間中這樣真的很正
The Japanese call it

野外中出

Right?

哈.... 野外中出 ..

引用:
原帖由 soccerfans 於 2010-12-16 10:56 發表

Yes, I have.  I shall keep it to myself.

We are right.  You have brilliant white skin.

Unlike other young kids here, I will not use yuor photo for doing handjob myself.  To us "C Suks", we s ...
Thank you .......................

引用:
原帖由 soccerfans 於 2010-12-16 11:01 發表

The Japanese call it

野外中出

Right?
真的....有機會你和你太太試試

引用:
原帖由 !!!! 於 2010-12-16 11:04 發表
哈.... 野外中出 ..
或者在洗手間或更衣室都不錯的

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-16 11:08 發表

真的....有機會你和你太太試試
She is too conservative.  

Perhaps I would do it with one of my SPs if I have the opportunity!

早晨呀!!
最緊要開心!!!

引用:
原帖由 soccerfans 於 2010-12-16 11:10 發表

She is too conservative.  

Perhaps I would do it with one of my SPs if I have the opportunity!
o.k 試完話我知你的感覺如何

引用:
原帖由 F/Ry 於 2010-12-16 11:13 發表
早晨呀!!
早晨呀...........................

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-16 11:08 發表

或者在洗手間或更衣室都不錯的
我成日都想試下係殘廁做.....
泳池我都試過.....個feel都ok

引用:
原帖由 !!!! 於 2010-12-16 11:47 發表

我成日都想試下係殘廁做.....
泳池我都試過.....個feel都ok
泳池只試過去沙巴渡假時在酒店房間裡的私人泳池做

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-16 11:51 發表

泳池只試過去沙巴渡假時在酒店房間裡的私人泳池做
個時後生D 廿幾 ... 大胆d.....哈......

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 !!!! 於 2010-12-16 12:05 發表

個時後生D 廿幾 ... 大胆d.....哈......
現時你幾多歲呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-16 12:10 發表

現時你幾多歲呀
三十幾....

引用:
原帖由 !!!! 於 2010-12-16 12:12 發表

三十幾....
都好年青呀..................

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-16 12:16 發表

都好年青呀..................
哈哈.....重有氣有力啦.....

引用:
原帖由 !!!! 於 2010-12-16 12:17 發表

哈哈.....重有氣有力啦.....
yes....大把前途

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。