推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[桑拿浴室] 荃溢

不過10/f都好似比19/f既囡囡年紀都偏大,同埋10/f既經理都扼過我幾次,又話個囡囡2x歲,點知入到黎就知幾歲啦,真係當我盲咁,所以對呢間野都已經失望喇,

引用:
原帖由 禿頭 於 2008-11-23 03:51 發表
有無ching試過中班^^
聽說身材唔錯...是local bg...
請有試過既ching報告一下...Thx~
^^係本地人,樣ok唔錯,把聲就沉少少o既女人聲, 5尺幾細細粒咁, 對野有c-cup o既, 但個人有疑有打假波成份.
dup都唔錯, 中力但d位幾中...part2溫柔性, 技巧唔錯.

引用:
原帖由 happywkr 於 2008-11-24 14:18 發表

Just tried her last week, had same feeling with you and your description is really accurate.  Any more BGs you tried could be shared?  Thanks.
Most likely I will go in night shift.
其實好多都係經理介紹, 有好多都唔係有好深o既印象.
有印象o既如^*都唔錯o既~ 本地, 細細粒, cup hand, 手骨都唔錯, part2都好識捉你敏感o既地方, 但就唔係好比你finger dance~

其實心中有個疑問, 有冇人試過係o個度暗地開到大~?

相關搜索目錄: Dance

引用:
原帖由 happywkr 於 2008-11-24 15:23 發表

Thanks for your sharing, ^* also tried before, she is good but shoud be north and tall, pretty and good feel.
可能我高, 除左好似@)之類, 我都唔覺其他係高~

引用:
原帖由 禿頭 於 2008-11-23 03:51 發表
有無ching試過中班^^
聽說身材唔錯...是local bg...
請有試過既ching報告一下...Thx~
即是以前的!@*

引用:
原帖由 gbobo 於 2008-11-24 14:32 發表

Most likely I will go in night shift.
其實好多都係經理介紹, 有好多都唔係有好深o既印象.
有印象o既如^*都唔錯o既~ 本地, 細細粒, cup hand, 手骨都唔錯, part2都好識捉你敏感o既地方, 但就唔係好比你finge ...
Tried b4 but the bg had left

引用:
原帖由 NuGundam 於 2008-11-26 12:13 發表

即是以前的!@*
什麼時候的!@*??

各位師兄近排有乜 no. 好介紹

引用:
原帖由 happywkr 於 2008-12-3 16:38 發表
Wanted to try ^* again but she is on long leave, it is so pity that if she left.  So missing the previous @!, *^ and the new ^*.
Yes,100% agree"
The most missing bg is @!.

@! quit & return to her own life. I am sure most of us will miss her, and wish her best of luck! ......

有師兄話**  *@唔錯
昨日有時間,下午兩點上左去
*@要等兩個,**剛起鍾
都係畀PR揸主意
入到房見囡囡細細粒
幾靚女下(走時睇清楚)

@(  廣東人
話題唔多
算白滑, 义燒包SIZE
20到尾(化左妝可能可過三十), 細粒, 幾好肉(唔係肥),不過有D肚腩

PART 1 - 80分
好有力, 落手幾準, 按足鍾冇停手

PART  - 85分 RPP BM BJ
RPP 5分鐘多D
BM 一樣做得足, 背脊由膊頭開始磨到去PP
正面都係由膊頭開始磨到去JJ再加啜LIN
之後帶袋BJ加食荔枝(我冇要求囡囡BJ,係佢自動波 )

下次MARK唔到** , *@ 就再MARK @(

PART 1 時問佢加一個鐘要幾多銀兩
佢話2百幾,我冇再出聲
之佢話加兩個鍾啦
我問佢有乜玩,佢話你想玩乜
我再問多次佢都係話你想玩乜
不過我冇答佢

回復 903# 的帖子

All vivid description of ^^ are accurate. I spend quite a long time to figure out if the boobs are faked, but fail.

引用:
原帖由 gbobo 於 2008-11-24 12:24 發表

^^係本地人,樣ok唔錯,把聲就沉少少o既女人聲, 5尺幾細細粒咁, 對野有c-cup o既, 但個人有疑有打假波成份.
dup都唔錯, 中力但d位幾中...part2溫柔性, 技巧唔錯.
真的是假野嗎??

any other try @(.......any comment

而家 HOW MUCH ???????

都是$528.00包手作

引用:
原帖由 Sleepyyy 於 2008-12-19 04:56 發表

真的是假野嗎??
我都想知....

引用:
原帖由 gbobo 於 2008-12-20 11:47 發表

我都想知....
下個星期一睇下試唔試到先"

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。