推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-11-3 16:27 發表

我唸睇下係咩呢,,我唸淋,非淋呢d易搞掂都可能~~ 但花同疱呢d都要1年有多先搞得好,,仲會跟左d病毒係身體入面,,,中呢d真係未必敢日後再去玩,,講真搞單咁既野有另一半既人都好難交待啦,,,,,教訓幾咁大,,,,,
...
我講緊正常一般人的心態!當然系男人心態,
女人基本上系無得避,因為你無法知道床上另一半何時有有偷食,帶菌帶病毒!太被動!
我指玩的定義,系嫖和偷食,包括酒吧/disco偷食,同事,朋友偷食等等!

相關搜索目錄: Disco

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-11-3 16:39 發表

講真,,玩唔玩都唔需要常常說出口俾人聽, 自己做到俾自己睇咪得loo,,, 行動最實際~係咪

只可以講,, 自己要為自己所做既野承擔返個後果!
做人何時何地何事都應該系為自己所做既野承擔返個後果!

引用:
原帖由 熊貓 於 2009-11-2 23:40 發表

師兄你會唔會未戴前都會用JJ擦來擦去, 皮膚同體液都會傳染啊!
我問醫生護士點傳染,佢地祇話性交就算!

我問皮膚磨擦接觸?受傷皮膚接觸?打洞時,性器裡皮膚特別構造以磨擦傳染?

佢地祇答性交,真系吾專業!

引用:
原帖由 man002 於 2009-11-3 16:51 發表

我問醫生護士點傳染,佢地祇話性交就算!

我問皮膚磨擦接觸?受傷皮膚接觸?打洞時,性器裡皮膚特別構造以磨擦傳染?

佢地祇答性交,真系吾專業!
Man兄, 因為我發現JJ旁邊毛髮皮膚位有症狀, 個普通科, 佢有皮膚文憑, 話皮膚同皮膚有緊密磨擦, 帶菌既體液都有機會傳染, 所以就算無真係打洞, 有時男人係桑拿都係貪過癮用下體磨下磨下, 病毒都可透過細到你睇唔倒既皮膚傷口感染, 相信有鑢J根部, 或袋袋都係咁中招, 因為四圍COVER唔到.

引用:
原帖由 man002 於 2009-11-3 16:40 發表

我講緊正常一般人的心態!當然系男人心態,
女人基本上系無得避,因為你無法知道床上另一半何時有有偷食,帶菌帶病毒!太被動!
我指玩的定義,系嫖和偷食,包括酒吧/disco偷食,同事,朋友偷食等等!
人既慾念係無限, 不過希望大家知自已帶病毒係高危一族, 當個心想偷食咩都好, 就算識得耐欓J人, 都唔確保佢有無隱性病, 所以三思!

相關搜索目錄: Disco

引用:
原帖由 man002 於 2009-11-3 10:29 發表

for you reference

http://www.neohealth.com.hk/hk/sh-std.html#性病疣
睇完之後覺得唔係lor...不過d圖好ugly.. 我係零零舍舍得一粒...同唔曉大的...

引用:
原帖由 productionplan 於 2009-11-3 23:29 發表

睇完之後覺得唔係lor...不過d圖好ugly.. 我係零零舍舍得一粒...同唔曉大的...
圖係比人Reference only, 因為我中既皰疹同圖都唔同, 有擔心最好去睇下醫生

我好耐冇上黎呢度, 因呢排比較忙...
先同大家報告一下, 我5個月冇返發, 9月尾果陣上過15樓check, 一切正常, 希望可以keep住, 亦希望各位都快d好番...
另外stanley兄你上15樓睇, 結果係點呀?

引用:
原帖由 bad-man 於 2009-11-3 23:41 發表
我好耐冇上黎呢度, 因呢排比較忙...
先同大家報告一下, 我5個月冇返發, 9月尾果陣上過15樓check, 一切正常, 希望可以keep住, 亦希望各位都快d好番...
另外stanley兄你上15樓睇, 結果係點呀?
師兄, 咁你呢段時間都係Keep著唔做係咪

引用:
原帖由 ryankkw 於 2009-11-4 02:32 發表
唉,我中左花丫,而家條jj有成7,8粒
好在我生係根位唔太明顯,之前去過政府果d
用d強酸拿到我pk冇再去啦
我真係好想e返好,請問我應該點做??
人地話自己買3M搽,又有d話去做冷凍
請問冷凍點做嫁???痛嗎???駛唔駛麻醉 ...
政府個d冇用架你去睇私家醫生啦,做冷凍/電灼,, 你搵專科 "皮膚及性病科"既醫生就有得做架啦唔好拖時間
快d去做左去,,, 唔好自己亂買野搽啦,, 唔係越生越多or野開左仲死,,,
聽d ching講做呢d 冷凍係唔痛,, 不過痛/唔痛都好啦, 有左就要去睇醫生搞掂去,, 先係對正下藥!!!
價錢我唸一千幾百啦第一次,, 之後就幾百蚊(我聽d ching講返黎)

定d黎,,唔好慌!!!

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-11-4 09:27 發表

政府個d冇用架你去睇醫生啦,做冷凍/電灼,, 你搵專科 "皮膚及性病科"既醫生就有得做架啦唔好拖時間
快d去做左去,,, 唔好自己亂買野搽啦,, 唔係越生越多or野開左仲死,,,
聽d ching講做呢d 冷凍係唔痛,, 不過痛/唔 ...
師兄, 你咁既情況, 快啲聽 Candy 講, 嗱嗱淋去睇私家醫生啦, 越拖越衰!  粒粒都發係根部, 師兄你有無戴套做吖?

引用:
原帖由 熊貓 於 2009-11-4 00:00 發表

師兄, 咁你呢段時間都係Keep著唔做係咪
係呀...

引用:
原帖由 bad-man 於 2009-11-4 10:50 發表

係呀...
師兄, 你有無女朋友/老婆吖?  為人為已, 睇怕我自已都要keep 著1, 2 年

引用:
原帖由 熊貓 於 2009-11-4 11:31 發表

師兄, 你有無女朋友/老婆吖?  為人為已, 睇怕我自已都要keep 著1, 2 年
我有女朋友, 佢都中左花...詳情你可以睇番我d舊post...

引用:
原帖由 bad-man 於 2009-11-4 12:45 發表

我有女朋友, 佢都中左花...詳情你可以睇番我d舊post...
收到, 大家都要努力!

引用:
原帖由 ryankkw 於 2009-11-4 23:05 發表

唉,一開始諗住唔理佢睇下佢會唔會變差先,而家好鬼多粒~
我有帶丫,可能因為根個位置包唔到所以中招...
唉, 我同你一樣, 有都cover唔到就中皰, 快去睇啦, 唔好拖!

何醫師放假到九號!吾知去邊到玩!

引用:
原帖由 man002 於 2009-11-5 12:09 發表
何醫師放假到九號!吾知去邊到玩!
Man 兄, 原來你都有搵佢, 我唸著夠90日先去搵佢

引用:
原帖由 熊貓 於 2009-11-5 13:26 發表

Man 兄, 原來你都有搵佢, 我唸著夠90日先去搵佢
無搵佢,不過我夠八卦

引用:
原帖由 man002 於 2009-11-5 13:29 發表

無搵佢,不過我夠八卦
  原來係咁, 師兄你最近無咩吖?   呢幾日有個朋友講開係日本浸溫泉, 啲人閃閃縮縮都唔知係咪JJ 異形定係生野, 唉, 以前聽到都加把口講笑, 依家聽到個心沉一沉

引用:
原帖由 熊貓 於 2009-11-5 13:51 發表

原來係咁, 師兄你最近無咩吖?   呢幾日有個朋友講開係日本浸溫泉, 啲人閃閃縮縮都唔知係咪JJ 異形定係生野, 唉, 以前聽到都加把口講笑, 依家聽到個心沉一沉h:" />
無勿特別,覆下診
忙緊研究股票和睇歐冠賽!追緊日劇,不毛之地和仁醫!
剛才睇到一段face to face吳少芳的事,都幾慘!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。