推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

老婆就未試過,帶自己條女去比人砌就有,真係好過癮

引用:
原帖由 sexyroma 於 2010-7-18 02:06 發表

bro有咩方法令到條女又肯去比人砌既?
首先要唔只一條女
第二係借去飲酒為名,實質show條女比其他bro識,條女有意思想玩就上房砌......
網上有這些活動搞過,每次其中一人帶條女出黎比其他人砌...自己就做觀眾,都幾過癮

引用:
原帖由 sexyroma 於 2010-7-18 02:20 發表

我都覺得飲左酒會放d, 但老婆好少飲, 佢又細細粒驚比兩條仔砌佢頂唔順
有老婆都可以有女朋友
我就老婆唔比人砌,要砌就砌我條女
有個bro條女都好細粒,照比幾條仔砌到成條死魚都係咁

引用:
原帖由 sexyroma 於 2010-7-18 02:31 發表

當時既情況一定好激, 想入場睇下, 但有冇條女帶去

我同老婆最近都係玩下震旦, 蒙眼 + 少少強姦 feel 黎砌佢, 佢都好 enjoy
真人表演確係唔同
尤其蒙眼玩d女叫得特別淫,成日問我地: 完未呀
事實上我地分批上房,比幾多個bro砌左都唔知

引用:
原帖由 色色哥 於 2010-7-17 23:34 發表
如果你玩過多P,我諗你都會發覺其實三個同五個基本上係分別不大,只會更差,因為咁多人,點可以同一時間埋到身,係旁邊睇既好容易就會打軟鞭,周不時連屌都屌唔入啦!
所以最好玩就係3p喇,2男1女就夠!

引用:
原帖由 sexyroma 於 2010-7-18 02:20 發表

我都覺得飲左酒會放d, 但老婆好少飲, 佢又細細粒驚比兩條仔砌佢頂唔順
女人受唔受得屌,唔關高大或細粒鵅A最緊要係佢鴾葀z質素,玩唔玩得夠放同夠唔夠淫隉I

引用:
原帖由 james3504 於 2010-7-18 21:27 發表

女人受唔受得屌,唔關高大或細粒鵅A最緊要係佢鴾葀z質素,玩唔玩得夠放同夠唔夠淫隉I
女人細細粒仲好玩
兩三個男既抱起玩龍舟掛鼓輪流插,條女次次都high死

引用:
原帖由 sexyroma 於 2010-7-18 01:32 發表
其實你地d老婆年紀幾大倒架? 係咪要年紀大d先接受倒 3P 架? 想知你地點引佢入局
味必,我老婆29岁,都玩过一次4P.

之前用左很多借口包括同讲点爱佢,想增加夫妻之间性乐趣一堆理由等等,。。再慢慢日日引诱同鼓励先至得。

不过老婆心理防守都很重,到临场可能会担心很多野例如怕丑同反悔而引之缩沙。最终都要狠心交俾对方黎一招半硬软抱入房。。。佢。

不过柬Partner同交老婆比对方前,最好讲好对你另一半吾好过度乱黎,要“睇风行船“,佢真係吾要就要放低步伐,调下情,慢慢黎。

头一次比陌生男人屌(我之前炮友会很落力死屌我老婆好似吾驶本咁,屌到我老婆几乎晕低,心理尼一关吾咁容易过嘎。

如果靠搞吾好, 老婆会憎你一世。。。

引用:
原帖由 色色哥 於 2010-7-18 23:54 發表
女人細粒唔代表佢淺,好多細細粒既女人,六七吋長都可以入得晒哦!
有bro話深淺度,睇個女人個鼻分得出

引用:
原帖由 nasabug 於 2010-7-19 00:25 發表

有bro話深淺度,睇個女人個鼻分得出
其實乜都唔駛睇,睇佢平時用得多唔多,同埋食開大枝野定係小兒科隉I假設一個高大鴾k人,淨係比老公一個男人屌過,未比第2D男人屌過,老公又短又幼,突然間有個大jj黎屌佢,都未必頂得順啦。反過來講,如果細粒鴾k人食開好多大野鵅A就大大枝、多多都唔怕啦。

開頭唔得,但係女人俾人插多幾次就好大碌都會頂得住
引用:
原帖由 james3504 於 2010-7-19 11:45 發表

其實乜都唔駛睇,睇佢平時用得多唔多,同埋食開大枝野定係小兒科隉I假設一個高大鴾k人,淨係比老公一個男人屌過,未比第2D男人屌過,老公又短又幼,突然間有個大jj黎屌佢,都未必頂得順啦。反過來講,如果細粒 ...

引用:
原帖由 大小小 於 2010-7-19 18:36 發表
開頭唔得,但係女人俾人插多幾次就好大碌都會頂得住
所以我咪講條女係唔係經常都食慣大枝野囉!唔關高大同細粒黻暋D。

引用:
原帖由 色色哥 於 2010-7-19 18:07 發表
有道理!所以我都好想睇下老婆俾鬼佬插下,一定好正,
你老婆有冇食開大枝野架?如果唔係會比大枝野屌爆架!

唔會屌爆咁誇張? 最多俾人屌到腳都軟埋
引用:
原帖由 james3504 於 2010-7-20 00:05 發表

你老婆有冇食開大枝野架?如果唔係會比大枝野屌爆架!

引用:
原帖由 群交友 於 2010-7-20 13:08 發表
我女友大中細枝乜都o岩玩, 最近仲試埋黑鬼, 十分勁, 女友叫到拆天.
有時食慣大枝野未必係好事黎,食大左個胃口,要食番正常份量鼣央A可能唔夠皮,男女雙方都冇癮,所以超大份量鼣央A都係耐唔耐食一次半次好喇!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-7-20 15:05 發表
唔會屌爆咁誇張? 最多俾人屌到腳都軟埋
屌爆就誇張左d,屌到紅腫、闊晒啦!腳軟麉Y男人隉C

所以人地話女人八十歲前唔好俾飽飯佢食就係咁解 驚仍食闊晒
引用:
原帖由 james3504 於 2010-7-20 15:07 發表

有時食慣大枝野未必係好事黎,食大左個胃口,要食番正常份量鼣央A可能唔夠皮,男女雙方都冇癮,所以超大份量鼣央A都係耐唔耐食一次半次好喇!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。