推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-16 12:22 發表

yes....大把前途
但是....都係識得要保養吓好

引用:
原帖由 !!!! 於 2010-12-16 12:27 發表

但是....都係識得要保養吓好
男人比女人好好多......女人好容易老

Hi Iris 姐.....我都好開心認識你..........

引用:
原帖由 cdcd2020 於 2010-12-16 12:46 發表
Hi Iris 姐.....我都好開心認識你..........
Hi cdcd 歡迎你

放工啦.....明天再見各位......要買衫給小朋友

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-16 13:24 發表
放工啦.....明天再見各位......要買衫給小朋友
咁快放工

have a nice day

hi IRIS妹 您好
你個主題好受歡迎 短短10日 已經差不多有1000回覆 15000人點擊瀏覧
真係好成功 恭喜恭喜
IRIS妹我諗你係chat見到有一個好受歡迎嘅主題叫"趣味有性"
le個主題好成功 但作者花花要離開 好多版友包括我都好吾捨得
所以我地想出了一個主意 就係找一個接班人
估吾到黃天不負有心人 因IRIS你嘅出現 接班人有望
希望 IRIS妹你能幫我們延續"趣味有性" thank's
                                                                            飛哥

岩岩番到。
iris咁早收工呀。
追番晒D文。
多謝你呀。收到你隻mail。

IRIS妳既新頭象好正、好誘惑、好吸引!個pat pat夠豐滿、夠渾圓,唔怪得妳同妳老公咁鐘意用狗仔式喇!

引用:
原帖由 james3504 於 2010-12-16 18:30 發表
IRIS妳既新頭象好正、好誘惑、好吸引!個pat pat夠豐滿、夠渾圓,唔怪得妳同妳老公咁鐘意用狗仔式喇!
一定推車推到啪啪聲

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-16 18:44 發表

一定推車推到啪啪聲
師兄你識食諢A推你老婆都推唔少啦?

引用:
原帖由 james3504 於 2010-12-16 18:50 發表

師兄你識食諢A推你老婆都推唔少啦?
係呀。我都係用推車做收式

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-16 08:48 發表

當然有試過啦.其實吞男人的精液是沒有問題的,當然最重要是男人沒有病,我會知道我老公是乾淨和無問題,他亦好鐘意我這樣做,我亦好接受到這種味道,這樣就o.k.但你們不要強迫女人要這樣做才是愛你.好講每個女人的接受能 ...
點會強迫呀 .... 造愛係雙方面配合先得 ~~ 點可能強迫
同好似要女友或老婆幫你含 ~~ 邊有得迫嫁 ...... 又例如
我喜歡同女性奶西 ...... 有很多女性不能接受 .... 我都冇可
能夾硬嚟 ........

引用:
原帖由 牧童 於 2010-12-16 19:54 發表

點會強迫呀 .... 造愛係雙方面配合先得 ~~ 點可能強迫
同好似要女友或老婆幫你含 ~~ 邊有得迫嫁 ...... 又例如
我喜歡同女性奶西 ...... 有很多女性不能接受 .... 我都冇可
能夾硬嚟 ........  ...
咁又係喎,香港女仔都唔係太接受俾人乃西。
真係要同佢地睇多D四仔。

halo, 入黎say個hi先

個pat pat 好靚好想錫下佢

iris姐收唔收到我的email???唔睬ge。。。

我都有好多好正的四仔喔,點send俾你啊

引用:
原帖由 wetman 於 2010-12-16 21:13 發表
個pat pat 好靚好想錫下佢
我唔止想錫下佢,我重想用狗仔式抽插佢呀!

引用:
原帖由 james3504 於 2010-12-16 21:54 發表

我唔止想錫下佢,我重想用狗仔式抽插佢呀!
都好正常 我都有咁的想法

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-15 15:36 發表

好似無乜人想睇.....得你一個....不如我單獨send給你.send去哪裡?
我都想睇喎,因為我要返工,唔可以加入你地討論行列.
RISC9 你夜晚唔可以online???

早晨......今天還是好凍....各位小心著涼

引用:
原帖由 飛哥 於 2010-12-16 15:05 發表
hi IRIS妹 您好
你個主題好受歡迎 短短10日 已經差不多有1000回覆 15000人點擊瀏覧
真係好成功 恭喜恭喜
IRIS妹我諗你係chat見到有一個好受歡迎嘅主題叫"趣味有性"
le個主題好成功 但作者花花要 ...
多謝飛哥的抬舉....我怎會又能力代替花姐在大家心目中的地位....小女子只是抱著認識多些朋友,在這裡不談政治不說是非的出發點上...大家談談生活,說說性愛這樣就好快就過一天....如日後做得不好,還要飛哥和大家多些提點..............

引用:
原帖由 james3504 於 2010-12-16 18:30 發表
有關係的嗎?????????

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。