推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

過檔信報財經新聞的吳晨茜

回復 949# 的帖子

你依家覺得晨晨表現點?

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-7-14 20:58 發表
你有冇參考網址?
應該用 "Command + Shift + 3/4" 就會自動save個png檔於desktop的

http://blog.roodo.com/domo1204/archives/2643301.html

直接在桌面存個png檔
1) Command + Shift + 3 Capture Whole Screen
2) Command + Shift + 4 Capture Part of Screen
3) Command + Shift + 4 and press Space Bar Capture Objects (Icon, Dock, Menu, Submenu, etc)

擷取在剪貼簿裡
1) Command + Shift + Control + 3 Capture Whole Screen
2) Command + Shift + Control + 4 Capture Part of Screen
3) Command + Shift + Control + 4 and press Space Bar Capture Objects

回復 952# 的帖子

Thanks,I will try it

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-7-14 20:59 發表
你依家覺得晨晨表現點?
咁快 ? 比我聽多一排先答你
如果以報live無得ng來講, 都ok既
不過佢讀稿速度都讀得幾快喎

引用:
原帖由 noizmeis 於 2013-7-15 01:45 發表 我記得哩道都好似有個女神茜fd,有冇堅料爆?有冇黑材料?
Who?

引用:
原帖由 亞差仔 於 2013-7-15 09:09 發表 咁快 ? 比我聽多一排先答你如果以報live無得ng來講, 都ok既不過佢讀稿速度都讀得幾快喎
Of course,佢以前係now都讀得好快,包你話正

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-7-15 15:28 發表
Of course,佢以前係now都讀得好快,包你話正
口齒伶俐, 又叻女, 又靚女, 做佢男友爽爆

引用:
原帖由 jaskban 於 2013-7-15 16:09 發表

笑咩 ? 爽唔爽先 ?

引用:
原帖由 亞差仔 於 2013-7-15 16:01 發表 口齒伶俐, 又叻女, 又靚女, 做佢男友爽爆
咩爽爆?
我都好想做佢BF

引用:
原帖由 jaskban 於 2013-7-15 16:31 發表 晨晨嚗芊AJoyce儭},mira翵郁鰲N更加爽
世界冇完美
BTW晨晨,Joyce and mira你覺得誰最靚?

回復 964# 的帖子

Mira翵郁鬙簬l過小Sandy?

引用:
原帖由 jaskban 於 2013-7-15 16:31 發表

晨晨嚗芊AJoyce儭},mira翵郁鰲N更加爽
WOW , 要幾爽, 有幾爽 , kaka...kaka

引用:
原帖由 jaskban 於 2013-7-15 16:37 發表
齋講樣真係晨晨高少少,Joyce笑得大聲好無敵,Mira身材無得輸
講樣, 晨茜其實唔輸得過無記新聞台班姐仔

回復 966# 的帖子

試過咩?

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-7-15 16:30 發表
咩爽爆?
我都好想做佢BF
大家都係男人, 你明既
師兄你終於忍唔住講到出口

回復 970# 的帖子

佢咁靚,好難忍

回復 968# 的帖子

Agree,同+2比呢?

引用:
原帖由 Dragonhongkong 於 2013-7-15 17:35 發表
Agree,同+2比呢?
+2呢度好多粉絲, 我驚講錯野會被人圍  
師兄, 你想陷我於不義

回復 973# 的帖子

我冇呀,放心,我撐你

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。