推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-16 18:44 發表

一定推車推到啪啪聲
你說對一半....除啪啪聲外....還有吱吱聲....

引用:
原帖由 牧童 於 2010-12-16 19:54 發表

點會強迫呀 .... 造愛係雙方面配合先得 ~~ 點可能強迫
同好似要女友或老婆幫你含 ~~ 邊有得迫嫁 ...... 又例如
我喜歡同女性奶西 ...... 有很多女性不能接受 .... 我都冇可
能夾硬嚟 ........  ...
是否年青一輩不喜歡男人幫自己口交.......上了年紀的少婦都會好鐘意....我有時都會和些姊妹間中談過這方面的問題.....她們都會好接受的.............

引用:
原帖由 lfcshk 於 2010-12-16 20:42 發表
halo, 入黎say個hi先
Hi.....上次就是花姐入來 say 個hi......我就給別人話我無大無細......今次不知又會怎樣

引用:
原帖由 wetman 於 2010-12-16 21:13 發表
個pat pat 好靚好想錫下佢
多謝......會否太過肥??????

引用:
原帖由 renrenlee 於 2010-12-16 21:31 發表
iris姐收唔收到我的email???唔睬ge。。。
Sorry 我都會較讚成在這裡談.....除特別send圖片或個人資料外.....因不用我兩邊走....請見諒我的要求

引用:
原帖由 renrenlee 於 2010-12-16 21:32 發表
我都有好多好正的四仔喔,點send俾你啊
e-mail 好嗎????????

引用:
原帖由 wetman 於 2010-12-16 22:10 發表

都好正常 我都有咁的想法
咸濕啦........不過我都不會怪

引用:
原帖由 freedom50 於 2010-12-16 22:53 發表

我都想睇喎,因為我要返工,唔可以加入你地討論行列.
RISC9 你夜晚唔可以online???
Sorry 夜晚在家好多時都不方便

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-17 08:45 發表

你說對一半....除啪啪聲外....還有吱吱聲....
係喎,尤其係你水多。
真係好聽。

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-17 08:36 發表
早晨......今天還是好凍....各位小心著涼
早呀。
不過今日有野做。未必可以傾咁耐喇。

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-17 09:14 發表

早呀。
不過今日有野做。未必可以傾咁耐喇。
日後還有好多機會...男人當然最重要是賺錢先

早晨
你個PATPAT咁靚 老公有冇入你後門

引用:
原帖由 wetman 於 2010-12-17 09:57 發表
早晨
你個PATPAT咁靚 老公有冇入你後門
早晨....wetman哥....都有試過.........你有試過嗎?

do u enjoy anal sex?

iris morning
我最中意你宜d三十幾既少婦
can u send some picture to me through email?

引用:
原帖由 sunny1314 於 2010-12-17 10:04 發表
do u enjoy anal sex?
可以接受,,,,其實最重要都是老公鐘意

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-17 10:02 發表

早晨....wetman哥....都有試過.........你有試過嗎?
我未試過我仲係一個人
不如你比我試下
咁以你女性的身份講下前後有乜分別同感覺

早晨IRISC9
第一次看妳的Post

引用:
原帖由 wetman 於 2010-12-17 10:09 發表

我未試過我仲係一個人
不如你比我試下
咁以你女性的身份講下前後有乜分別同感覺
其實當然是前面舒服興奮好多......後面只是間中一種新的感覺.....好像一種情趣....最重要是老公開心和他的興奮........我都會有些少感覺.....但感覺不大....但如果他一路抽插我的後庭一面用手或電震棒磨擦我的陰唇及陰蒂時就會好舒服...............

妳的底底濕透未呀;看妳之前的Post底底真誘惑

回復 969# 的帖子

i agree with u! do u like your husband licking your little sister?

good morning everyone

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-17 10:16 發表

其實當然是前面舒服興奮好多......後面只是間中一種新的感覺.....好像一種情趣....最重要是老公開心和他的興奮........我都會有些少感覺.....但感覺不大....但如果他一路抽插我的後庭一面用手或電震棒磨擦我的陰唇 ...
咁事後你老公有冇同你分享下佢的感覺??
好多時睇4仔都形容到後花園好似好好玩咁
其實又係咪真係比前面舒服同HIHG 其他男士有冇經驗同感覺可以分享下

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-17 10:16 發表 其實當然是前面舒服興奮好多......後面只是間中一種新的感覺.....好像一種情趣....最重要是老公開心和他的興奮........我都會有些少感覺.....但感覺不大....但如果他一路抽插我的後庭一面用手或電震棒磨擦我的陰唇 ...
插後庭痛唔痛?
細佬未試過

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-17 08:44 發表

有關係的嗎?????????
梗係有關係啦,如果個pat pat3尖8角又冇肉又唔靚,睇見都唔開胃啦,邊有性慾、食慾呀,想用狗仔推車都唔硬啦!但iris妳個靚pat pat就唔同,淨係睇想都硬晒。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。