推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-20 10:34 發表

咪就係, 最近連食肥牛都唔同我地一齊呀!  
我地使唔使聲討佢?? ....佢一出 post 就扣佢威望/權限, 扣足七七四十九日

引用:
原帖由 萬寧 於 2007-8-20 10:41 發表

我地使唔使聲討佢?? ....佢一出 post 就扣佢威望/權限, 扣足七七四十九日
好, 總言之條茂利一出post, 即扣20分!  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-20 10:30 發表

搞基唔係神经病嚟架

点至心痒痒呀,直头想打烂部电脑添啦,好在唔关部电脑事,唔係佢死梗啦

休大哥唔比你插皆因你成日唔松章比佢咁讲起嚟,文蛇大哥佢..............大家不言而明啦
好似執藥咁, 自己搵番自己個回覆

紅色係咪覆我架??

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-20 10:43 發表

好, 總言之條茂利一出post, 即扣20分!  
加埋文蛇, 閒閒地每日無 60分, 佢出兩個 post 就無 120分

咁樣嚇佢, 以後睇怕要去接龍版搵佢囉

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-20 10:36 發表

嘩, 你真係好誇張, 一個留言覆十個!  
如果唔係咁复,要等好耐架,每次跳转页面时都要成十分钟

屈大哥真係会扮懵,唔係复你仲有复边个,而家用唔到红字,大字之类果啲,连表情符号都係记得呢个咋---------

所以你地见我掩嘴笑时()可能係喴都未定
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 萬寧 於 2007-8-20 10:47 發表

加埋文蛇, 閒閒地每日無 60分, 佢出兩個 post 就無 120分

好呀, 好呀!!

引用:
原帖由 forever more 於 2007-8-18 10:08 發表

請唱出 " WHEN WILL I '劏' YOU AGAIN~!"

嘿!你條 0 羊呀.......
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-20 10:52 發表

如果唔係咁复,要等好耐架,每次跳转页面时都要成十分钟

屈大哥真係会扮懵,唔係复你仲有复边个,而家用唔到红字,大字之类果啲,连表情 ...
嘿!偶便給你一個表情唷.......
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 forever more 於 2007-8-20 12:03 發表

好呀, 好呀!!
我地只係發揮蠔酲四盒精神啫

引用:
原帖由 萬寧 於 2007-8-20 10:47 發表

不如整個咸濕接龍版比佢玩!  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-20 10:52 發表

如果唔係咁复,要等好耐架,每次跳转麰时都要成十分

屈大哥真係N扮懵,唔係复你仲有复纂A而家用唔到红字,大字之W果齱A连表情 ...
而家真係唔知你喊定笑??  

各位午安呀!!

小弟岩岩訓醒!  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-20 13:10 發表

不如整個咸濕接龍版比佢玩!  
好玩喎!

我先, 我先 : 吊西

ban 我呀笨 ~~!

引用:
原帖由 forever more 於 2007-8-20 14:48 發表

好玩喎!

我先, 我先 : 吊西

ban 我呀笨 ~~!
我黎, 我黎:西咪露
我都 ban 過囉, 唔爭在攞埋每月被次數最多之星

引用:
原帖由 萬寧 於 2007-8-20 15:05 發表

我黎, 我黎:西咪露
我都 ban 過囉, 唔爭在攞埋每月被次數最多之星
露毛蟹!

引用:
原帖由 forever more 於 2007-8-20 15:14 發表

露毛蟹!  
"蟹" 多磨~~

引用:
原帖由 萬寧 於 2007-8-20 15:19 發表

"蟹" 多磨~~
eee... 日文來喎

磨出水

相關搜索目錄: 日文

引用:
原帖由 forever more 於 2007-8-20 15:22 發表

eee... 日文來喎

磨出水  
幾驚無得接呀....

源充足

相關搜索目錄: 日文

引用:
原帖由 萬寧 於 2007-8-20 15:38 發表

幾驚無得接呀....

水源充足

足浴 + 雀仔按摩 !

引用:
原帖由 forever more 於 2007-8-20 15:43 發表

足浴 + 雀仔按摩 !   
玩 combination??
磨擰 + 含吹舔啜

引用:
原帖由 萬寧 於 2007-8-20 15:51 發表

玩 combination??
磨擰 + 含吹舔啜
啜爆
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-8-20 15:53 發表

啜爆
爆漿

引用:
原帖由 萬寧 於 2007-8-20 15:55 發表

爆漿
漿糊4溢!!  

喂! 趁亞休未番, 玩多幾轉呀!!

引用:
原帖由 forever more 於 2007-8-20 15:58 發表

漿糊4溢!!  

溢出袋外!!  

趁亞休未番, 玩多幾轉呀!!  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 forever more 於 2007-8-20 15:58 發表

漿糊4溢!!  

梗係....隨時玩返兩三版都得

外面顏射

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。