推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

93 1234
發新話題

七少懇求各師兄,口下留情,收聲當幫忙!

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-5-6 02:24 發表

The point is I am so well known in the "Factory" !!!!!
廠都揚晒。。。。要係長安玩。。。
睇黎要發掘另外一個場。。。暫時避下風頭。。。

引用:

The point is I am so well known in the "Factory" !!!!!
一間廠倒下去, 千千萬萬間廠站起來.
我係車神

引用:

In fact, "factory" owner should express their big thanks to you since your reports have been attracting a lot of new visitors... You should not be scared of visiting there...

引用:
原帖由 denny2000 於 2008-5-6 08:51 發表

In fact, "factory" owner should express their big thanks to you since your reports have been attracting a lot of new visitors... You should not be scared of visiting there...
I have said many many times, I am not worry about the taiwanese informer told the girls that I took the photos and posted them onto here. BUT some other thing. I shall say it out in a few months time . When the situation is not tight.

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-5-6 11:52 發表

I have said many many times, I am not worry about the taiwanese informer told the girls that I took the photos and posted them onto here. BUT some other thing. I shall say it out in a few mon ...
Sorry, 7-siu.   

回復 #80 denny2000 的帖子

BROTHER, THERE IS NOTHING TO SORRY ABOUT.

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-5-6 19:20 發表
BROTHER, THERE IS NOTHING TO SORRY ABOUT.
七少, 樹欲靜而風不息呀.
我係車神

回復 #82 colorbhk 的帖子

That's why we go to "Dong May" this week.

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-5-7 00:38 發表
That's why we go to "Dong May" this week.
have fun and enjoy, by the way, take good care of your health and body. you have some many girls to take care (both listed and privatized)
我係車神

回復 #83 7-siu 的帖子

我月尾才去那里,不過可能19/5會去一次,希望可以見到七少.

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-4-28 17:34 發表
還有,在囡囡告訴我,有個台灣的人告訴他們,七少把她們的照片放上網上。請留意,你們這樣的以” 是非作人情,後果是七少會被人打的!如果,還想七少以後出報告,請收聲!
之前本著熱心助人,支持一下新來者,回答咗一啲問題.最終俾人拎住張相按圖索驥.小弟都差少少奶嘢.基於唔係百份百肯定係邊個,主管終於冇再多問.但從此小弟已絕跡該場以防萬一.
唉...有時真係好人難做
尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2008-5-7 00:46 發表

之前本著熱心助人,支持一下新來者,回答咗一啲問題.最終俾人拎住張相按圖索驥.小弟都差少少奶嘢.基於唔係百份百肯定係邊個,主管終於冇再多問.但從此小弟已絕跡該場以防萬一.
唉...有時真係 ...
唔知你仲記唔記得。。有次我同你一齊坐車時講。。。
哩個網(xocat)D人都幾好。。。。又唔寸有溝通。。有問有答。。。。
但唔知係咩時候開始。。。連哩度變得甘差。。又要防25。。。。唉。。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-5-7 01:41 發表

唔知你仲記唔記得。。有次我同你一齊坐車時講。。。
哩個網(xocat)D人都幾好。。。。又唔寸有溝通。。有問有答。。。。
但唔知係咩時候開始。。。連哩度變得甘差。。又要防25。。。。唉。。。。
小弟選擇落戶於此作大部份report之首發地正正有感大多數bros都好好人,有素質嗰隻.但近來覺得品流雜咗好多.所以真係冇咁放心完全地share info啦.
尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 peter_gcru 於 2008-5-5 02:06 發表
To denny2000,

算把啦!
佢o地只係到過沙灘、407等地方!
豪d o既如深仔 正保龍、啦c喂+c相信都未去過!
更加唔好話到過半山、朱古力等地了~
其實朱古力好耐都無去了~
可能真係好揚關係~
最後去果幾次都 ...
深仔 正保龍,,,(球隊名),,原來C兄都有去過哩間。。。。
我上次有D舊同事同我係果度飲酒。。。D囡真係唔錯。。。。
不過我果晚都係坐平枱。。。唔知去街要收幾多呢?,,,
都唔知貴唔貴。。。。

引用:
原帖由 par3 於 2008-5-7 01:51 發表

小弟選擇落戶於此作大部份report之首發地正正有感大多數bros都好好人,有素質嗰隻.但近來覺得品流雜咗好多.所以真係冇咁放心完全地share info啦.
連哩度都搞成甘。。。大家惟有收埋D資料俾D識得0既Friend囉....

To simonkok~

果幾次去都係跟d客去(客請)~
D囡囡好得好高好靚~
個個都係Old Chan所好果類~
不過聽朋友講過夜最少要2K~
好彩人客比全費~
如果唔係坐平檯都好甘~
客請食雞我出豉油都死 @@~

引用:
原帖由 peter_gcru 於 2008-5-7 02:23 發表
To simonkok~

果幾次去都係跟d客去(客請)~
D囡囡好得好高好靚~
個個都係Old Chan所好果類~
不過聽朋友講過夜最少要2K~
好彩人客比全費~
如果唔係坐平檯都好甘~
客請食雞我出豉油都死 @@~
係吖...我都覺得認真唔錯...
囡囡都好有家教.....
好有90年代初香港大場FEEL....(囡囡吸引迷人但唔一定毎次都去馬)...

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-5-7 01:58 發表

連哩度都搞成甘。。。大家惟有收埋D資料俾D識得0既Friend囉....
大家咁話, 希望有機會找一次跟各位c兄一起去一次k, 大家一起玩一次痛快!!!!!!!!!!!!

93 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。