推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

四哥同盟會總部問題通告~~內容完全和按摩無關

引用:
原帖由 ronaldo0120 於 2008-8-3 02:20 發表
想問吓點樣可以入會 ????
入會手續好簡單,
只要係天星碼頭 5 支旗桿下面, 剝光豬大叫3聲 "我愛JUNO” 之後將段片放上 Youtube 然後 PM 條 link 俾三哥咁就可以喇∼∼ 
かわいいは正義成長は罪幼○趣味は王道

引用:
原帖由 魔鈴娘 於 2008-8-4 15:36 發表

入會手續好簡單,
只要係天星碼頭 5 支旗桿下面, 剝光豬大叫3聲 "我愛JUNO” 之後將段片放上 Youtube 然後 PM 條 link 俾三哥咁就可以喇∼∼ 
係呀!以上就是我們當年認識魔鈴娘的經過情形。段片轟動一時 Youtube 超過 200,000.

精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

今日又瓜左!
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

老四回分堂, 眾兄弟早晨~~~~~~
經常一個人,是寂寞;偶而一個人,是享受。
正因為寂寞,才想偷,正因為享受,才偷食。

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-8-4 16:52 發表

係呀!以上就是我們當年認識魔鈴娘的經過情形。魔段片轟動一時 Youtube 超過 200,000.
得咁少點擊率咋咩????

四哥 ~~ 昨天 evening TST 看見那個真的 很可能是劉若英!!!

據劉若英 最新行程相關報導, 香港女童軍總會將於8月8日安排代表,前往四川與災區兒童分享奧運開幕禮,為了這次“愛心接力服務計畫”,香港女童軍總會將於8月10日在香港會展中心舉辦“暖流送四川慈善演唱會”,屆時將有來自兩岸三地的歌手,包括從臺灣遠道而來的劉若英、香港樂壇校長譚詠麟以及張敬軒、鄭融等一眾年輕歌手演出。

引用:
原帖由 七奇孔明 於 2008-8-5 10:15 發表

得咁少點擊率咋咩????
廿萬喎, 你 click 廿萬野來睇下丫~

三哥, 咁落去唔係辦法, 叫 admin 姐姐轉第個 server 啦~~

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-8-5 10:21 發表
四哥 ~~ 昨天 evening TST 看見那個真的 很可能是劉若英!!!

據劉若英 最新行程相關報導, 香港女童軍總會將於8月8日安排代表,前往四川與災區兒童分享奧運開幕禮,為了這次“愛心接力服務計畫”,香港女 ...
oh no~~~~~~~~~~~~

你買左你想買的東西未, 三哥???

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-8-5 09:46 發表
今日又瓜左!
你有冇打比佢呀?????

引用:
原帖由 魔鈴娘 於 2008-8-5 10:54 發表

廿萬喎, 你 click 廿萬野來睇下丫~
我意思係邊有咁少, 好似突破左一百萬點wor~~~~~~~~  還是那段是天文台十字路麼????

引用:
原帖由 魔鈴娘 於 2008-8-5 10:55 發表
三哥, 咁落去唔係辦法, 叫 admin 姐姐轉第個 server 啦~~
係啦, 你約佢出黎拆點佢啦~~~~

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-8-5 10:21 發表

據劉若英 最新行程相關報導, 香港女童軍總會將於8月8日安排代表,前往四川與災區兒童分享奧運開幕禮,為了這次“愛心接力服務計畫”,香港女 ...
Matt Matt, you have seen milk tea? How did she look?  I like her!
All you need is love! Love is all you need!

講起劉若英, 想起以前的一位囡囡..........

後來 我總算學會了 如何去愛
 可惜你 早已遠去 消失在人海
 後來 終於在眼淚中明白
 有些人 一旦錯過就不再

梔子花 白花瓣 落在我藍色百褶裙上
 愛你 你輕聲說
 我低下頭 聞見一陣芬芳
 那個永恆的夜晚 十七歲仲夏
 你吻我的那個夜晚
 讓我往後的時光 每當有感嘆
 總想起 當天的星光

那時候的愛情 為什麼就能那樣簡單
 而又是為什麼 人年少時
 一定要讓深愛的人受傷
 在這相似的深夜裡 你是否一樣
 也在靜靜追悔感傷
 如果當時我們能 不那麼倔強
 現在也 不那麼遺憾

#你都如何回憶我 帶著笑或是很沉默
 這些年來 有沒有人能讓你不寂寞

repeat *,#,*,*

永遠不會再重來
 有一個男孩 愛著那個女孩

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 七奇孔明 於 2008-8-5 11:17 發表
講起劉若英, 想起以前的一位囡囡..........

後來 我總算學會了 如何去愛
 可惜你 早已遠去 消失在人海
 後來 終於在眼淚中明白
 有些人 一旦錯過就不再

梔子花 白花瓣 落在我藍色百褶裙上
...
very emotional
All you need is love! Love is all you need!

引用:
原帖由 七奇孔明 於 2008-8-5 11:07 發表

oh no~~~~~~~~~~~~

你買左你想買的東西未, 三哥???
買左 bag 假頭髮, 俗稱纖維髮, 駁髮造型用, 價錢$30 有幾千條, 用纖維髮砌船艦模型拉線夠幼, 出黎既效果幾好, 值得推薦!

相關搜索目錄: 駁髮 模型

引用:
原帖由 七奇孔明 於 2008-8-5 11:10 發表

係啦, 你約佢出黎拆點佢啦~~~~
她識我, 我怕羞!

引用:
原帖由 olympus 於 2008-8-5 11:10 發表

Matt Matt, you have seen milk tea? How did she look?  I like her!
She looks good! 有氣質! My cup of tea!

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-8-5 11:42 發表

買左一 bag 假頭髮, 俗稱纖維髮, 駁髮造型用, 價錢$30 有幾千條, 用纖維髮砌船艦模型拉線夠幼, 出黎既效果幾好, 值得推薦!  
三哥, 買假髮, 必定有野買~~~

相關搜索目錄: 假髮 駁髮 模型

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-8-5 11:44 發表

她識我, 我怕羞!
你地都係講過下電話吧了??? 真的識嗎????

同盟會規條: 有食唔食, 罪大惡極!!!

早晨~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 七奇孔明 於 2008-8-5 11:51 發表

三哥, 買假髮, 必定有野買~~~
個樣真係好鬼死衰!

相關搜索目錄: 假髮

引用:
原帖由 七奇孔明 於 2008-8-5 11:51 發表

你地都係講過下電話吧了??? 真的識嗎????

同盟會規條: 有食唔食, 罪大惡極!!!
講過一次電話, She can tell my name 3麥迪文!

引用:
原帖由 一一大師 於 2008-8-5 11:55 發表
早晨~~~~~~~~~~~~
大師, 很久不見了, 仲有冇係老尖擺攤當呀????

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-8-5 11:57 發表

個樣真係笑得好鬼死衰!  
我沒有呀~~~~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。