推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[上樓骨] 凱盟簡單report

引用:
原帖由 ktboy 於 2008-11-3 13:02 發表
各位 brothers, Coco 和 Lily 是否已經沒有做抑或轉了場 ?
係wor, 最近好似唔見咗佢兩個.

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-11-3 13:40 發表

係wor, 最近好似唔見咗佢兩個.
啲女仔都轉得好快, 係彤彤做得最耐, 阿小玉就好似走咗再番來.

有冇師兄知道以前個阿萍同阿 cat 而家去咗边?

引用:
原帖由 ktboy 於 2008-11-3 13:02 發表
各位 brothers, Coco 和 Lily 是否已經沒有做抑或轉了場 ?
Coco 和 Lily 都已經冇做, Lily 好似和 雯雯 嘈所以走咗 。
阿 Cat 就去咗足x堂, 前排又走咗。

依家凱盟有嘉彤, 琳琳(Jack), Amy, Yan 和 小玉。

引用:
原帖由 aero169169 於 2008-11-3 14:12 發表

Coco 和 Lily 都已經冇做, Lily 好似和 文文 嘈所以走咗 。
阿 Cat 就去咗足x堂, 前排又走咗。

依家凱盟有嘉彤, 琳琳(Jack), Amy, Yan 和 小玉。
Aero C-Hing is 珍珍still there?

引用:
原帖由 sunboyz 於 2008-11-3 15:08 發表

琴日我先搵過佢.

引用:
原帖由 connector 於 2008-11-3 14:01 發表

啲女仔都轉得好快, 係彤彤做得最耐, 阿小玉就好似走咗再番來.

有冇師兄知道以前個阿萍同阿 cat 而家去咗边?
我上次見阿萍係今年年初, 大約係二月尾三月初. 我打電話比佢, 問佢去咗邊度做, 佢話嚮金馬倫道一幢大廈六樓一間叫"北京唔知乜乜"度做, 我約佢黃昏六點, 我問佢係金馬倫道幾多號? 佢答我唔知幾多號, 佢識得上去返工但從來冇留意幾多號, 於是佢約我到金馬倫道麥記等.

但係到五點鐘左右, 佢打電話叫我去佐敦MTR國貨公司出口等, 佢跟住帶咗我去佐敦一間足浴店, 佢話幫我DUP完之後, 就要到金馬倫道返工. 果次阿萍同之前一d都冇變, 一樣咁靚女, 但亦一樣唔足鐘......

之後我冇再搵佢, 一來始終佢dup骨唔算好叻, 二來最重要嘅係佢唔足鐘. 至於佢個電話號碼, 我早排換電話時亦唔見咗.

今年中秋節假期, 我經過金馬倫道, 收到一份骨場傳單 --  "金馬倫道xx號六樓北京......", 當時我先知道呢間就係阿萍講果間"北京唔知乜乜", 我亦都有上去, 不過就見唔到阿萍, 反而見到另一個凱盟技師.

聽果度d人講, 阿萍已經走咗幾個月, 暫時沒有她的最新去向. 另外, 呢間場的老闆娘華姐同凱盟老闆娘雯雯係好朋友.

引用:
原帖由 sunboyz 於 2008-11-3 15:08 發表

Yes, 珍珍 is still there.

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-11-3 20:21 發表

我上次見阿萍係今年年初, 大約係二月尾三月初. 我打電話比佢, 問佢去咗邊度做, 佢話嚮金馬倫道一幢大廈六樓一間叫"北京唔知乜乜"度做, 我約佢黃昏六點, 我問佢係金馬倫道幾多號? 佢答我唔知幾多號, 佢識得 ...
C Hing, 是金馬倫道幾號 ? 這間足浴有沒有沖身 ?

引用:
原帖由 kfcook 於 2008-11-3 23:58 發表

C Hing, 是金馬倫道幾號 ? 這間足浴有沒有沖身 ?
剛剛搵返份傳單, 原來係我記錯了. 傳單上係寫加拿芬道16號金輝大廈6C, 不過呢幢大廈係嚮加拿芬道同金馬倫道交界.

這間足浴冇得沖身, 設備簡陋, 簡單的間開兩個「房間」, 果次我dup六十分鐘收兩舊水, 店名叫「北京中醫足底反射保健中心」.

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-11-3 16:49 發表

琴日我先搵過佢.
珍珍相貌和骨技如何?

引用:
原帖由 connector 於 2008-11-4 18:17 發表

珍珍相貌和骨技如何?
珍珍年約廿到蚊, 我覺得佢樣貌ok啦, 但談唔上靚, 當然以足浴店來說都算係咁. 至於骨技, 合格有餘, 但要再好少少先至可以滿足齋dup的要求.

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-11-4 07:11 發表

剛剛搵返份傳單, 原來係我記錯了. 傳單上係寫加拿芬道16號金輝大廈6C, 不過呢幢大廈係嚮加拿芬道同金馬倫道交界.

這間足浴冇得沖身, 設備簡陋, 簡單的界開兩個「房間」, 果次我dup六十分鐘收兩舊水, 店名叫「 ...
沒有沖身可以不去了,因我每次做完按摩都要沖身。
多謝 C Hing 的 information.

如果想去dup, 有那一個最好(最近)

引用:
原帖由 hh_123456789 於 2008-11-5 12:43 發表
如果想去dup, 有那一個最好(最近)
網上評價似乎係Amy同琳琳, 不過我暫時都未試到佢兩個.

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-11-5 14:19 發表

網上評價似乎係Amy同琳琳, 不過我暫時都未試到佢兩個.
咁唔知AMY 定琳琳個樣好d.......
想搵日去試下....

only dup($270) 同 spa ($4xx) 其實有什麼不同??

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 hh_123456789 於 2008-11-5 14:38 發表

咁唔知AMY 定琳琳個樣好d.......
想搵日去試下....

only dup($270) 同 spa ($4xx) 其實有什麼不同??
樣我就兩個都見過, 我肯定揀琳琳, 雖則Amy都唔算太差.

$270 dup係齋dup九十分鐘, 但Spa就除咗dup骨之外, 就多咗全身磨沙同浸浴, 不過dup骨果part就未必有九十分鐘了.

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-11-5 14:52 發表

樣我就兩個都見過, 我肯定揀琳琳, 雖則Amy都唔算太差.

$270 dup係齋dup九十分鐘, 但Spa就除咗dup骨之外, 就多咗全身磨沙同浸浴, 不過dup骨果part就未必有九十分鐘了.
如果兩個樣都ok, 就要睇下邊個dup 得好D~~~

引用:
原帖由 hh_123456789 於 2008-11-5 15:01 發表

如果兩個樣都ok, 就要睇下邊個dup 得好D~~~
不過要有心理準備, 兩個都係中女.

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-11-5 15:05 發表

都沒有問題~~~最緊要Dup 得好~~~
不過如果想要後生D, 有沒有推介~~~

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-11-5 15:05 發表

如果以你試過的, 你會推介那一個???

引用:
原帖由 hh_123456789 於 2008-11-5 15:07 發表

都沒有問題~~~最緊要Dup 得好~~~
不過如果想要後生D, 有沒有推介~~~
後生d就珍珍同阿Jan, 兩個年約廿到蚊, 但骨技唔算突出.

I haven't tried Amy, can't compare but 琳琳 is good and difficult to mark.

其實我是新人......沒有試過dup 骨...哈哈~~
有什麼要注意, 唔好見怪, 我問D 咁低B 的問題~~

琳琳 is the first choice.
珍珍 will be second~~哈哈

引用:
原帖由 hh_123456789 於 2008-11-5 15:08 發表

如果以你試過的, 你會推介那一個???
只計我試過的, 嘉彤吧! 年約三十, 叫做樣貌同骨技都ok.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。