推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

牛年头炮 - 瑶族美女

傻女這首歌你會唱嗎?但不當所有K女是傻的,他們跑來搵食啊。

新年旗開得勝
賀喜賀喜 行大運阿

wat da fuckin' pussy cat

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-1-31 01:59 發表
半島點會冇大廳,佢d表演出晒名架(鹹濕話X),好似低消80/1位。。

我有个fd溝咗个dancer,用咗成"佰粒"先溝到,同佢坐咗成個月大廳,嘈X到死......
哦。。。是看到有个大厅和有表演看。。以后一个人就坐大厅算啦。。嘈D但无甘闷同消费平D呀。。一条友系K房也无瘾。。。

遇到心头好就一百粒都无计啦。。

引用:
原帖由 Treblefly三飛男 於 2009-1-31 02:40 發表
俾人放了飛機就沒辦法啦!一個人去唱K好慘呀!
阿妹都几好玩。。唱唱歌咯。。同DJ三个人玩斗地主甘咯。。一个人在K房太冷青啦。。

"我有个fd溝咗个dancer,用咗成"佰粒"先溝到 "

Would that be too much?  Can you share some more details?
sam

引用:
原帖由 sammmhkk 於 2009-1-30 08:41 PM 發表
"我有个fd溝咗个dancer,用咗成"佰粒"先溝到 "

Would that be too much?  Can you share some more details?
係兩年前既事,個dancer係四川人,米7,样靚之外,身材段段有,

我地班老鬼直頭埋唔到佢身,我个fd係臺灣仔,30才,係香港做dealer。。

头一個月日日送玫瑰(99枝),日日放工上去。。。

最後..金美花园一个單位,一部4驅車....2个月搞掂。。。。

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

回復 81# 的帖子

what is the story ending? Or it is still on going?

But it is very hard to find girl you crush on. For me, I think feeling is more important than face and body. Feeling includes normal life and sex life.
sam

引用:
原帖由 sammmhkk 於 2009-1-31 04:29 AM 發表
what is the story ending? Or it is still on going?

But it is very hard to find girl you crush on. For me, I think feeling is more important than face and body. Feeling includes normal life and sex ...
冇feel會唔會洗甘多$呀???係大陸洗3幾仟幾靚/幾好身材既model都有喇,

佢係有$仔,老斗係臺灣開廠,佢上去玩成拾年la,呢鋪係"獵犬終需山上喪"...

最後。。就係鄭秀雯个套戲囉。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-2-1 03:05 發表

冇feel會唔會洗甘多$呀???係大陸洗3幾仟幾靚/幾好身材既model都有喇,

佢係有$仔,老斗係臺灣開廠,佢上去玩成拾年la,呢鋪係"獵犬終需山上喪"...

Glucerna,
Happy Chinese New Year!  

1 million is not much if he has 100 million.. but of course, someone would think it is crazy $$.

3幾仟幾靚/幾好身材既model都有喇
When you are back, bring me to those place that I could find one..  At least, I could get her to sit table with me..

- if he found what he like and can last for long, we should congraduate him.

With this ending, his 1M can be still part of his $$.
sam

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-2-1 04:06 AM 發表

Glucerna,
Happy Chinese New Year!  

1 million is not much if he has 100 million.. but of course, someone would think it is crazy $$.

3幾仟幾靚/幾好身材既model都有喇
When you are back, brin ...
Dan 兄...祝你牛年長玩長有。。

等我返來。。一齊去上海玩番轉啦..DL。。既model收1500都係唔夠班架....

試吓上海3000果D喇

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-2-2 09:58 發表
Dan 兄...祝你牛年長玩長有。。
等我返來。。一齊去上海玩番轉啦..DL。。既model收1500都係唔夠班架....
試吓上海3000果D喇
上海3000系边度呀。。系1Q定过夜先。。我试过D1.5K、2K 1Q 果D都系麻麻地。。系K果D。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-2-1 08:19 PM 發表

上海3000系边度呀。。系1Q定过夜先。。我试过D1.5K、2K 1Q 果D都系麻麻地。。系K果D。。
係个fd帶出來。。真係成个明星甘样,呢d囡係常平我敢包3日就唔見咗。。。

我問个fd你食咗屎呀。。乜你條女敢正架。。佢話係model,識咗成年,每次去上海都揾佢,

問个fd佢有冇姊妹架(model朋友)...佢話大把,不過3000/DAY...甘講囉。。

She's GOOD!

I have tried her twice before CNY, and yes, she is terrific!

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-2-2 11:50 發表
係个fd帶出來。。真係成个明星甘样,呢d囡係常平我敢包3日就唔見咗。。。
我問个fd你食咗屎呀。。乜你條女敢正架。。佢話係model,識咗成年,每次去上海都揾佢 ...
哦。。原来系D FREELANCE 好野。。。3000 一日都OKAY喔。。去D K 揾既都要啦。。不过我系上海就吃饭盒啦。。。下礼拜就去啦。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-2-1 09:00 PM 發表

哦。。原来系D FREELANCE 好野。。。3000 一日都OKAY喔。。去D K 揾既都要啦。。不过我系上海就吃饭盒啦。。。下礼拜就去啦。。
你就好啦...又有飯盒食,我个死人Ex-LB,我新正头打電話比佢(講恭喜發財),

比佢窒到飛起,問我係咪掛住佢,想同佢做愛,如果我而家返HK,

佢会飛尼深圳見我,我真係比佢吹漲。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-2-2 13:40 發表

你就好啦...又有飯盒食,我个死人Ex-LB,我新正头打電話比佢(講恭喜發財),

比佢窒到飛起,問我係咪掛住佢,想同佢做愛,如果我而家返HK,

都唔差吖....對你幾好喎....

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-2-1 11:24 PM 發表

都唔差吖....對你幾好喎....
呢個衰野!!我係HK個時,佢粒聲唔出,走咗返老家。。

到我唔係HK,佢就話飛返深圳見我,被佢玩死啦。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-2-2 13:40 發表
你话 EX-LB 即系飞左啦。。
我个LB就一年多啦。。在上海认识的。。出差就跟著我。。不出差就来深圳住下。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-2-1 11:56 PM 發表

你话 EX-LB 即系飞左啦。。
我个LB就一年多啦。。在上海认识的。。出差就跟著我。。不出差就来深圳住下。。
大海....你點同吖...你兩个"相敬如賓""夫唱婦隨."..我兩个就"狗咬狗骨"。。

佢話同我3日就要"哎交"...而家都唔知邊個飛邊個...唔見佢又掛住佢....真係又愛又恨呀。。

回復 88# 的帖子

3000 per day - OK la. If the quality is good.
sam

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-2-2 16:03 發表

大海....你點同吖...你兩个"相敬如賓""夫唱婦隨."..我兩个就"狗咬狗骨"。。

佢話同我3日就要"哎交"...而家都唔知邊個飛邊個...唔見佢又掛住佢....真係又愛又恨呀。。
Glucerna gor,
ya, sometimes, having quarrels/arguments may improve relationship..  You and her might be this type of relationship..

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-2-2 16:35 發表

Glucerna gor,
ya, sometimes, having quarrels/arguments may improve relationship..  You and her might be this type of relationship..
你同LB關係又係點呢?....... .....齋做唔講

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-2-2 16:03 發表
甘又几好玩呀。。嘈吓又好吓感情也慢慢深咯。。。
我跟阿娇从来无吵过架。。。只是她看到我LB2信息时哭了一个晚上。。只是不睬我也不骂。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-2-2 23:46 發表

甘又几好玩呀。。嘈吓又好吓感情也慢慢深咯。。。
我跟阿娇从来无吵过架。。。只是她看到我LB2信息时哭了一个晚上。。只是不睬我也不骂。。。
the most scary thing is that the woman does not do anything

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。