推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

95 1234
發新話題

[原創] 一個唔鹹濕的鹹濕假期 & 大贈送+ 蠔刀 X#43

引用:
原帖由 ttyiu 於 2009-2-5 21:38 發表

推油唔係個個都識  我地麻甩佬都要學   
學識左以後唔洗上去啦
自己系屋企推lor~hehe
休閒是對生命的一種反思及再恢復

引用:
原帖由 spamhehe 於 2009-2-5 20:00 發表
呢間假期我都去過, 好大, 剩係電影區都有幾個, 有投射大銀幕或小型 lcd 區, 如果仲有個優惠而三文治果汁雪糕仲係任飲任食就真係超值, 不過我平時拜 6 上去都爆場, 服務員又唔夠, 服務員又唔夠, 剩係搵個人話要入房都等左好耐先有個經理得閒理我地, 只去過一次, 技師技術係大場水準, 但亦無甚驚喜, 鼠就唔好諗啦, 正經到你有生理反應都覺唔好意思
我今日又去多次, 仍然有任飲任食嘅(溝水果汁) & 雪糕. 三文治就無. 如果飲真正的果汁只系¥5.

今日仲有¥88優惠, 所以同上次星期六一樣咁Q多人 .

講到話要搵個人話要入房, 兩次我都系自己走出去電腦揀技師. 然後服務員就好快帶左我入房.

無錯鼠就唔好諗喇, 雖然今次喱個bg推油推得好到位, 直入袋邊. 仲有西餅食, 但都系正經到連生理反應都唔覺有.

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-2-5 17:06 發表

我今日又去多次, 仍然有任飲任食嘅(溝水果汁) & 雪糕. 三文治就無. 如果飲真正的果汁只系¥5.

今日仲有¥88優惠, 所以同上次星期六一樣咁Q多人 .

講到話要搵個人話要入房, 兩次我都系自己 ...
師兄,有免費西餅食都唔錯啦,你仲想點呢?有冇波餅派先?

咁你最後簽幾銀小費呢?

介唔介意 pm 飛鴿傳書囡囡號碼比我呢?我要親自去證實下係未真係有義賣西餅。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-2-6 01:11 發表

師兄,有免費西餅食都唔錯啦,你仲想點呢?有冇波餅派先?

咁你最後簽幾銀小費呢?

介唔介意 pm 飛鴿傳書囡囡號碼比我呢?我要親自去證實下係未真係有義賣西餅。  
今次俾電腦藝術相呃鬼左, 相同真人都唔似. 最少肥左一個碼.

其實傾計一開始都系由經濟引發話題, 佢話而家好多大客突然消失晒. 我話由於香港好多人失業, 所以小左上大陸玩啫, 另外攪到好多其他BG都會同我按得好到位或按埋前列腺, 想收多D小費. 但她話按得到位是正常(所以有按到我袋邊), 但按前列腺就唔會做.

推油期間都有坐住我小腿(叫做食西餅化). 波餅就唔覺意都hi到下囉. 但由於著長褲同個樣一般, 所以乜都無諗....

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-2-2 03:18 AM 發表

我都唔係好明,點解可以帶埋 d 細路 (帶細佬去當然ok )去骨場?如果話細路冇人照顧,要跟埋一齊,咁點解唔去遊樂場,吹脹!  
骨場係d鹹濕佬叫ge...果度應該叫"老小都啱綜合娛樂中心"......

入面有遊戲机中心,上網,乒乓球,戲院,歺廳,游泳池.....講都講唔晒...直頭小孩子天堂...

你地有冇係骨場唱過卡啦OK,飲紅酒,玩失踪呀。。果度冇女陪唱。。比$買钟个靚女技C入房一齊唱都得。。

相關搜索目錄: 紅酒 娛樂

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-2-6 02:42 發表

今次俾電腦藝術相呃鬼左, 相同真人都唔似. 最少肥左一個碼.

其實傾計一開始都系由經濟引發話題, 佢話而家好多大客突然消失晒. 我話由於香港好多人失業, 所以小左上大陸玩啫, 另外攪到好多其他BG都 ...
9哥早呀
d 相從來都信唔過架啦. 好幾年前都成日都好娛樂航母. d 女同真人直情係完全唔同 . 係皇日仲衰. d女可以美化300%以上. 去到有時要揀相果陣都好Q驚. 因為大兩/三個碼我都試過 .

相關搜索目錄: 電腦 娛樂
世界是平的. 所以依家去玩冇難度~~

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-2-6 08:37 發表

骨場係d鹹濕佬叫ge...果度應該叫"老小都啱綜合娛樂中心"......

入面有遊戲机中心,上網,乒乓球,戲院,歺廳,游泳池.....講都講唔晒...直頭小孩子天堂...

你地有冇係骨場唱過卡啦OK,飲紅 ...
咁又係,好多純正骨大場真係岩一家大細去既。不過,我見過有父母帶埋手抱既 bb 入去,咁就較為離譜。

相關搜索目錄: 娛樂

引用:
原帖由 男人愛高達 於 2009-2-6 08:46 發表

9哥早呀
d 相從來都信唔過架啦. 好幾年前都成日都好娛樂航母. d 女同真人直情係完全唔同h:" /> h:" /> . 係皇日仲衰. d女可以美化300%以上. 去到有時要揀相果陣都好Q驚. 因為大兩/三個碼我都試過 .
班長~可能d技師春節時食多左幾舊羅拔糕je

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-2-5 06:08 PM 發表

咁又係,好多純正骨大場真係岩一家大細去既。不過,我見過有父母帶埋手抱既 bb 入去,咁就較為離譜。
唔算離譜。。我見過有人係度喂奶。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-2-6 09:20 發表

唔算離譜。。我見過有人係度喂奶。。。
甘咪有奶睇lor

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-2-6 09:50 發表

甘咪有奶睇lor
睇埋啜奶奶啵,不過唔係你去啜

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-2-5 06:50 PM 發表

甘咪有奶睇lor
有奶瓶睇。。

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-2-6 09:50 發表

甘咪有奶睇lor
你試下行埋去扮醫生,話幫佢 check 下 d 奶水濃度夠唔夠,啜兩啖試下。

引用:
原帖由 peter99w 於 2009-2-6 09:54 發表

睇埋啜奶奶啵,不過唔係你去啜  
你都可以放膽走過去啜番2啖~
媽媽見你甘靚仔~應該唔介意ge

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-2-6 09:59 發表

你都可以放膽走過去啜番2啖~
媽媽見你甘靚仔~應該唔介意ge
我驚有三look牌嘅成份呀 檢查下柔軟度,呎碼,重量,色澤就無妨

引用:
原帖由 peter99w 於 2009-2-6 10:05 發表

我驚有三look牌嘅成份呀 檢查下柔軟度,呎碼,重量,色澤就無妨  
你幫手做下QC啦
返黎話我地知有冇毒

引用:
原帖由 男人愛高達 於 2009-2-6 08:46 發表

9哥早呀
d 相從來都信唔過架啦. 好幾年前都成日都好娛樂航母. d 女同真人直情係完全唔同h:" /> h:" /> . 係皇日仲衰. d女可以美化300%以上. 去到有時要揀相果陣都好Q驚. 因為大兩/三個碼我都試過 .
班長午安

其實有相睇點都好過無得睇, 話晒有參考作用. 不過就一定要有心理準備, 最少打7折, 咁諗會好d.

不過有d場又好奇怪, 有d奇珍異獸相擺出嚟, 但輪牌見到真人又唔覺咁恐怖.

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-2-6 13:28 發表

班長午安

其實有相睇點都好過無得睇, 話晒有參考作用. 不過就一定要有心理準備, 最少打7折, 咁諗會好d.

不過有d場又好奇怪, 有d奇珍異獸相擺出嚟, 但輪牌見到真人又唔覺咁恐怖.
我都見過d甘ge情況
睇相好樣衰
入到去反而唔同晒

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-2-6 13:28 發表

班長午安

我又唔敢博   唔通眼見哨牙 插蘇鼻都點

95 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。