推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

85 1234
發新話題

CA太平洋,我要blacklist佢起碼一年

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-3 22:36 發表

所以你要好小心處理你同佢地講過既野。
一個知,個個都知。
其他囡囡都係,佢地背後一定互通消息,根本乜都知,但咋唔知。
我第一次上 !XX 鐘,佢拋我,試探我同 !X* 與 @X( 講過乜,送過 d 咩比佢地,佢對我講 ...
就好似JOLIN咁,第一次搵佢時佢話唔識聽同講廣東話一樣,其實響度聽緊你講乜!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-3 22:54 發表

就好似JOLIN咁,第一次搵佢時佢話唔識聽同講廣東話一樣,其實響度聽緊你講乜!
估吾到jolin都咁古惑,所以吾好低估d豬囡,不過jolin我會番食
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-3 22:50 發表

厘d咁機密的資料ching都知,我真係要寫個服字
竹人ching喺班囡囡心中,係好受歡迎,早兩日小蠻腰提起佢,隻眼識發光
呢 d 囡囡機密野,唔多唔小都要知,否則好易比班囡囡舞到你鉈鉈靈。

竹人師兄係最受歡迎港客排名榜之榜首,唔簡單架,有囡囡一聽到我提佢,就即刻流哂口水:「係啊,果個客人,一來就做幾個鐘的,又有趣,蠻好的!」「哈哈!他很搞笑的,他有一次穿西陣裝來,我真的認不到是他,他不像是穿西裝的人。」「他喜歡晚上來的,也不用怎樣給他按,常常和我們玩啤牌。」
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-3 22:57 發表

竹人師兄係最受歡迎港客排名榜之榜首,唔簡單架,有囡囡一聽到我提佢,就即刻流哂口水:「係啊,果個客人,一來就做幾個鐘的,又有趣,蠻好的!」「哈哈!他很搞笑的,他有一次穿西陣裝來,我真的認不到是他,他不像是穿西裝的人。」「他喜歡晚上來的,也不用怎樣給他按,常常和我們玩啤牌。」
邊D囡囡在亂說呢!?
師兄,呢D........應該係流料來的!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-3 23:00 發表

邊D囡囡在亂說呢!?
師兄,呢D........應該係流料來的!
我冇老作架,亦冇必要老作,既然大家係兄弟,我比個答案你:

!XX ==>「係啊,果個客人,一來就做幾個鐘的,又有趣,蠻好的!」
Jolin ==>「哈哈!他很搞笑的,他有一次穿西陣裝來,我真的認不到是他,他不像是穿西裝的人。」
!X* ==>「他喜歡晚上來的,也不用怎樣給他按,常常和我們玩啤牌。」

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-3 22:57 發表

呢 d 囡囡機密野,唔多唔小都要知,否則好易比班囡囡舞到你鉈鉈靈。

竹人師兄係最受歡迎港客排名榜之榜首,唔簡單架,有囡囡一聽到我提佢,就即刻流哂口水:「係啊,果個客人,一來就做幾個鐘的,又有趣,蠻好 ...
我收番泥又有d吾同喎,話竹人師兄有心著西裝俾佢地睇,感受一下佢師的另一面,,囡囡講的時候開心到彈起,黎親都好似開party,簡直為港人爭光.

嗚謝小蠻腰報料

我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 Treblefly三飛男 於 2009-5-2 10:37 發表

我對此場一向都無好感,叫他收皮啦!
CA Pacific is coming worse and I'd several expired discounts coupons too !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-3 23:08 發表

我收番泥又有d吾同喎,話竹人師兄有心著西裝俾佢地睇,感受一下佢師的另一面,,囡囡講的時候開心到彈起,黎親都好似開party,簡直為港人爭光.
不如去返竹人師兄與 141china 師兄果兩個 post 再講啦,因為已經 了。。

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-3 13:06 發表
me 2,記住下次吾好叫王牌豬喎
This place also need to Black List too !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-5-3 23:09 發表

CA Pacific is coming worse and I'd several expired discounts coupons too !!
係呀,我抽到推拿 cash coupon 2 張,都會由佢自然死亡。

85 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。