推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] 珠海、中山夜遊小指南

hi

小弟是中山常客, 看師兄的資料, 亦得益良多...
坦州資料可否 PM 給我 my   kenbond007@hotmail.com     
本帖最近評分記錄
  • anakin 體力 -20 6. 嚴禁在版面張貼任何個人通訊資料(如Q 2009-6-23 22:03
  • anakin 威望 -20 6. 嚴禁在版面張貼任何個人通訊資料(如Q 2009-6-23 22:03
  • anakin 金錢 -20 6. 嚴禁在版面張貼任何個人通訊資料(如Q 2009-6-23 22:03

引用:
原帖由 kenlui 於 2009-6-23 18:35 發表
坦州資料可否 PM 給我 my   kenbond007@hotmail.com     
老坦資料你最好去澳門 d forum find out

我都去過3 / 2 次

趙海珠珠海嘆海珠啤
骨賤總種賤正賤種人

引用:
原帖由 boot_boot 於 2009-6-19 15:56 發表

icanfly2兄,

咁就一言為定.   
我可以大鄉里出城蘿.   
Boot Ching
點話點好

趙海珠珠海嘆海珠啤
骨賤總種賤正賤種人

any map sin? ching?

各位師兄... 爬完文不過仍然有d野唔清楚.... 請指教一下:
頭post推介:海灣、銀爵、怡景灣、至尊、動感、金沙、王府(後三間比較平少少)

咁即係:
海灣、銀爵、怡景灣、至尊、阿里山(3-10-12? 少數女女 3-12-15 or 5-12-18?)
動感、金沙、王府 (平少少? 即3-8-10?)

其實亦爬過其他forum... 綜合黎講....
動感、王府、海灣、怡景灣 都有唔錯評價...

小弟平時去開CA/CP.... 今次打算出發去珠海探險(~8個人)....
係想搵d Macau質數既NC玩.... 3-8-10 or 3-10-12 呢個價錢都接受到既(再貴d就無錢玩啦....)
近期囡囡質數最好係邊間??
另唔知酒水貴唔貴?
酒店又係唔係直接book間NC樓上?

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 deathgundam 於 2009-6-25 15:08 發表
各位師兄... 爬完文不過仍然有d野唔清楚.... 請指教一下:
頭post推介:海灣、銀爵、怡景灣、至尊、動感、金沙、王府(後三間比較平少少)

咁即係:
海灣、銀爵、怡景灣、至尊、阿里山(3-10-12? 少數女女 3-12-15 o ...
雖然係澳門質素、但吾好預有澳門的制服或者那種試鐘、淫亂!
而且越貴反而越正經!(目標係商務客多嘛)
不過珠海一般治安/服務都可以(最少比深圳好)!上面邊一間都吾應令你太失望!

引用:
原帖由 kenlui 於 2009-6-23 18:35 發表
坦洲係小鎮、女女質素、其他硬件都不能同珠海比、不過女女平d純d、最重要係因為生活費平、好似吾憂做、亦無乜服務!但好多都有真水真反應

場既話都係匯昌、麗晶吧!其他場就有待師兄了!

引用:
原帖由 Dsample 於 2009-6-25 19:57 發表

雖然係澳門質素、但吾好預有澳門的制服或者那種試鐘、淫亂!
而且越貴反而越正經!(目標係商務客多嘛)
不過珠海一般治安/服務都可以(最少比深圳好)!上面邊一間都吾應令你太失望!
Thanks reply!

咁想問 動感、王府、海灣、怡景灣 係咪4間都一樣價錢?
酒水大概咩價? 唱K有無限時?

又會唔會好似CA/CP咁要七點前到K揀女? 手快有手慢無?

另通常會係去K果間酒店住一晚? 定係有無其他平靚正酒店介紹? (希望酒店房唔會過 $300)

謝謝...

引用:
原帖由 deathgundam 於 2009-6-25 20:19 發表

Thanks reply!

咁想問 動感、王府、海灣、怡景灣 係咪4間都一樣價錢?
酒水大概咩價? 唱K有無限時?

又會唔會好似CA/CP咁要七點前到K揀女? 手快有手慢無?

另通常會係去K果間酒店住一晚? ...
動感、王府平d、(好像3,8,12)、後兩間就應有d再貴d!
唱K一般無時限、但點幾兩點都應夠喉啦!好快難好像從前沙咀甘三四點!
又吾使七點既、不過早去就當然多d選擇!
要房同媽咪地拿、可能有得平!好像南洋海景等三星級都係三百到姐!
太平既就吾太建議!

gd

gd

好文,Thanks。

Thanks

Usful, just been to Zhuhai and went to a NC call ChangAn

the price is 1K for overnight.  Quite a large selection of girls but quality varies...

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-6-23 14:58 發表

龍溫泉大把野玩...拖男帶女去玩就係一個普通溫泉...

几条麻甩佬去到,講要單人房,佢地就會問你要唔要女dup骨....

会帶你上樓...几十條女比你揀(有制服),一房一浴,浴內有一大池,

條女会 ...
小弟通常都係去開拱北sn,現在想去龍溫泉,從拱北搭咩車最化算呢,thx

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-7-12 09:09 AM 發表

小弟通常都係去開拱北sn,現在想去龍溫泉,從拱北搭咩車最化算呢,thx
我剩喺識坐的士....從雅居樂打的20蚊,几分鈡就到!!!

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-7-12 16:09 發表

請問除咗浸溫泉之外, 重有冇其他嘢玩呀?

引用:
原帖由 eddiech 於 2009-7-16 02:23 發表

請問除咗浸溫泉之外, 重有冇其他嘢玩呀?
我不知道,現在深圳,東莞都打緊風,遲些可能會向西邊發展,如江門,中山,廣州等去打擊的,暫時都係少浦頭為炒

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-7-16 23:46 發表

我不知道,現在深圳,東莞都打緊風,遲些可能會向西邊發展,如江門,中山,廣州等去打擊的,暫時都係少浦頭為炒
豬海天氣情況如何?
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-7-16 23:49 發表

豬海天氣情況如何?
其實珠海呢,其他師兄都提過,除了5.1 10.1或大時大節,政要南巡的時候
其他時間都應該安全的

支持 !!

Thanks for your valuable information.

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-7-16 23:46 發表

Up to now, the weather in Zhonghan, and ZH is calm and safe. No storm at all.

有用資料,多謝提供!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。