推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] 久別重臨,朱古力廠表姐妹雙飛合戰肥七公

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-9-22 11:33 發表

They bring their LB/SSP to DL for group playing !!

羨慕

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-9-21 20:03 發表
最後衝剌

出了之後,去冲涼,然後再睡。睡到十點,阿態把電話把我叫醒。說十一點吃早餐。見時間尚早,又未有給過表姐。所以就和表妹先做一倫,然後再和表姐做。然後再插表妹,最終再插表姐,在表姐的洞內出 ...
一棍鎮雙嬌,
         三"精"射雙鵰,
         七公雙姐妹,
         一夜春情徼!
不得不寫個 "服" 字!

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-9-22 12:48 發表

一棍鎮雙嬌, 三"精"射雙鵰, 七公雙姐妹, 一夜春情徼!
不得不寫個 "服" 字!
Bro Jack-a-Lent, you'd do it.  BUT you only want to serve your LB and miss every chance lor !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-9-22 13:02 發表

Bro Jack-a-Lent, you'd do it.  BUT you only want to serve your LB and miss every chance lor !!
My LB not just provide the service for me , but also give me a great comfort.....

果然係七少 !! 正 !!

回復 13# 的帖子

c-hing, stan, I am coming back  early Oct with a few friends . do u have time to lead us fot KTV party at CP ?

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-9-22 12:27 發表
He planned to eat the niece !!
吓。。要同七公做襟兄弟。。。

引用:
原帖由 chun2000 於 2009-9-22 12:27 發表

仲諗住放假可以跟下你地去見識

星期五呀。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-9-22 15:18 發表

星期五呀。。。

收工都8點

上黎食宵夜就得

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-9-22 15:17 發表

吓。。要同七公做襟兄弟。。。
親上加親嘛!不過你地要錫住她們兩姐妹啊!唔好大力洞西啊!我好輕手嫁!

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-9-22 15:50 發表

親上加親嘛!不過你地要錫住她們兩姐妹啊!唔好大力洞西啊!我好輕手嫁!
甘有無我份啊?

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-9-22 15:52 發表

甘有無我份啊?
西門兄, 要排隊哦

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-9-22 15:50 發表

表妹的确吾错。。不过我就吾会上啦。。阿春天就中意表姐。。应该同你好快做老襟啦。。 今晚十二点倒啦。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-9-22 15:52 發表

甘有無我份啊?
等你出洞果时已全是襟兄弟啦。。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-9-22 16:13 發表

等你出洞果时已全是襟兄弟啦。。。。
我食尾圍都無所謂。。不過你要調教好表妹D吹功先

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-9-22 16:24 發表

我都吾会上拒。。不过我今晚会带几条香蕉比拒练习下。。话系七公叫我带比拒既。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-9-22 16:24 發表

大海是個好客來的,吹不吹都得嫁!不如等我上多次,一次過教好才給你吃吧!我怕你上完"爆西"了

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-9-22 16:39 發表
大海是個好客來的,吹不吹都得嫁!不如等我上多次,一次過教好才給你吃吧!我怕你上完"爆西"了 h:" /> !
甘大根上完你都吴会再上啦。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-9-22 16:39 發表

我都吾会上拒。。不过我今晚会带几条香蕉比拒练习下。。话系七公叫我带比拒既。。。
你咪鬼嚇D囡囡啦。。我邊樹有甘誇張呢。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-9-22 17:08 發表

你咪鬼嚇D囡囡啦。。我邊樹有甘誇張呢。。。
唔係,你以為大根是浪得虛名嗎?!

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-9-21 19:25 發表
插了表姐幾分鐘,就想轉去插表妹,但表姐說要換袋,我就話,不用喇!你們兩個是好姐妹,兩個都無病的嘛。不要換喇!她們又ok喎!這樣,就插表妹了!表姐還有點聲氣,插她時,還有點” 唔!唔!”的叫床聲。但表妹就完 ...
哗.....不用换ocket.....呢D先叫做双飞嘛.....我就曾经试过两次都是要换袋呀.....认真麻烦兼无引.....

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-9-21 16:31 發表

12點春天和大海說先走了。我們也喝得差不多了。因為現在禁酒令,不敢喝得多。所以也就叫買單了。連$200DJ小費,共是$1,470,每人才$245。

其他的不用多說了。回到房後。

看了一會電視,叫了個牛腩湯公 ...
每人只须要¥245 ?应该不是喝啤酒吧.....(宝岛场)我猜可能是白酒.....

相關搜索目錄: 白酒 啤酒

回復 97# 的帖子

We are Hongkonger, only whisky and beer.

很飽滿的” 弓” 起來的!好靚!看到有水以經從裡面流出來,晶瑩的西水!我就吃下去!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

原來你甘鬼識食...怪不知你甘鬼肥啦...日头珠海食完鮑鱼..夜晚又食...

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 jo630 於 2009-9-21 11:34 PM 發表
c-hing, stan, I am coming back  early Oct with a few friends . do u have time to lead us fot KTV party at CP ?
join我地一齊玩囉。。

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。