推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] 奧克蘭巴打!!又係我出Report (3)

一个字,爽

呵呵,最近很冷清阿,大家有没有新的经历

tried a woman at a massage place near "six wai sin" near Greenlane. Her name is Sylvia from Shanghai, about 30, can kiss and ML, but not slim.

引用:
原帖由 K20A 於 2010-9-19 16:03 發表
哈哈,重諗住個post自然沈底,點知又有人吊翻上黎。。哈哈。。

教就唔敢講,經驗就有D啦,你睇下我地D 舊 post,就應該有D idea 啦。地址就PM我先講啦。

我就黎翻HK行下,到時有機會避開老婆就會去食下D平女啦 ...
我下個月返港就用以下隻故仔 --

同隻乸講同中学班書友仔聚舊一天
聯歡地點係同学屋企, 在長洲
同学老婆会返外家, 唔阻住我地班友, 十幾廿年冇見
重話明會有排吹水, 可能趕唔切搭尾班船
要第二朝先返去揾佢

你睇吓條橋用唔用得, 或者自己改些少

我隻乸就信晒, 現在同班友 plan緊
到時去澳門抑或去東莞過夜
人生苦短.....一切過眼雲煙...

引用:
原帖由 K20A 於 2010-9-19 16:03 發表
哈哈,重諗住個post自然沈底,點知又有人吊翻上黎。。哈哈。。

教就唔敢講,經驗就有D啦,你睇下我地D 舊 post,就應該有D idea 啦。地址就PM我先講啦。

我就黎翻HK行下,到時有機會避開老婆就會去食下D平女啦 ...
或者帶老婆行尖沙咀加年威老道, 成條亍兩邊都係時装店, 行得兩行話太多嘢睇, 不如一或兩小時後在Mac記等
咁你咪自己找happy, 最緊要沖涼時唔好整濕髮尾, 唔係都唔知惦解釋

以上我都用過幾次

巴打!!我番黎喇!!
知我者,rtsang88是也!!我個日exactly用你哩條橋,成功上左香檳,然後o係 causeway bay, MK,  etc, 用同樣手法都成功左。。。哈哈哈。。。
引用:
原帖由 rtsang88 於 2010-11-7 08:29 發表 或者帶老婆行尖沙咀加年威老道, 成條亍兩邊都係時装店, 行得兩行話太多嘢睇, 不如一或兩小時後在Mac記等咁你咪自己找happy, 最緊要沖涼時唔好整濕髮尾, 唔係都唔知惦解釋以上我都用過幾次

相關搜索目錄: 香檳

我隻乸睇得好緊,過夜高風險!祝你馬到功成,番黎分享下。。 btw, rtsang88, where you from? Canada?
引用:
原帖由 rtsang88 於 2010-11-7 08:17 發表 我下個月返港就用以下隻故仔 --同隻乸講同中学班書友仔聚舊一天聯歡地點係同学屋企, 在長洲同学老婆会返外家, 唔阻住我地班友, 十幾廿年冇見重話明會有排吹水, 可能趕唔 ...

引用:
原帖由 K20A 於 2010-11-8 18:41 發表
我隻乸睇得好緊,過夜高風險!祝你馬到功成,番黎分享下。。 btw, rtsang88, where you from? Canada?

Yes, Toronto, Ontario, Canada   

Any recommendation at MK and TST?
If yes, please PM me or E-mail me at [email protected]

Thanks

香港我唔係好識,主要黎講,TST我會去香檳。MK 就隨街都有啦,朗豪坊附近好多。Causeway Bay 我會去富士。都係去一樓一多D。我提議你去141.com 做下功課,好多選擇。
一樓一比較方便我地呢D有老婆/女友,前後一個鐘應該OK。unless you're superman... hahaha..
引用:
原帖由 rtsang88 於 2010-11-10 00:10 發表

Yes, Toronto, Ontario, Canada   

Any recommendation at MK and TST?
If yes, please PM me or E-mail me at [email protected]

Thanks

相關搜索目錄: 香檳 功課

昨天去左1069,試左日本妹,($120 half hour, $150 one hour).個名叫Miko。。
JAL 空姐,夜晚佢話佢要番機場開工。。兩星期後話會回大阪機場做野。。。下年一月先番。。
超大波,樣OK,可濕錫,OK好玩。。報告完畢!

聽 Panmure 33 老闆娘講嚟咗件中國妹叫 Fiona 手骨唔錯,今日得閒於是上去試一試,Fiona 來自東莞,所以言無也隔漠,她屬於嬌小型細細粒,但手骨十分有力,甚有東莞大塲骨女水準,人又健談風趣,傾得幾傾興起做埋全套,床功也不過不失,最重要是真水,唔見佢用KY,有需要會再幫襯,但聽佢講她只作短留。
本帖最近評分記錄
  • rtsang88 體力 +30 多謝分享 2010-11-26 05:36
  • rtsang88 威望 +30 多謝分享 2010-11-26 05:36
  • rtsang88 金錢 +30 多謝分享 2010-11-26 05:36

So, how old is Fiona? what about her figure? can wet kiss or not?
引用:
原帖由 奧克狼 於 2010-11-24 21:49 發表
聽 Panmure 33 老闆娘講嚟咗件中國妹叫 Fiona 手骨唔錯,今日得閒於是上去試一試,Fiona 來自東莞,所以言無也隔漠,她屬於嬌小型細細粒,但手骨十分有力,甚有東莞大塲骨女水準,人又健談風趣,傾 ...

引用:
原帖由 奧克狼 於 2010-11-24 21:49 發表
聽 Panmure 33 老闆娘講嚟咗件中國妹叫 Fiona 手骨唔錯,今日得閒於是上去試一試,Fiona 來自東莞,所以言無也隔漠,她屬於嬌小型細細粒,但手骨十分有力,甚有東莞大塲骨女水準,人又健談風趣,傾 ...
i recently went to panmure 33, most of them are old girl in later 30s i think, young girl around 30 not good looking and fat. not sure when is Fiona available? at night?

祝願各巴打性誕快樂!我老婆都放假,睇得緊左,所以黎緊兩三星期我諗我都要"休息"下。。各位小心D玩,下年見!!新年快樂!!

新人

大家好,小弟第一次入黎.現身處AKland
想問問邊度有
鬼妹
日本妹
韓國妹
大陸妹
黑人
脫衣舞女郎

出黎玩有咩型式
價錢幾多,重有小弟唔想生愛滋,有咩辦法可以知佢地有無病(最好搵的硬件好小小既)

重有有無的網係有介紹,唔想去到見條女24歲變42, 對C cup 生係個肚度

Hi

There is a new sauna/spa place recently open in downtown Auckland opposite to Sky City. Have anyone tried?

相關搜索目錄: SPA

回復 97# 的帖子

Hi Dannz016, are you talking about the "Golden Coast" 黃金海岸 Spa?
I saw those ad. in newspaper, i guess its pure spa and massage only... nothing "more interesting"...
But if any brother tried, please report...I want to know too..

相關搜索目錄: SPA

無人答我>.<

想問問邊度有
鬼妹
日本妹
韓國妹
大陸妹
黑人
脫衣舞女郎

出黎玩有咩型式
價錢幾多,重有小弟唔想生愛滋,有咩辦法可以知佢地有無病(最好搵的硬件好小小既)

重有有無的網係有介紹,唔想去到見條女24歲變42, 對C cup 生係個肚度

重有邊度有好去處

dddddddddddddddd

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。