推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

對C9有無性幻想

young c9
less than 30

no way la..
u must be joking me

有時師奶都好有女人味

i wanna try too~~

LOVE

引用:
原帖由 ctry68662000 於 2006-8-28 04:59 AM 發表
還有呀!兄弟們你們喜歡這些嗎?
I LOVE THIS KIND, Pls pm me the contact.. Many Thanks.....

C9 is so good !

C9 C9

jnhb

jnhb

me too

c9正呀  好好吊

瘦既C9就好, but太肥or太老都免啦

回復 #1 fhcfrankie 的帖子

引用:
原帖由 Cody9803 於 2006-8-31 02:01 AM 發表

師兄好野
但D c9其實係乜野心態出黎玩呢!性生活苦悶?想搵人陪、搵人關心?
佢地通常一半一半

yes, some i know i really want to fxxk them

引用:
原帖由 super_pk 於 2006-8-27 06:31 PM 發表
c9 經驗又好又主動,唔會怕羞好玩好多。
agree ...

引用:
原帖由 horseofking 於 2006-10-10 05:12 PM 發表
瘦既C9就好, but太肥or太老都免啦
唔太瘦偏小小肥係最好 !!
搞起上黎啪啪聲 你話爽唔爽

c9/中女/熟女
只要你主動 了下佢 [當然未識前就當交朋友先]
熟左之後 先開始睇下佢有冇反應
當然 c9/中女/熟女 都係女 同d後生個d冇分別
你唔好一開始就 成個餓左好耐ga色狼咁或一黎 就手多多
話哂都係女 點都會扮下[經遲] 加上人妻
唔係個個都想出去 so 唔好太急進
[發姣個d就唔計= =]
最好搵一樣野 係你專長 佢想你幫手或你幫佢
例:最簡單 小弟就係 用維修電腦 呢招 黎識 c9
一句講哂就係
同溝後生冇分別,唔好過份急進

相關搜索目錄: 電腦

有得吊、乜都好啦

i have fuck a c9 age-55, she got big breast and her blow job is the best in my life. i can pump her with all force and she satisfy

c9興趣大

引用:
原帖由 長谷川大輝~改 於 2006-10-17 02:06 AM 發表

唔太瘦偏小小肥係最好 !!
搞起上黎啪啪聲 你話爽唔爽

c9/中女/熟女
只要你主動 了下佢
熟左之後 先開始睇下佢有冇反應
當然 c9/中女/熟女 都係女 同d後生個d冇分別
你唔好一開始就 成個餓左 ...
Fully agree!

多謝大輝師兄的意見
小弟覺得要試探一個c9,想唔想同你玩下都好有難度,
若果遇著一些性格開朗或姣c9,同佢講下咸濕野,就可以試探到佢想唔想同你玩下,但若果遇著一些性格內向d既c9,又可以點樣試探呢!你知喇!若果某某然試探,嚇親佢地,可能隨時有得食都變無得食架。

再者,以師兄的經驗來講,c9有d乜野反應可以睇出佢係有興趣同你玩下呢 ?

有勞各師兄指點指點。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。