推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

向師傅 七少 AINY DRM 公公 GLUCERNA 敬禮

引用:
原帖由 jetspermman 於 2012-1-11 09:09 AM 發表
哼... 慘了.... 過完年我睇怕經常要跟某人衝關......
我掹衫尾...衝關預埋我......

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 tai0lok 於 2012-1-4 00:31 發表
各位C傅, C兄, 你地帖睇得多,非常羨慕,你地有情有義,似柳永的瀟灑,風流,有唐寅的風範,樂而不淫,老夫十分羨慕,回想過去在花間的生活,如今不是"了不起",是"起不了"........
送你們一首歌,是張德蘭的"相識也是緣份",歌 ...
我和摟主經歷有點像,也沉過,傷過, 就是還對之前那個念念不忘。 各位玩得開心哦 !  提前祝各位有情有義的師傅師兄新年快樂 !  希望有機會向各位學習。

回復 77# 的帖子

師兄,在這的那一個沒沉過傷過?但理智告訴我們,還是要再一次站起來,再上路,再沉再傷!

甘大整古,开个贴黎送我一程,因为一些事情,又要再休息一段时间,希望过年后会安排好,又可以再出动。不过近排病到五顏六色,就算无事发生,其实都唔可以出动住。
至于我仲有无出动?无就骗人既,只係低调少少,过年后吧。希望真的可以做反自由人,再风花说月一番。

大家保重。
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-1-12 17:37 發表
師兄,在這的那一個沒沉過傷過?但理智告訴我們,還是要再一次站起來,再上路,再沉再傷!
再一次站起來,再上路,再沉再傷!
暫時都吾想再沉了。  吾知系還放不下,還是看開左 ?  但還是會出動的。 哈哈。

我又致敬!我又致敬!我又致敬!

引用:
原帖由 jetspermman 於 2012-1-12 00:09 發表 哼... 慘了.... 過完年我睇怕經常要跟某人衝關......
某人。。边个呢。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-1-13 16:20 發表

某人。。边个呢。。。
仲有邊個 ? 你囉 !!!!
過完年你快些同我去你果間光豬 K !!
沒有一種活動像 Fxxk those hot chicks 般, 讓我感覺這樣激動, 思想如此起伏. 亦余心之所善兮雖九死其猶未悔.

This is Anfield ! 這裡便是晏菲路 ! You'll Never Fxxk Alone !

引用:
原帖由 jetspermman 於 2012-1-13 21:26 發表 仲有邊個 ? 你囉 !!!!過完年你快些同我去你果間光豬 K !!
飞巴咋吾系光猪呀。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-1-13 09:13 AM 發表

飞巴咋吾系光猪呀。。。
飛巴夠玩啦...抽水有手感...光豬太淫賤...唔arm我...

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-1-14 07:35 發表 飛巴夠玩啦...抽水有手感...光豬太淫賤...唔arm我...
吴系吟贱先arm师兄吗。。。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-1-13 06:40 PM 發表

吴系吟贱先arm师兄吗。。。。。
..年紀大..唔敢玩太淫賤..有事就大令樂...真空抽水我最啱..

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-1-14 09:57 發表 ..年紀大..唔敢玩太淫賤..有事就大令樂...真空抽水我最啱..
甘啊FF果处就最arm师兄啦。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-1-13 07:14 PM 發表

甘啊FF果处就最arm师兄啦。。。
仲話arm我..上次攞咗客房都要漏夜冲關返香港...

FF話對唔住..下次送間客房比我陪罪..我都唔刮佢....

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-1-14 10:30 發表 仲話arm我..上次攞咗客房都要漏夜冲關返香港...FF話對唔住..下次送間客房比我陪罪..我都唔刮佢....
吓。。无女定系麦呢。。。。。?

引用:
原帖由 AINY 於 2012-1-14 03:43 AM 發表

吓。。无女定系麦呢。。。。。?
258揀唔落手..無謂難為細佬啦...揀咗個A牌,又靚又高..

點知坐坐吓佢話今晚晤方便..吊柒佢啦,唔收$走鳩咗...

叫FF,等咗半個钟先入尼,又話同我跟..又等半個钟...

跟住話揾唔到條飛機囡,帶條豬扒比我梗啃...彈...

話以經無哂囡,...谷能气,放低張288房卡比佢...番香港......

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-1-15 03:02 發表 258揀唔落手..無謂難為細佬啦...揀咗個A牌,又靚又高..點知坐坐吓佢話今晚晤方便..吊柒佢啦,唔收$走鳩咗...叫FF,等咗半個钟先入尼,又話同我跟..又等半個钟... ...
好几位师兄都吾系好满意FF......

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-1-15 03:02 發表

258揀唔落手..無謂難為細佬啦...揀咗個A牌,又靚又高..

點知坐坐吓佢話今晚晤方便..吊柒佢啦,唔收$走鳩咗...

叫FF,等咗半個钟先入尼,又話同我跟..又等半個钟...

...
更系你抽水抽得太励害,人家怕左你啊。。哈哈。。

说笑,人地又靓又高,中系258,梗系有d可疑,可能包工头回来,要早走啊。。
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:
原帖由 denny2000 於 2012-1-14 07:20 PM 發表

更系你抽水抽得太励害,人家怕左你啊。。哈哈。。

说笑,人地又靓又高,中系258,梗系有d可疑,可能包工头回来,要早走啊。。
A牌係Model...258就唔係A牌啦....

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-1-7 05:35 發表

呵呵 ... 你入油麻地戲院梗唔係睇戲    
oh! long time ago !!!!

我只欣賞舊廣東歌, 因為嗰啲先至係人聽ge歌, 好觸動人心!  現在香港的歌手只是賣肉賣樣, 唱歌都未識, 啲人問我聽咩歌, 咪聽舊歌同英文歌! 好心佢哋唔好排住拍劇拍電影, 到頭來樣樣都唔掂囉!

引用:
原帖由 AINY 於 2012-1-15 09:16 發表

好几位师兄都吾系好满意FF......
甘下次搵其他人訂,...睇下會唔會好d囉....

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-1-15 23:11 發表

甘下次搵其他人訂,...睇下會唔會好d囉....

哦,果度都有飛機啦?

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-1-15 08:22 AM 發表

哦,果度都有飛機啦?  
果晚肥佬仲經典...九點钟就一个人上房睇電視...

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-1-15 23:11 發表 甘下次搵其他人訂,...睇下會唔會好d囉....
知道几位师兄都系搵其他妈咪订啦。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。