推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

有感。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2012-2-29 09:51 發表

昨晚九点几打俾东北女,她说冇客,她在囡囡房聊天。。。我也吴去抵制下。。。
吴减翻假吴去。。。我猜它是在试探。。先试3810。。客少了会改为3710.。。可能还会重设369的。。双轨并行。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-2-29 11:08 發表

吴减翻假吴去。。。我猜它是在试探。。先试3810。。客少了会改为3710.。。可能还会重设369的。。双轨并行。。

小喇叭,一於今日去拉橫額、遊行

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-2-29 11:15 發表

小喇叭,一於今日去拉橫額、遊行   
商业行为蔗。。加左价都仲大吧客就仲会加添。。。无客就会减的。。日豪就减啦。。D模特。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2012-2-29 11:17 發表

商业行为蔗。。加左价都仲大吧客就仲会加添。。。吴客就会减的。。日豪就减啦。。D模特。。。
那是因為虛榮心理吧 ...

引用:
原帖由 AINY 於 2012-2-28 08:08 PM 發表

使乜佢减吖...深記大把3,6,9場..

擒晚去間水圍大場..簡單形容為..女多..高質..就手...有人話今晚又去..

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-2-29 11:46 發表

擒晚去間水圍大場..簡單形容為..女多..高質..就手...有人話今晚又去..
就系咯。。做个精明消费者。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-2-29 11:46 發表

果度屬水圍 ?

我覺得都幾吊腳,Guest room 多少錢 ?

引用:

柴爷,独吃难肥哦,系那个场阿

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2012-2-29 12:32 發表

柴爷,独吃难肥哦,系那个场阿
不是獨食啊!共有八仙過海!

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-2-29 12:46 發表

八仙有個是女的

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-2-29 12:55 發表

八仙有個是女的  
何只一個,好多好正添!而且,仲係3,6,9.

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-2-28 09:00 PM 發表

果度屬水圍 ?

我覺得都幾吊腳,Guest room 多少錢 ?   
方便過哈哈笑..係福田關口可以行到過去....

冇用到Guest room ..劈到差唔多二點...飄下飄下過關..真爽..

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-2-29 17:54 發表

方便過哈哈笑..係福田關口可以行到過去....

冇用到Guest room ..劈到差唔多二點...飄下飄下過關..真爽..

福田而家24小時過關?

引用:
原帖由 AINY 於 2012-2-28 09:00 PM 發表

就系咯。。做个精明消费者。。。
最好係無哈哈笑..即係幾靓都可以扑..

唔使蛋家雞見水...比人dump波鐘

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-2-29 03:02 AM 發表

福田而家24小時過關?  
去個時就福田..飄個時就皇崗...

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-2-29 18:09 發表

都有紅牌架... 不過我地坐之前媽咪會幫我地問... 問到紅牌會講我地知.
沒有一種活動像 Fxxk those hot chicks 般, 讓我感覺這樣激動, 思想如此起伏. 亦余心之所善兮雖九死其猶未悔.

This is Anfield ! 這裡便是晏菲路 ! You'll Never Fxxk Alone !

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-2-29 18:09 發表

咁你又唔扑?

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-2-29 03:40 AM 發表

咁你又唔扑?  
次次都要扑...你估我係你18歲呀??

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-2-29 20:25 發表

次次都要扑...你估我係你18歲呀??

有冇掛住清湯?

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-2-29 08:32 AM 發表

有冇掛住清湯?  
有無性趣深仔跑番轉?

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-2-29 23:42 發表

有無性趣深仔跑番轉?
有好的酒店沒問題 聽說哈哈笑麻麻哋 ...食龍肉都無味

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-2-29 12:46 發表

八仙過海。。。出番个报告哪!

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-2-29 08:58 AM 發表

有好的酒店沒問題 聽說哈哈笑麻麻哋 ...食龍肉都無味  
有$...深圳點會無好酒店...

哈哈笑唔係唔好...祇不過快歺加到800..有人唔like啫..

引用:

无哈哈笑。。哈哈笑。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-3-1 10:17 發表

有$...深圳點會無好酒店...

哈哈笑唔係唔好...祇不過快歺加到800..有人唔like啫..
觉得吴抵啫。。。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。