推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

足智幫補消遣基金 (2月)

2月25日
今日加入個人意見, 不盲目順應天意

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Sax. 於 2007-2-24 11:55 發表

豬朋狗:

振作振作   

呢期黑仔的話,真銀買細 D,基金由得佢輸囉,分數之嘛

休養生息,渡過寒冬再同馬會博過  
有保留

引用:
原帖由 pigdogfriend 於 2007-2-24 18:00 發表

如果咁樣有錢贏, 都唔知開心定傷心好
有錢贏, 開心左至算

引用:
原帖由 pigdogfriend 於 2007-2-25 17:50 發表
2月25日
今日加入個人意見, 不盲目順應天意
太複雜, 一陣入黎再睇

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-26 08:19 發表

太複雜, 一陣入黎再睇
有幾複雜?

『Oh, Man,男人冇所謂,其實就越有所謂』

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-26 08:19 發表

太複雜, 一陣入黎再睇
一啲都唔複雜, 都無錢收, 全收皮
2月26日 簡單啲
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 pigdogfriend 於 2007-2-26 23:12 發表

一啲都唔複雜, 都無錢收, 全收皮
2月26日 簡單啲
簡單的都要全收皮,下次努力啦老友記 

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-27 07:51 發表

簡單的都要全收皮,下次努力啦老友記 
我買 半場主客和 混合 主客和, 3串1全中噃!
咁都唔恭喜吓

2月27日
買兩條2串1過關, 希望中唒

引用:
原帖由 pigdogfriend 於 2007-2-27 23:38 發表

我買 半場主客和 混合 主客和, 3串1全中噃!
咁都唔恭喜吓
依,原來中左,咁要恭喜恭喜

引用:
原帖由 pigdogfriend 於 2007-2-28 00:52 發表
2月27日
買兩條2串1過關, 希望中唒
希望還希望,現實歸現實, 

2月28日, 再搏佢一搏, 最後一擊

國米大先過一關,打打氣先

引用:
原帖由 pigdogfriend 於 2007-3-1 00:56 發表
2月28日, 再搏佢一搏, 最後一擊
中三關

2月最後一擊, 欠一球就過唒, 激死我

引用:
原帖由 pigdogfriend 於 2007-3-1 08:12 發表
2月最後一擊, 欠一球就過唒, 激死我
三月再黎過,

3月1日
3月新開始, 又有注資, 真好
努力....努力.....

星期四 1 邦比       (主客和) 主@1.90
星期四 2 華拉倫加 (主客和) 主@1.55
各$500
共$1000

引用:
原帖由 pigdogfriend 於 2007-3-2 01:07 發表
3月1日
3月新開始, 又有注資, 真好
努力....努力.....

星期四 1 邦比       (主客和) 主@1.90
星期四 2 華拉倫加 (主客和) 主@1.55
各$500
共$1000
中一半,同我一樣!
祝您下次贏埋佢!

3月2日, 真正分散風險買法
希望中中中中中

暫知中3,6,7, 8則馬會未有結果, 但成績算不錯, 繼續努力

3月3日
繼續用穩中求勝法 輸少當贏

3月4日
簡單兼進取, 中唔中就唔知

3月5日
越買越縮骨, 2串3 最無大志都出埋, 希望輸少啲

引用:
原帖由 pigdogfriend 於 2007-3-5 18:55 發表
3月5日
越買越縮骨, 2串3 最無大志都出埋, 希望輸少啲
唉, 咪同我一樣, 我現在買單場咋

3月5日
0:2 細
0:0 讓球+1
無大志先有錢收, 但無所謂

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。