推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

引用:
原帖由 色色哥 於 2010-7-22 14:17 發表
起碼都要七吋長以上啦,有得咁長都唔會幼得去邊掛,我就見過一個真係又長又大,條女俾佢屌到話成隻雞都漲得好實,果時諗如果老婆係度就正咯
如果要7吋或以上,我諗係呢個網都冇乜都多人有資格屌你老婆喇,你真係要搵鬼佬或黑鬼至得啦!

引用:
原帖由 色色哥 於 2010-7-22 21:11 發表
其實真係有好多人好大條撚,我見過幾個真係有成七八吋長架,果D咁大條既人,大把人都會搵佢地玩多p。
小弟見識少,呢d世外高人真係未見過,睇av個d鬼佬就見,如果有咁大碌重走去玩3p(2m1f),想屌死人咩,應該起雙飛或3飛就琚I

引用:
原帖由 色色哥 於 2010-7-22 21:43 發表
老實講!係女人既角度睇 ,佢地唔係咁中意太大條,五吋左右就最舒服,一路屌一路大聲叫  "好正呀!好正呀!........."
5吋會唔會短d呀?起碼都6吋啦!你有冇問過老婆鐘意幾多吋呀?

引用:
原帖由 色色哥 於 2010-7-22 21:56 發表
其實長唔係一定正既,最緊要係條撚既態形生得好,插入女人隻雞度磨得入面舒服!
呢樣唔使講啦,如果性技巧好鵅A可能4吋重叻過6吋,我係講大家鴭坒鄐O、技巧、耐力形熊都一樣,咁樣比較6吋一定受歡迎過5吋。

引用:
原帖由 色色哥 於 2010-7-22 22:17 發表
如果你要咁樣講!表面睇應該係六吋著數過五吋啦。
我反駁你頭先講話女人鐘意5吋隉I不過太大,大到7吋或以上可能會嚇怕d一般女人!

引用:
原帖由 色色哥 於 2010-7-22 23:29 發表
就係咁大條先可以睇住佢插入時既漲爆感覺丫馬
你可能有少少弱待狂,如果你鐘意睇漲爆效果,未必要大撚鵅A條女個西好小用鼣ㄠo。

我得5寸半 ,不過我都覺得{做喎

引用:
原帖由 色色哥 於 2010-7-22 21:11 發表
其實真係有好多人好大條撚,我見過幾個真係有成七八吋長架,果D咁大條既人,大把人都會搵佢地玩多p。
引用:
原帖由 色色哥 於 2010-7-22 21:43 發表
老實講!係女人既角度睇 ,佢地唔係咁中意太大條,五吋左右就最舒服,一路屌一路大聲叫  "好正呀!好正呀!........."
小弟見既又唔同
多數d bro會逗黑黑實實猛男吊佢sp或哎呀女友,尺寸反而唔係最大個point
何況除非玩過夾開,唔會無端端知d bro幾大條

引用:
原帖由 色色哥 於 2010-7-23 01:05 發表
漲爆未必就係唔舒服,咁點算虐待狂呀?
算唔算虐待,睇下漲爆齔{度啦!我就最鐘意睇女人高潮時麊穜’P呻吟喇,d女愈係叫得大聲愈多高潮我就愈勇猛。

引用:
原帖由 remyred1 於 2010-7-23 00:47 發表
我得5寸半 ,不過我都覺得{做喎
唔使5吋半,3吋都夠做,不過d女夠唔夠飽隉I

我淨係知D女好鐘意大頭仔,個feel好似波波look吓look吓!
有時叫到唔清唔楚

引用:
原帖由 色色哥 於 2010-7-23 01:05 發表
漲爆未必就係唔舒服,咁點算虐待狂呀?
agree!!!
D女會覺不自主夾實,全身收緊
决對唔會係果D AV嗌法

有次用緊傳教士,我白痴問”係唔係ga!"
佢”白痴!你feel唔到ma!"

尼到几时变“尺寸“讨论区 ?

我得5寸,味系OK. 老婆无Complain...

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-7-24 08:45 發表
尼到几时变“尺寸“讨论区 ?

我得5寸,味系OK. 老婆无Complain...
唔夠你地講.....因我老婆一定唔會玩.....
討論尺寸,討論多P....睇黎我要另開版討論

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-7-24 08:45 發表
尼到几时Z“尺寸“讨论区 ?

我得5寸,味系OK. 老婆笏omplain...
如果老婆係一手貨,冇第2個男人食過,唔好話5吋,3吋都冇投訴啦!因為冇比較。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。