推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[上樓骨] 水の戀

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-12-16 09:00 發表

初戀係上星期走嘅, 佢要返老家一排.

熱戀就轉了去銅鑼灣某間大場.

好彩仲有Daisy, Dior, YY, QQ, Cary, Kobe, 琪琪, 珊珊 喺度, 如果唔係我就真的失戀
聽聞YY又唔做了

好似話做埋年尾咁上下掛.
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-12-17 09:42 發表 聽聞YY又唔做了
係呀!真可惜!!!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-12-17 09:58 發表 好似話做埋年尾咁上下掛.
佢琴日已經走咗

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-12-17 15:59 發表

佢琴日已經走咗
早二日重同佢, 亞珊及Ada傾得好開心, 琴日就走咗。 唉!真係要珍惜眼前人

引用:
原帖由 bb3808 於 2011-12-17 16:46 發表 早二日重同佢, 亞珊及Ada傾得好開心, 琴日就走咗。 唉!真係要珍惜眼前人
今日上咗去mark我至愛嘅Daisy, 做完同Ada, Kobe, Daisy吹咗一陣水,仲見到Dior.

All my best wishes to Y Y.
God's mill grinds slow but sure.

多謝分享,有機會會一試!!!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-12-17 18:21 發表 All my best wishes to Y Y.
YY轉了去灣仔場

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-12-16 10:00 發表

初戀係上星期走嘅, 佢要返老家一排.

熱戀就轉了去銅鑼灣某間大場.

好彩仲有Daisy, Dior, YY, QQ, Cary, Kobe, 琪琪, 珊珊 喺度, 如果唔係我就真的失戀
Pity that 初戀 has gone.  I miss her a lot, esp her part 2 service.

引用:
原帖由 bb3808 於 2011-12-17 16:46 發表 早二日重同佢, 亞珊及Ada傾得好開心, 琴日就走咗。 唉!真係要珍惜眼前人
it's funny that your wordings sound that she has left this world .

[quote]原帖由 Oldman 於 2011-12-20 13:19 發表

it's funny that your wordings sound that she has left this world . [/quote

Some Ching may know what I am referring to.

今天是傳統的節日,我衷心祝福一直支持水之戀的人客、朋友,闔家團聚

感謝生命裡所有 有緣之人給予我寬容、厚愛,深深祝福你們聖誕、新的一年闔家幸福、安康!

Merry X'mas Happy New Year
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +10 我很認同 2011-12-22 13:28
  • 白貓兒 威望 +10 我很認同 2011-12-22 13:28
  • 白貓兒 金錢 +10 我很認同 2011-12-22 13:28

引用:
原帖由 Ada2011 於 2011-12-22 13:19 發表
今天是傳統的節日,我衷心祝福一直支持水之戀的人客、朋友,闔家團聚

感謝生命裡所有 有緣之人給予我寬容、厚愛,深深祝福你們聖誕、新的一年闔家幸福、安康!

Merry X'mas Happy New Year
Ada, Merry Christmas and Happy New Year to you too.

Ada, Merry Christmas and Happy New Year to you and all the 水の戀人, especially Daisy.

回復 988# 的帖子

今日你地會唔會早D收工?

引用:
原帖由 Oldman 於 2011-12-22 17:55 發表
今日你地會唔會早D收工?
當然想等咪你先 收喇,闔家歡樂!

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-12-15 10:20 發表

我就試過Kobe幾次, 不過是在別場
ADA幫我call Kobe 番來做,
到左後,陰公,大感冒,
聲都出吾到,
又有咳,
拿拿林羅$100車錢比佢,
叫佢番屋企休息,
依輪感冒高峰期、
大家小心
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +10 對技師有心 2011-12-22 22:56
  • 白貓兒 金錢 +10 對技師有心 2011-12-22 22:56

尼輪確又流感起易中招
大家小心

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-12-22 22:54 發表
尼輪確又流感起易中招
大家小心
今日無中流感,
但中左其它招!
真係大家小心、小心

引用:
原帖由 chanchan1234 於 2011-12-22 22:58 發表

今日無中流感,
但中左其它招!
真係大家小心、小心
深深謝謝你一直支持,萬分感激你寬容和體諒,再次深深謝謝你!
祝福你和你的家人永遠幸福、安康、快樂!

引用:
原帖由 Ada2011 於 2011-12-22 23:04 發表

深深謝謝你一直支持,萬分感激你寬容和體諒,再次深深謝謝你!
祝福你和你的家人永遠幸福、安康、快樂!
哈哈哈,多謝你的祝福

今天的氣還沒有平靜、
今晚夜了,明天再談!

相信chan兄身經百戰
亦有大將之風.

2011年將圓滿結束,在這一年裡 我在跌碰中成長,錯誤中學習,很多謝 來自不同界別、級別水之戀之(人客)朋友寬容的心,厚厚的愛 給予我容身之地、生存的空間!萬分感激 也送上我深深的謝意!
2012年即將來臨,送上我誠摯的祝福,祝福各位師兄和家人、萬福安康、樂也融融!也希望我妹妹們可解各師兄們 身心 疲勞!

可兒、晴兒、Daisy、Cary、QQ、doir、kobe

可兒 ,come from sa ba or not ?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。